واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل آموزش و پرورش استان اردبيل:پژوهش كليد اجراي سند تحول بنيادين است
مديركل آموزش و پرورش استان اردبيل گفت: پژوهش و توجه به كارهاي تحقيقاتي كليد عملياتي شدن سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش است كه نبايد مورد غفلت قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، احمد محمودزاده عصر امروز در جلسه شوراي راهبردي فناوري اطلاعات و ارتباطات اداره كل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: فناوري اطلاعات زمينه را براي شكوفايي قابليتهاي فردي دانشآموزان فراهم ميكند.
وي تصريح كرد: به كارگيري فناوري اطلاعات در آموزش و پرورش در سند تحول بنيادين پيشبيني شده و گسترش آن يكي از مباحث مهم و مورد توجه آموزش و پرورش استان است.
محمودزاده با اشاره به نقش فناوري اطلاعات و ارتباطات در حوزه تعليم و تربيت خاطر نشان كرد: فناوري اطلاعات و ارتباطات به دليل قدرت تحولپذيري و توانايي برقراري ارتباط پويا با دانشآموزان از نقش مهمي در يادگيري فعال و انتقال دانش برخوردار است.
اين مسئول اقدامات آموزش و پرورش براي آشنايي دانشآموزان با فناوريهاي نوين و هوشمندسازي مدارس را يادآور شد و اضافه كرد: تجهيز مدارس به سيستم اينترانت ملي، گنجاندن درس فناوري اطلاعات در محتواي آموزشي دوره ابتدايي، ايجاد پست معاون فناوري اطلاعات در متوسطه دوره دوم، اولويت دادن به هوشمندسازي مدارس و تجهيز حداقل يك كلاس مدرسه به برد هوشمند و ساير تجهيزات لازم در اين راستا است.
وي در ادامه سخنان خود بيان كرد: رويكرد آموزش و پرورش براساس سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، توجه به حوزه پژوهش و كارهاي تحقيقاتي است كه در تدوين كتابهاي جديد دوره ابتدايي و متوسطه اول شاهد آن هستيم.
مديركل آموزش و پرورش استان يادآور شد: در كنار اين اقدامات ما شاهد برگزاري جشنواره جابربن حيان در مقطع ابتدايي، جشنواره خوارزمي در مقطع متوسطه و طرحهاي پژوهشمحوري براي نوجوانان و جوانان هستيم تا بتوانند كارهاي بنيادين را انجام دهند.
جوادي معاون پژوهش، برنامهريزي و آموزش نيروي انساني نيز در ابتداي اين جلسه گزارشي از وضعيت تجهيز مدارس استان به فناوريهاي جديد، سيستمهاي هوشمندسازي و اقدامات انجام يافته در تهيه و پشتيباني اينترنت و اينترانت در اداره كل ارائه داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، در اين جلسه مصوب شد نرمافزار آنتي ويروس كارشناسي شده توسط اداره فناوري اطلاعات تهيه و پشتيباني شود.
همچنين جهت سهولت مديريت پهناي باند اينترنت اداره كل نرمافزار اكانتينگ مورد استفاده قرار گيرد و سيستم اينترانت ملي به جهت كاهش هزينههاي نگهداري، پشتيباني و امنيت بالا تهيه و در اختيار كاربران اداره كل قرار گيرد.
در ادامه اعضاي شوراي فناوري اطلاعات در مورد راهاندازي سيستم شبكه اينترانت ملي در مدارس به بحث و تبادل نظر پرداخته و تصميمات لازم اتخاذ شد
انتهاي پيام/62001/ك30
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]