واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حجتالاسلام واعظجوادي مطرح كردبهرهمندي از انديشههاي آيتالله جواديآملي با نگاه بينالمللي
رئيس بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء گفت: با نگاه بينالمللي ميتوانيم بازخواني بهتري نسبت به آثار و انديشههاي حضرت آيت الله جوادي آملي داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي موسسه اسراء، حجت الاسلام والمسلمين مرتضي واعظ جوادي كه در همايش ويژه هفته پژوهش با محوريت علم ديني سخن ميگفت با اشاره به جايگاه رفيع پژوهش در ساختار بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء اظهار داشت: پژوهش، بنياد و اساس دانش است و هر چه پژوهش عميقتر و پردامنهتر باشد دانش برخاسته از آن نيز ارزشمندتر خواهد بود.
وي افزود: اين مجموعه كه افتخار حضور در عرصه دين و علم و فرهنگ را تحت اِشراف حضرت آيتالله جوادي آملي (حفظه الله) دارد با رويكرد تحقيقي و پژوهشي بنا نهاده شده و موفق شده است زمينه كارهاي عميق تحقيقاتي را در اين مجموعه به صورت مطلوبي فراهم آورد.
رئيس بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء با اشاره به تصويب اساسنامه بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء در شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به سير تطور بنياد اسراء در طول بيش از دو دهه فعاليت پرداخت و اذعان داشت: از سال 1370 و 1371 كه حركت فرهنگي اين مجموعه تحت اشراف حضرت آيتالله جوادي آملي آغاز شد موفق به اخذ مجوّز رسمي نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي شديم.
وي ادامه داد: در سال 1372 يا 1373 به عنوان مؤسسه تحقيقاتي اسراء تحت اشراف حضرت استاد و با اساسنامهاي كه با همت و تلاش علمي بسياري از فضلاي حوزه و دانشگاه تنظيم شد اخذ مجوز كرديم.
واعظ جوادي بيان داشت: با توجه به ظرفيت گستردهاي كه در تحت اشراف حضرت آيتالله جوادي آملي هم به لحاظ آثار فرهنگي و علمي و هم به لحاظ آثار تحقيقاتي وجود داشت، نياز به اين بود كه ما حوزه فعاليتها را توسعه بدهيم بنا برا اين در سال 1380 مجوز مؤسسه فرهنگي، تحقيقاتي اسراء را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اخذ كرديم.
وي در خصوص پژوهشگاه علوم وحياني معارج گفت: با توسعه يافتن فعاليتها در سال 1385 پژوهشگاه علوم وحياني معارج به وزارت علوم پيشنهاد شد كه با موافقت و ارائه مجوز از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري فعاليتهاي خود را به صورت رسمي آغاز كرد.
رئيس بنياد بين المللي علوم وحياني اسراء با اشاره به فعاليتهاي آموزشي بنياد اسراء در كنار فعاليتهاي علمي و پژوهشي گفت: در حوزه آموزش نيز در تهران، قم و آمل مجوز سه مؤسسه آموزشي را از شوراي عالي گسترش حوزه علميه دريافت كرديم كه فعاليتهاي آموزشي حوزوي در سطوح عالي و تحصيلات تكميلي را با اين مجوّز پشت سر ميگذاريم.
وي با اشاره به ضرورت تاسيس بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء براي مديريت هر چه بهتر مراكز تاسيس شده است بيان داشت: انديشههاي متعالي و ارزشمندي كه تحت اشراف حضرت آيت الله جوادي آملي شكل گرفته است داراي ظرفيتهاي بينالمللي است و ما خواستيم اين مجموعه را به صورت منظومهاي و نه به صورت مجمعالجزايري اداره كنيم لذا طرح ايجاد بنياد بين المللي اسراء بنا نهاده شد كه در نهايت اين طرح به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيد.
جوادي آملي تاكيد داشت: ما در پايان اين دوره از فعاليتها با نگاه بينالمللي ميتوانيم بازخواني بهتري نسبت به آثار و انديشههاي حضرت آيت الله جوادي آملي داشته باشيم و به صورت ارزشمند تري پژوهشها و دستاوردهاي علمي محقّقان را ارائه كنيم.
انتهاي پيام/2258/ش
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]