واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بالغ بر 195 كيلومتر خطوط ويژه دوچرخه سواري در تهران احداث شده است/ براي مناطق ۲۲ گانه پايتخت، شبكه خطوط دوچرخهسواري تعريف شده است
مدير بخش حمل و نقل غير موتوري سازمان حمل و نقل و ترافيك با بيان اينكه تهران گفت : در حال حاضر بيش از 7 هزار دستگاه دوچرخه در خانههاي دوچرخه سطح شهر وجود دارد .
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران فضل الله اسلامي با بيان اينكه احداث مسيرهاي ويژه دوچرخه سواري در تهران و فراهم آوردن امكانات و تسهيلات مورد نياز براي شهروندان از برنامههاي جدي مديريت شهري است گفت: براي تمام مناطق ۲۲ گانه پايتخت، شبكه خطوط دوچرخهسواري تعريف شده است.
وي با تاكيد بر اينكه كاهش ترافيك، آلودگيهاي زيست محيطي و مصرف انرژي از جمله مزاياي استفاده از دوچرخه و توسعه فرهنگ دوچرخهسواري است، گفت: تهران نيازمند سرمايهگذاري براي ترويج دوچرخهسواري به عنوان يك مدل اصلي حمل و نقلي است و اين مهم در سال جاري به صورت جدي از سوي مديريت شهري مورد پيگيري قرار گرفته و اجرايي شده است بطوريكه طي يك مناظره 4 هزار دوچرخه خريداري شده است .
نائب رئيس انجمن دوچرخه سواري سازمان حمل و نقل ترافيك شهرداري تهران تصريح كرد : طي 20 روز آينده نيز از طريق مناقصه ديگري تعدادي دوچرخه ديگر براي پايتخت خريداري خواهد شد.
اسلامي با تاكيد بر اينكه ابتدا بايد دوچرخه را در اختيار شهروندان قرار دهيم و شرايط را براي دوچرخه سواري آنها فراهم كنيم و سپس انتظار گسترش دوچرخه سواري را داشته باشيم، گفت: در اين صورت و با در دسترس قرار دادن دوچرخه و فراهم كردن شرايط، شهروندان از اين وسيله استقبال ميكنند و به مرور فرهنگ دوچرخه سواري نهادينه ميشود.
وي افزود: بر اساس افق 1404 بايد 100 هزار دوچرخه و هزار خانه دوچرخه در شهر تهران داشته باشيم اين در حاليست كه در پايان نيمه اول سال جاري 300 خانه دوچرخه و بالغ بر 7 هزار دوچرخه در پايتخت وجود دارد .
نائب رئيس انجمن دوچرخه سواري سازمان ترافيك شهرداري تهران با اعلام اين كه اولويت نخست، احداث مسيرهاي دوچرخه سواري در معابري است كه شيب استاندارد دارند، گفت: در ابتدا قرار بود خطوط در معابر كاناليزه شده راه اندازي شود اما به دليل سرعت بخشيدن به امر دوچرخه سواري در شهر مقرر شد دوچرخه از طريق خانه دوچرخه در اختيار شهروند قرار گيرد تا در معابر شهري كه امكان دوچرخه سواري وجود دارد مورد استفاده قرار گيرد .
اسلامي با بيان اين كه شوراي شهر20 ميليارد تومان براي توسعه خطوط دوچرخه سواري در پايتخت در بودجه امسال شهرداري اختصاص داده است گفت : در سال گذشته حدود 80 درصد بودجه اختصاص يافته هزينه شد.
وي تصريح كرد: دوچرخه به عنوان وسيله نقليه اي بدون داشتن آلودگي هوا و آلودگي صوتي مي تواند ورزش مناسبي به شمار آيد. در واقع دوچرخه سواري علاوه بر اينكه مي تواند براي شخص دوچرخه سوار مفيد باشد مي تواند به داشتن جامعه اي سالم و با نشاط كمك كند.
وي با بيان اينكه استفاده از دوچرخه بايد به عنوان يك مد حمل و نقلي در شهر ديده شود گفت: يكي از موضوعاتي كه بايد با همكاري معاونت عمران بررسي شود ساماندهي زير ساخت هاي معابر براي دوچرخه سواري است ، اكنون در معابر شهري فضايي براي دوچرخه موجود نيست و اين خود چالش پيش روي توسعه دوچرخه سواري است در عين حال بايد معاونت عمراني به عنوان متولي ،معابر در دست ساخت را با اين مدل حمل و نقلي تطبيق دهد .
وي گفت : دوچرخه وسيله ايست كه در 9 ماه سال مي توان از آن استفاده كرد .
اسلامي يادآور شد: در شهر تهران بالغ بر 195 كيلومتر خطوط ويژه دوچرخه سواري در اختيار شهروندان قرار دارد .
انتهاي پيام/
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]