واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: باور براي تغيير در رفتار، نياز حوزه جوانان است
رئيس كميته خاص زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام در نشست تخصصي پژوهش و برنامه ريزي در حوزه جوانان، چالش ها و راهكارهاگفت:اگر دولت يا مجموعه نظام به باور در حوزه جوانان رسيد، از علم و آگاهي فراتر رفته وتغيير رفتار نسبت به مسائل جوانان را مي پذيرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران از پايگاه خبري وزارت ورزش و جوانان، ليلي بروجردي گفت : سال 1378 براي نخستين بار در برنامه سوم توسعه كه سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري است، تحقيقات وسيعي در حوزه جوانان انجام شد. بعد از آن نيز در برنامه چهارم و پنجم توسعه به جوانان توجه ويژه شد.
وي تصريح كرد: تشكيل اين جلسه در وزارت ورزش و جوانان حاكي از سال ها تلاش و تجربه علمي و پژوهشي در وزارتخانه است كه ما هم ناظر آنها بوده ايم. ما در حوزه جوانان نيازمند تدوين نظام جامع حقوقي جوانان هستيم.
بروجردي با تاكيد بر اينكه تحقيقات حوزه جوانان نوپا است گفت: تحقيقات در اين حوزه به نسبت تحقيقات جامعه شناسي، حقوقي و اجتماعي نوپا است. بنا بر اين، بين آنچه هست و آنچه بايد باشد فاصله بزرگي داريم. بايد ببينيم تا به حال چه كرديم و از اين به بعد چه كار بايد بكنيم.
وي تصريح كرد: جواني ميدان انگيزه و كار است. در حوزه جوانان فعاليت هاي مختلفي انجام شده اما جاي يك شيوه خالي مانده كه موجب شده تحقيقات و پژوهش ها به نتيجه نرسد.
رئيس كميته خاص زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: برخي از تحقيقات به نوعي ديگر از تحقيق منجر مي شوند با عنوان تحقيقات دروني؛ جاي اين نوع تحقيق در كشور ما خالي است كه بايد آن را به وجود آوريم. در حوزه جوانان تحقيقات پايه اي داشته ايم اما اين تحقيقات دروني است كه منجر به نتيجه مي شود. الان تحقيقي نداريم كه تبديل به سياستگذاري و برنامه ريزي براي جوانان كشور شود.
وي اظهار داشت: هر روش تحقيقي كه انجام شد، در دولت هاي بعدي هم تكرار شد. اگر باور به تغيير در مسئولان امر ايجاد شود، افراد از تكرار و الگوهاي تقليدي دوري كرده و به دنبال روش هاي جديد مي روند.
بروجردي با بيان خاطره اي از رهبر كبير انقلاب اسلامي گفت: امام خميني(ره) در زندگي روزمره يك نكته را دائم تذكر مي دادند. ايشان بارها با تاكيد بر تفاوت علم و ايمان مي فرمودند علم يعني دانستن كه در فكر فرد ايجاد مي شود؛ اما ايمان يعني باور داشتن كه از مغز فراتر مي رود و در عقل شكل مي گيرد و موجب تغيير در رفتار مي شود. اين ملاك امام خميني(ره) است.
رئيس كميته خاص زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: مقصود امام خميني(ره) اين بود كه اگر بدانيم با غيبت در آتش جهنم خواهيم سوخت و نسبت به آن آگاه باشيم باز هم اين عمل را انجام مي دهيم اما چون باور داريم كه آتش مي سوزاند به آن دست نمي زنيم. تفاوت دانستن و علم با باور به تغيير و ايمان در اين است. پس اگر دولت يا مجموعه نظام به اين باور و تغيير رفتار نسبت به موضوعي رسيد از علم و آگاهي فراتر رفته و اقدام مي كند.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]