واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه: فيسبوك سايت جاسوسي صهيونيستي است
دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه به دنبال انتشار خبري در ايرنا تحت عنوان «شرط رهبر معظم انقلاب براي فيس بوكˈ با ارسال نامه اي، خواستار انتشار آن شد و نوشت كه اين نامه حاوي آخرين نظر مقام معظم رهبري و آيت الله ناصر مكارم شيرازي در مورد فيس بوك است.
به گزارش ايرنا، متن نامه «عبدالصمد خرم آبادي» مشاور قضايي دادستان كل كشور و دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه به شرح زير است:
احتراما نظر به اينكه در مطلبي كه در تاريخ 23/9/92 با كد خبري شماره 80949688 در سايت خبرگزاري ايرنا منتشر نموده ايد واقعيت قضيه در خصوص نظر مقام معظم رهبري و آيت الله ناصر مكارم شيرازي را كتمان نموده و با تفسير به راي فتاوي گذشته مراجع محترم تقليد، به تبليغ سايت جاسوسي صهيونيستي فيس بوك پرداخته ايد. لذا مقتضي است متن اين نامه كه حاوي آخرين نظر مقام معظم رهبري و آيت الله ناصر مكارم شيرازي در مورد فيس بوك مي باشد و در صفحه اول آن سايت منتشر شود.
مقام معظم رهبري در ديدار مورخ 29/8/92 خود با فرماندهان بسيج، فيس بوك را عامل فتنه و فتنه گران دانسته و آن را ابزاري همانند تحريم در مقابل جمهوري اسلامي ايران برشمردند. عين متن سخنراني معظم له به شرح زير است:
«رييس جمهور كنوني آمريكا در فتنه 88 يكي از شبكه هاي اجتماعي كه مي توانست عامل فتنه و فتنه گران قرار بگيرد، احتياج به تعمير داشت، دولت آمريكا از او خواست كه تعميراتش را به تعويق بياندازد. اميدوار بودند بتوانند با اين كارهاي رسانه اي فيس بوك و توئيتر نظام جمهوري اسلامي را براندازند. خيال هاي احمقانه خام. همه وسايل و ابزارها را به خط كردند در مقابل نظام جمهوري اسلامي، تحريم هم يكي از همين هاست، يكي از همين ابزارهاست.»
آيت الله مكارم شيرازي نيز صراحتا عضويت و فعاليت در فيس بوك را حرام اعلام كرده و در پاسخ به سوالي در مورد دليل حرمت شرعي عضويت در فيس بوك فرموده اند:
عزيزان من! دليل آن روشن است و همان نشر گسترده فساد و انواع گناهان از اين طريق مي باشد. زيرا فيس بوك مانند شهر بي در و دروازه اي است كه همه كس از دانشمندان و افراد نخبه گرفته تا دزدان و شيادان و كلاهبرداران و كساني كه به انواع فساد آلوده اند، هر كدام در اين شهر مغازه اي دارند و در اين مغازه ها گاه وسايل ضروري زندگي و در بسياري از موارد ابزار گناه و مفسده و انحراف هاي اخلاقي فراگير و ايجاد اختلاف در ميان ملت ها با برچسب هاي زيبا و پوشش هاي فريبنده در اختيار همگان قرار مي گيرد. حال اگر ورود در اين شهر براي همه ممكن شود از جوانان كم سن و سال گرفته تا بزرگ سالان ناآگاه و غير آنها، آيا هيچ فرد آگاهي مي تواند ورود به چنين شهري را براي همه آزاد بگذارد؟ حتي جاسوسان و مفسدان في الارض مي توانند در اين شهر بي در و پيكر مبادله اطلاعات كنند و با رموز و اشاراتي بذر توطئه بپاشند.
ما مي گوييم بايد بر مطبوعات و رسانه ها به طور عام نظارتي باشد تا افراد فاسد و مفسد نتوانند از اين طريق جامعه را آلوده كنند. با اين حال چگونه فيس بوك بايد از هر قيد و شرطي آزاد باشد. آيا آزادي بي قيد و شرط در دنيا داريم؟ پاره اي از محدوديت هاي غربي به هيچ وجه مشكلي را حل نمي كند و تكثير اشكال، حل اشكال نيست. (منبع: پايگاه اطلاع رساني حضرت آيت الله مكارم شيرازي «دامت بركاته»)
دكتر خرم آبادي
مشاور قضايي دادستان تهران و دبير كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه
نظر شما:
------------
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]