واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رعايت حقوق شهروندي نيازمند برنامه عملي با تضمين قانوني و نظارت بر اجرا است
رئيس بنياد اميد ايرانيان با بيان اينكه نبايد به مردم نگاه قيم مابانه داشت، تاكيد كرد: رعايت حقوق شهروندي بايد به باور و اعتقاد مسئولان و مردم تبديل شود رعايت اين حقوق صرفا با بخشنامه و دستور امكانپذير نيست و بايد برنامه عملي همراه با تضمينهاي قانوني و نظارت دقيق بر اجرا داشت.
به گزارش خبرگزاري مهر، محمدرضا عارف در ديدار جمعي از فعالان دانشجويي و فارغ التحصيلان دانشگاه اميركبير با اشاره به 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه ياد و خاطره شهيد مفتح را گرامي داشت و گفت: طرح راهگشاي وحدت بين حوزه و دانشگاه آنطور كه بايد عملي نشده است نبايد سطح كار به اضافه كردن برچسب اسلامي به برخي دروس دانشگاهي و يا تغييرات جزئي محتواي آنها محدود شود سبك و ساختار مباحثاتي حوزه و تعامل جدي و نزديك بين اساتيد حوزه و دانشگاه با اهداف تعيين شده و همسويي كامل بايد مبناي اين حركت ارزشي قرار گيرد.
وي همچنين با اشاره به ايام سالگرد فرمان هشت مادهاي امام خميني (ره)، يادآور شد: اين فرمان به هيچ وجه محدود به زمان و مكان نيست و دستور العملي است براي تمام مسئولين نظام جمهوري اسلامي ايران اين فرمان منشوري است براي رفتار حاكميت با مردم.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه در دهه اول انقلاب شاهد برخي حركات افراطي بوديم، خاطرنشان كرد: وقتي امام امت در بدو ورود به ايران تاكيد مي كنند"به پشتوانه مردم دولت تعين ميكنم" نشان از عمق باور ايشان به راي و نظر مردم است حال چگونه برخي به خود اجازه مي دهند به مردم نگاه قيام مابانه داشته باشند؟
وي در همين راستا تصريح كرد: نگاه قيم مابانه به مردم با ذات انقلاب اسلامي ما سازگاري ندارد، اعتدال در ذات انقلاب است نبايد عدهاي با حركات خودسرانه به خود اجازه دهند به حقوق مردم تعدي كنند و براي مردم نسخه رفتاري و حركتي بپيچند.
عارف با بيان اينكه رعايت حقوق شهروندي بايد به باور و اعتقاد مسئولان و حتي خود مردم تبديل شود،تاكيد كرد: مسئولان در ادوار مختلف اقداماتي در خور تقدير درباره حقوق شهروندي و رعايت آن از سوي حاكميت انجام دادند اما ميبينيم كه در اين زمينه هنوز با مشكلات جدي رو به رو هستيم. به نظرمن رعايت حقوق شهروندي با بخشنامه و دستور امكان پذير نيست و بايد برنامه عملي همراه با تضمينهاي قانوني و نظارت دقيق بر اجرا داشت.
وي با يادآوري برخي وقايعي كه در حوادث سال 88 اتفاق افتاد،گفت: فاجعه كهريزك كه نقض آشكار حقوق شهروندي بود باعث وهن نظام شد و رهبر معظم انقلاب در چندين نوبت نسبت به پيگيري مجدانه اين فاجعه تاكيد كردند ولي جاي تعجب دارد كه هنوز برخي از مسئولان به جاي عذرخواهي جدي از آسيب ديدگان به نبال مقصر اين حادثه مي گردند.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاكيد بر لزوم حاكميت قانون در تمامي شئون و با بيان اينكه هرگونه حبس و حصر و تعزير بايد بر مبناي قانون صورت بگيرد،گفت: بعضي از افراد خودشان را حق مطلق و ديگران را باطل مطلق مي دانند كه اين نوعي استبداد و بدترين شكل آن است. امير المومنين (ع) مي فرمودند "كسي كه استبداد راي دارد باعث هلاكت خودش و ديگران مي شود" .يك جرياني در كشور فكر مي كند هر آنچه كه آنها از دين و انقلاب و از خط امام فهميده اند درست است و ضد او و خلاف او را اگر كسي فهميد، باطل است و حق دارند به آنهاهتك و اهانت كنند. اين تفكر بسيار خطرناك است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود،با اشاره به فعاليت بنياد اميد ايرانيان ،گفت:بنياد اميد ايرانيان كه در سال 88 با تدوين اساسنامه و مرامنامه فعاليت خود را آغاز كرد به دنبال ترويج اخلاق گرايي و خرد جمعي است. اميدوارم در آينده اي نزديك با تاسيس دفاتر استاني در استانها فعاليتهاي بنياد گسترش يابد.
عارف همچنين با بيان اينكه با نگاه به آينده و عبرت گيري از گذشته گروه هاي سياسي حركات خود را ساماندهي كنند،اظهار داشت:آرزوي من اين است كه جريان اصيل اصلاحات به يك نظام تشكيلاتي جامع و تصميم گيري منطقي دست پيدا كند و شخصا به همراه همكارانم در اين زمينه تلاش خواهم كرد.
كد خبر: 2198495
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۶:۲۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]