واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سردار نقدي در مجمع استاني بسيج آذربايجان شرقي:مبارزه با استكبار براساس قانون اساسي تعطيل بردار نيست
رييس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه امروز يكي از عرصههاي مبارزه، ديپلماسي است كه بايد به دور از سازش و قهرمانانه در اين عرصه وارد شويم، گفت: مبارزه با استكبار براساس قانون اساسي تعطيل بردار نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، سردار محمدرضا نقدي رييس سازمان بسيج مستضعفين در مجمع استاني بسيج آذربايجان شرقي كه با حضور شوراي استاني اقشار 22 گانه بسيج در شهر تبريز برگزار شد، با يادآوري سالروز شهادت آيت الله مفتح اظهار داشت: ملت ما مديون اين شهيد عزيز است كه عمر خويش را در دفاع از ارزش هاي انقلاب و جهاد علمي مصروف نموده و در اين راه به فيض شهاددت نائل آمد.
وي قدرداني از ميراث عظيم شهيدان را وظيفه همگان دانسته و تصريح كرد: زينب كبري سلام الله عليها با مقاومت و ايستادگي در مقابل طاغوت نشان داد كه ميتوان با دستان خالي، دشمن به ظاهر پيروز و در اوج قدرت را به شكست كشانيد و افكار عمومي كه فريب طاغوت را خورده بودند عليه نظام سلطه روشن نمود.
سردار نقدي با اشاره به ديپلماسي عمومي تصريح كرد: مسئله ما با استكبار مسئله اعتماد نيست كه با چند گفتگو و يا مذاكره و قرارداد حل شود بلكه مسئله ما مسئله حسين عليه السلام و يزيد، و ابوالفضل عليه السلام و شمر است.
رييس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به مقدمه قانون اساسي و برخي از مفاد آن گفت: همانطور كه در مقدمه قانون اساسي آمده است مبارزه با استكبار اساس و هويت انقلاب اسلامي است و تنها كشوري كه مبارزه با آن در قانون درج گرديده آمريكاست لذا به هيچ وجه مبارزه با استكبار تعطيل بردار نيست و حمايت از مستضعفين و مقابله با نظام سلطه صراحتا در قانون آمده است.
وي با اشاره به استقامت زينب كبري سلام الله عليها بيان كرد: تا زماني كه ماهيت استكبار تغيير نكند مشكل ما با آنها حل نخواهد شد.
سردار نقدي با اشاره به تنوع عرصههاي مبارزه جبهه انقلاب اسلامي با جبهه كفر خاطرنشان كرد: امروز يكي از عرصههاي مبارزه، ديپلماسي است كه بايد به دور از سازش و قهرمانانه در اين عرصه وارد شويم و شهدا به ما آموختهاند حق سازش نداريم.
وي همچنين به دوازده سخنراني اخير امام خامنهاي كه بر استحكام ساخت دروني نظام صريحا تاكيد كردهاند، گفت: عليرغم ظرفيتهاي بالاي كشورمان هنوز نتوانسته ايم اين ظرفيتها را در عمل به كار بگيريم چراكه يكي از اشكالات عمده اين است كه ميخواهيم حل همه مسائل را به مجلس و دولت بسپاريم حال آنكه ميتوانيم بسياري از مشكلات را خودمان به صورت مردمي حل كنيم.
جانشين فرمانده كل سپاه در امر بسيج ادامه داد: مديريت اسلامي مديريت تمركزگرا نيست كه همه مسائل به مركز منتقل گردد بلكه ميتوان بسياري از مسائل محلي را در همان روستا، شهر يا استان مربوطه مرتفع كرد و صرفا مسائل كلان را به مركز منتقل كرد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به موضوع مجمع استاني بسيج آذربايجان شرقي پيرامون «چالش هاي صنعتي استان و راهكارهاي آن» عنوان كرد: صنعتي كه در مراكز علمي و پژوهشي ريشه نداشته باشد حتي اگر در آغاز با موفقيت همراه باشد، صنعتي زنده نبوده و در حال مرگ است لذا اشكال صنعت ما آن است كه با دانشگاه مرتبط نيست.
رييس سازمان بسيج مستضعفين در اين خصوص به پايان نامههاي دانشگاهي اشاره كرد و اظهار داشت: بايد پايان نامهها را به سوي حل مسائل داخلي سوق دهيم اما متاسفانه بخش اعظمي از پايان نامه ها و تحقيقات دانشجويان و اساتيد ما مسائل نظام سلطه را حل ميكند و گاهي قطعهاي از موشك دشمن را ميسازد كه بر سر مردم بي گناه ريخته ميشود.
وي ممزوج نمودن صنعت و دانشگاه را ضروري خوانده و تصريح كرد: بايد صنعت، صورت مسائلش را به دانشگاه ارائه نمايد و از دانشجويان و اساتيد دعوت به همكاري نموده و از تحقيقات آنها حمايت مادي و پشتيباني كند.
وي با اشاره به اختراعات جوانان نخبه اظهار داشت: از هر نمايشگاه اختراعاتي كه بازديد مي كنيم حداقل چند روبات مين ياب مشاهده مي كنيم حال آنكه اساسا ساخت اين روبات ها در دكترين نيروهاي مسلح نبوده و مورد نياز ما نيست و بهتر آن است كه جوان مخترع ما، ماشيني را طراحي كند تا دردي از كشاورز و باغدار ما را حل كند.
رييس سازمان بسيج مستضعفين در همين رابطه تصريح كرد: جايزه دادن به اختراعي كه هيچ استفاده عملي ندارد و دردي از جامعه را دوا نمي كند فايده چنداني ندارد.
سردار نقدي در پايان با تقدير از برگزاري جلسه تخصصي مجمع استاني بسيج آذربايجان شرقي و موضوع بررسي شده در اين مجمع گفت: كارگروه هاي مجامع بسيج بايستي به صورت تخصصي مسائل و مشكلات مردم را برررسي و راهكارهاي اجرايي را احصا و عملياتي نمايند در عين حال كه نبايد به مسائل سياسي نگاه كنند بلكه بايد از منظر فني و علمي به قضايا نگريسته شود.
براساس اين گزارش، در جلسه 3 ساعته اين مجمع، اساتيد و صاحبنظران عضو شوراي اقشار بسيج پيرامون مشكلات صنعتي آذربايجان شرقي بحث و تبادل نظر نموده و پيشنهادات نهايي را پس از راي گيري و تصويب به كارگروه هاي تخصصي جهت برررسي ارجاع دادند.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]