واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس خبر ميدهدبرپايي جشنواره سرود و هنرهاي تجسمي در مازندران
جشنواره دانشآموزي سرود و هنرهاي تجسمي با عنوان ايثار و شهادت در مازندران آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان مياندرود، جشنواره سرود و هنرهاي تجسمي با عنوان ايثار و شهادت با شركت دانشآموزان متوسطه استان مازندران در اردوگاه شهداي دانشآموزي بادله شهرستان مياندرود آغاز به كار كرد.
در اين جشنواره دو روزه كه به همت معاونت پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش مازندران و با همكاري بسيج دانشآموزي برگزار شده بود 51 اثر در بخش سرود ارائه شدكه 17 اثر به بخش اجرا راه يافت.
در روز نخست كه شركتكنندگان دختر آثار خود را ارائه كردند 10 سرود به اجرا درآمد كه شهرستانهاي گلوگاه و شهرستان نور هركدام با يك گروه شركتكننده شهرستانهاي بابلسر و آمل هركدام با دو گروه شركتكننده و بابل با سه گروه در اين جشنواره حضور داشتند، همچنين هفت گروه سرود در بخش پسران فردا به ارائه آثار خود ميپردازند.
در روز نخست سرودهاي راه يافته به اين جشنواره در توصيف شهداي جنگ تحميلي به ويژه شهداي برجسته مازندران بود و در پايان برنامههاي امروز تصنيفي توسط استاد حسين كاظميان كه به عنوان داور جشنواره حضور داشت به اجرا در آمد.
همچنين 612 اثر تجسمي از دانشآموزان و 137 اثر ادبي نيز از فرهنگيان شهرهاي مختلف استان به اين جشنواره ارسال شده بود كه در نهايت 60 اثر در بخش هنرهاي تجسمي براي نمايش انتخاب شدند.
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش استان مازندران در سخناني در آغاز اين همايش دانشآموزي با اشاره به ضرورت توجه به عشق و ايثار در كارهاي فرهنگي و تربيتي اظهار داشت: در كارهاي فرهنگي و تربيتي بايد باور علاقه و ايثار وجود داشته باشد تا اثراتي عميق بر جاي گذارد.
حسين كمالي در اين مورد ابراز داشت: آنچه باعث شد بسيجيان در طول هشت سال دفاع مقدس مردانه جنگيدند عشق و باور قلبي به دين، قرآن، كشور و مردم بود و به همين دليل اثري جاودان از خود به يادگار گذاشتند.
وي پايههاي اساسي اعتقادات شهدا را دينمداري دانست و افزود: نگاه قرآن و اسلام به هنر نگاهي خاص و زيبايي است و سفارش هميشگي مراجع ديني به استفاده مناسب از ابزار هنر براي بيان زيباييهاي دين و زندگي سالم بوده است.
انتهاي پيام/86021/ط30
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]