واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اعضاي هيات اجرايي گفتند آييننامه امضا كرديم تا خودمان بمانيم!
دبيركل پيشين كميته ملي المپيك با تاكيد بر اينكه تصويب آيين نامه انتخاباتي با هدف ممانعت از ورود همه افراد به عرصه انتخابات مغاير با اصول اساسنامه و منشور المپيك است، گفت: در اين مورد با اعضاي هيات اجرايي صحبت كردم، آنها صراحتا گفتند دوست داشتيم بمانيم به همين دليل اين آييننامه را تصويب كرديم!
امير حسيني در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه آييننامه جديد انتخاباتي كميته ملي المپيك حق شركت در انتخابات را از برخي افراد گرفته و بر اين اساس نفراتي كه كمتر از 6 ماه از عضويتشان در هيات رئيسه فدراسيوني گذشته باشد، نميتوانند كانديدا شوند، اظهار داشت: اين موضوع با روح اساسنامه و منشور المپيك مغايرت دارد.
وي ادامه داد: به نظر ميرسد مسئولان كميته ملي المپيك از قدرتي كه دارند سوء استفاده كردهاند و اين خلاف قانون است به خصوص اينكه توسعه اخلاق ورزشي مهمترين هدف تعريف شده در اساسنامه اين كميته است اما كاري كه اعضاي هيات اجرايي انجام دادهاند و به نوعي براي حضور به حق همه افراد در انتخابات محدوديت ايجاد كردهاند، قانوني نيست.
حسيني كه مديريت ورزش گروه سيما را هم در كارنامه خود دارد، تصريح كرد: در رابطه با اين موضوع با برخي اعضاي هيات اجرايي صحبت كردم، آنها صراحتا گفتند دوست داريم بمانيم به همين دليل اين آييننامه را تصويب كرديم؛ حالا اينكه اين حرف را از روي شوخي زدهاند را نه را نميدانم اما در هر صورت كاري كه آنها انجام داده اند خلاف قانون و سوء استفاده از قدرت محسوب ميشود.
دبير كل پيشين كميته ملي المپيك با يادآوري اينكه اساسنامه كميته ملي المپيك چند ماه پيش توسط كميته بين المللي المپيك به تصويب رسيد، خاطر نشان كرد: طبق عرف و آنچه منشور المپيك هم به آن تاكيد دارد مجمع بالاترين مرجع تصميم گيري و تصويب است در حاليكه در اساسنامه جديد اختيارات مجمع خيلي ضعيف شده است و بيشتر قوانين و بندها در جهت تقويت نقش هيات اجرايي است. به نظر ميرسد بايد به اين موضوع هم رسيدگي شود.
حسيني اظهارداشت: اعضاي هيات اجرايي با مصوباتي كه در آئين نامه انتخاباتي آورده اند باعث اجحاف در حق ديگران ميشوند. بنابراين از وزير ورزش و جوانان ميخواهيم به اين موضوع رسيدگي كرده و اجازه ندهند حقي پايمال شود.
وي با يادآوري اينكه بيش از يك سال از زماني كه بايد انتخابات كميته ملي المپيك برگزار ميشد گذشته است، اظهار داشت: به نظر ميرسد اعضاي هيات اجرايي بدشان نميآيد شرايط به همين صورت دنبال شود و خود همچنان در راس كار باشند.
حسيني در مورد اينكه آئين نامه انتخاباتي در حالي تصويب شده كه افرادي مانند محمو.د مشحون و محمود خسرويوفا آن را امضا نكردهاند، گفت: به هر حال اعضاي هيات اجرايي 11 نفر هستند و طبيعي است كه در مورد موضوعات مختلف نظرات موافق و مخالفي ارائه شود ضمن اينكه اكثريت آراء يا به نوعي نصف بعلاوه يك راي براي تصويب موضوعي كافي است و آن را قانوني ميكند اما نبايد از اين موضوع براي انجام كارهاي خلاف اخلاق استفاده كرد.
رئيس پيشين فدراسيونهايي مانند هندبال و شمشيربازي با تاكيد دوباره بر اينكه هيات اجرايي فعلي كميته ملي المپيك در مورد تصويب آييننامه انتخاباتي خلاف اخلاق و قانون عمل كرده، تاكيد كرد: اين هيات اجرايي حتي به منافع كميته ملي المپيك هم پايبند نيست. اين موضوع را پرونده فروش ساختمان گاندي و تصميماتي كه در راستاي آن گرفته شد نشان ميدهد. در هر صورت آييننامهاي هم كه به تصويب رسيده مغاير با اساسنامه فعلي است و اين خلاف عرف است. اعضاي هيات اجرايي از قدرتي كه دارند، سوءاستفاده ميكنند.
كد خبر: 2198173
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۳:۰۴
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]