واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: توصيه پليس براي پيشگيري از سرقت اينترنتي حساب بانكي
رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اصفهان براي پيشگير ي از سرقتهاي اينترنتي از حسابهاي باكي به شهروندان توصيه كرد كه رمز كارت خود را به صورت دورهاي تغيير داده و سعي كنند از شمارههايي كه قابل حدس زدن هستند، نظير سال تولد، شماره شناسنامه يا اول يا آخر شماره تماس يا شماره ملي به عنوان رمز استفاده نكنند.
به گزارش ايسنا، سرهنگ ستار خسروي رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اصفهان با اشاره به شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينكه فرد يا افراد ناشناسي از حساب بانكي وي به صورت اينترنتي مبلغ 2 ميليون تومان برداشت كرده اند، گفت: رسيدگي به موضوع در دستور كار كاراگاهان اين پليس قرار گرفت .
وي افزود: در بررسي هاي تخصصي صورت گرفته در محيط سايبري مشخص شد كه فردي با در دست داشتن رمز و پسورد حساب شخصي مالباخته اقدام به برداشت مبلغ دو ميليون تومان كرده و بلافاصله در همان زمان با مبلغ سرقت شده اقدام به خريد كارت شارژ به نام خود كرده است.
اين مقام مسئول عنوان داشت: با انجام تحقيقات لازم سرانجام جواني 22 ساله ساكن شهر اصفهان مورد شناسايي قرار گرفته و در يك عمليات ويژه طي هماهنگي با مقام قضايي دستگير شد.
رييس پليس فتا اصفهان با بيان اينكه اين متهم از شاگران قبلي مالباخته بوده و قبلاً به شماره حساب و رمز و پسورد وي دسترسي داشته است گفت: متهم پس از دستگيري هنگامي كه با مدارك و ادله محكم پليس مواجه شد صراحتاً به بزه انتسابي خود اقرار و انگيزه اش از اين كار را كسب در آمد و سود مالي عنوان كرد و عنوان داشت كه فكر نمي كرد با خريد كارت شارژ پليس بتواند وي را شناسايي و دستگير كند.
به نوشته پليس، وي بيان داشت: با تكميل تحقيقات، پرونده تشكيل و متهم به همراه شاكي جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي داده شد و با قرار صادره روانه زندان شد.
توصيههاي پليس براي پيشگيري از سرقتهاي اينترنتي حساب بانكي
سرهنگ خسروي براي پيشگير ي از سرقت هاي اينترنتي از حساب شهروندان گفت: توصيه ما به شهروندان اين است كه رمز كارت خود را به صورت دوره اي تغيير داده و سعي كنند از شماره هايي كه قابل حدس زدن هستند ، نظير سال تولد ، شماره شناسنامه يا اول يا آخر شماره تماس يا شماره ملي به عنوان رمز استفاده نكنند.
وي افزود: اگر مجبوريد كارت عابر بانك خود را به فرد ديگري بسپاريد، پس از اتمام كار رمز خود را حتماً عوض كنيد و به هنگام عمليات بانكي با دستگاهاي خود پرداز(ATM) مراقب باشيد.افرادي به بهانه هاي مختلف دنبال شماره حساب،شماره كارت و رمز هاي اول و دوم شما هستند تا از آن سوء استفاده نكنند.
سرهنگ خسروي گفت: كاربران مي بايست موجودي حساب خود را با نگهداشتن رسيد هاي بانكي (تراكنش ها)به طور مرتب كنترل و حسابرسي كنند و هرگونه مغايرت را به بانك اطلاع داده و از يك رمز براي حساب هاي مختلف بانكي خود استفاده نكنند.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]