واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پليس فتا آذربايجانشرقي خبر دادبرداشت غيرمجاز از حسابهاي بانكي با ارسال پيامكهاي جايزهدار
رئيس پليس فتا آذربايجانشرقي گفت: مهمترين جرايم رايانهاي در استان و كشور برداشت غيرمجاز از حسابهاي بانكي است كه با ارسال پيامكهاي جايزهدار براي مردم و با اغفال مردم، شماره حساب و رمز آنان را اخذ و حسابشان را از طريق اينترنت خالي ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محمد قاسملو ظهر امروز در جمع خبرنگاران به افزايش جرايم رايانهاي اشاره و اظهار كرد: با توجه به افزايش جرايم رايانهاي، پليس فتا براي مبارزه با اينگونه جرايم تشكيل و حدود 2.5 سال است كه در استان آغاز به كار كرده است.
وي افزود: اين پليس به دو نحو به جرائم رسيدگي ميكند اول نوع جرائمي كه متضررها با ارائه مرجوعه قضايي از دادسرا، پرونده قضايي تشكيل ميشود و نوع دوم جرائمي كه خود كارشناسان پليس فتا در رصد فضاي مجازي با آنها برخورد و متخلفان و مجرمان را شناسايي و با دستور قضايي تشكيل پرونده ميشود.
قاسملو تصريح كرد: پليس فتا در برنامههاي آموزشي خود جامعه هدف را در مدارس (دبيرستانها و اوليا آنها را از خطرات و جرايم رايانهاي آگاه ميكند)، دانشگاهها، مساجد، كاربران و متصديان بانكها و هر تجمعي كه نياز به آموزش باشد تعيين كرده است.
اين مقام انتظامي گفت: در جرايم رايانهاي افراد سودجو به دسترسيهاي غيرمجاز اقدام كرده و به سرقت هويت كاربران و افراد جامعه و پخش آنها در فضاي مجازي اقدام ميكنند ( با تهديد افراد به نشر اطلاعات آنان در اينترنت آغاز به اخاذي ميكنند).
وي بيان كرد: مهمترين جرايم رايانهاي در استان و كشور برداشت غيرمجاز از حسابهاي بانكي است كه با ارسال پيامكهاي با عنوان برنده شدن جايزه براي مردم و با اغفال و تطميع افراد، شماره حساب و رمز آنان را اخذ و حسابشان را خالي ميكنند، جرايم اخلاقي و نشر اكاذيب در رتبههاي بعدي قرار دارد.
رئيس پليس فتا به شهروندان توصيه كرد و گفت: شهروندان در صورت نياز به استفاده از اينترنت، با دوست شدن و همسو بودن با فرزندان خود، از اينترنت با هم و مشترك استفاده كنند و با ارتباط صميمي و آموزش فرزندان خود از گرفتار شدن آنها در خطرات فضاي مجازي جلوگيري كنند.
وي تصريح كرد: خطرات فضاي مجازي خيلي بيشتر از خطرات محيط واقعي است و از ارسال و انتشار عكس خود عليالخصوص عكسهاي خانوادگي در فضاي مجازي جداً خوداري كنند و به خانوادهها توصيه ميكنيم كه در عكاسيها بعد از گرفتن عكس، نگذارند فايل آنها در آرشيو عكاسي نگه داشته شود و آن را در لوح فشرده يا فلش مموري ذخيره كنند تا احتمالا بعدا مورد سوء استفاده واقع نشده و مايه آبروريزي خانواده نگردند و همچنين شهروندان در هنگام فروش سيم كارتهاي خود براي جلوگيري از سوء استفادههاي احتمالي حتماً نسبت به انتقال سند اقدام كنند.
انتهاي پيام/ 60002/ع30
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]