تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860335005




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزانه 110هزار مسافر در ناوگان حمل و نقل درون شهري بيرجند جابجا مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: روزانه 110هزار مسافر در ناوگان حمل و نقل درون شهري بيرجند جابجا مي‌شوند
بيرجند- خبرگزاري مهر: معاون عمراني استاندار خراسان جنوبي از استفاده روزانه بيش از 110 هزار نفر از ناوگان حمل ونقل درون شهري شهرستان بيرجند خبر داد و گفت: اين شهرستان نياز به اضافه كردن حداقل 30 دستگاه اتوبوس و 200 دستگاه تاكسي جديد دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، كاظم اوليائي سه شنبه شب در مراسم تقدير از ناوگان حمل و نقل مسافر درون شهري بيرجند اظهار داشت: سازمان اتوبوسراني و تاكسيراني با حمايت و تلاش شهرداري بيرجند تحت هيئت مديره مستقل مشغول فعاليت است

وي به سازمان اتوبوسراني اشاره و عنوان كرد: اين سازمان از سال 76 با 21 اتوبوس شروع به فعاليت كرده است و اكنون با 120 دستگاه اتوبوس در شهر بيرجند فعال است.

وي با بيان اينكه 84 دستگاه اتوبوس در اختيار بخش خصوصي الباقي در اختيار خود سازمان اتوبوسراني است، گفت: ناوگان اتوبوسراني بيرجند اكنون نياز به 150 دستگاه اتوبوس دارد كه طبق قرار سازمان شهرداري‌ها تا پايان سال تعدادي اتوبوس جديد به ناوگان اضافه خواهد شد.

وي به عمر ناوگان اتوبوسرني استان اشاره و بيان كرد: ميانگين عمر ناوگان اتوبوسراني كشور 6.5 سال است كه در استان خراسان جنوبي عمر ناوگان بيش از 10 سال است كه به خاطر كمبود اتوبوس تعدادي اتوبوس بازسازي شده است.

معاون عمراني استانداري خراسان جنوبي به تعدا ايستگاه هاي اتوبوسراني اشاره و اظهار كرد: در حال حاضر هزارو 345 ايستگاه در شهر بيرجند وجود دارد.

وي تصريح كرد: از اين تعداد 191 ايستگاه داراي سرپناه و بقيه نياز به گسترش و تجهيز دارد كه بخاطر مشكلات مالي از توان سازمان اتوبوسراني خارج است.

اختصاص 39 ميليارد ريال به ناوگان اتوبوسراني بيرجند

به گفته وي روزانه بيش از 70 هزار نفر از ناوگان اتوبوسراني جهت رفت آمد درون شهري استفاده مي‌كنند.

اوليائي بيان كرد: امسال مبلغ 39 ميليارد و 130 ميليون ريال اعتبار براي سازمان اتوبوسراي مصوب شده است كه نسبت به سال گذشته كه 30 ميليارد ريال هزينه شده افزايش داشته است.

وي با بيان اينكه هزينه تمام شده براي هر نفر مسافر 560 تومان است، تصريح كرد: هزينه دريافتي از مسافرين 180 تومان براي اتوبوس خصوصي و 140 تومان براي اتوبوس بخش دولتي و 250 تومان براي حومهشهر است.

معاون عمراني استاندار خراسان جنوبي گفت: هزينه‌ها بايد به سه قسمت مساوي بين مردم، شهرداري و دولت تقسيم شود كه در سال 91 مبلغ 600 ميليون تومان از طرف دولت پرداخت شده و در سال 92 هنوز مبلغي پرداخت نشده است.

اوليايي اظهار داشت: از سال 88 تاكنون هيج اتوبوس جديدي وارد ناوگان حمل و نقل درون شهري نشده و علت آن هم عدم تخصيص اعتبار بوده است.

فعاليت 580 دستگاه تاكسي در بيرجند

وي در ادامه به فعاليت‌هاي سازمان تاكسيراني بيرجند اشاره و اظهار كرد: در حال حاضر 580 دستگاه تاكسي درون شهري فعاليت مي كنند.

وي گفت: از اين تعداد 250 دستگاه گردشي، 90 دستگاه ويژه پايانه مسافربري،40 دستگاه در فرودگاه، 84 دستگاه خطي و 150 دستگاه در شبكه هاي بيسيم مشغول فعاليت هستند.

اوليائي بيان كرد: روزانه بيش از 40 هزار نفر از تاكسي استفاده مي كنند كه هر تاكسي بيش از 100 نفر را جابجا مي‌كند.

وي ميانگين عمر تاكسي كشور را هشت سال اعلام كرد و افزود: در خراسان جنوبي بيش از اين است كه نياز به نوسازي ناوگان تاكسيراني داريم.

وي با بيان اينكه بيش از 200 دستگاه تاكسي جديد نياز تاكسيراني بيرجند است، بيان داشت: در سال 91 مبلغ 360 ميليون تومان بودجه به سازمان تاكسيراني اختصاص يافته و امسال اين رقم به 400 ميليون تومان افزايش پيدا كرده است.

كد خبر: 2198017

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۰۹:۱۰

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن