واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل: عمر ناوگان حمل و نقل مسافر اردبيل بالاتر از ميانگين كشوريست
تاخير در حركت اتوبوس هاي بيشترين گلايه مسافران است./ عمر ناوگان حمل و نقل مسافر در استان اردبيل از ميانگين كشوري بالاتر است. مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل: عمر ناوگان حمل و نقل مسافر اردبيل بالاتر از ميانگين كشوريست
![](http://ilna.ir/news/mi_news/show/1392/09/Small/130097-403.JPG)
ايلنا: مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل اظهار داشت: عمر ناوگان حمل و نقل كالاي ما به طور ميانگين ۱۸ سال است در حالي كه اين ميانگين در كشور ۱۶ سال است كه نشان ميدهد دو سالي با ميانگين كشوري فاصله داريم.
به گزارش ايلنا، عبدالحسين علياكبري تصريح كرد: در بخش حمل و نقل مسافر نيز ميانگين سن اتوبوسها در استان اردبيل ۱۳ سال است كه اين ميانگين در كشور ۱۱.۵ سال است.
وي در ادامه سخنان خود خاطرنشان كرد: در خودروي مينيبوس اين ميانگين سن ۲۲ سال و در سواري هشت سال است كه از ميانگين كشوري بالاتر به نظر ميرسد كه در ارتباط با نوسازي ناوگان حمل و نقل كالا و مسافر تسهيلات خوبي به ويژه براي كاميونهاي باري بالاي ۳۵ سال ارائه ميشود.
علي اكبري اضافه كرد: براي نوسازي مينيبوسها با اولويت حمل و نقل روستايي تسهيلات خوب و خاصي ارائه ميشود كه متقاضيان ميتوانند از اين تسهيلات استفاده كنند.
بيشترين نارضايتي مردم از مسافرگيري خارج از پايانه است
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان در ادامه سخنان خود بيان كرد: بيشترين گلهمندي و ناراحتي مردم در زمينه حمل و نقل عمومي براساس آمارها و اطلاعاتي كه به صورت ميداني و براساس يك تحقيق توسط مشاوران به دست آمده مربوط به مسافرگيري اتوبوسها خارج از پايانه بوده كه به نظر ما اين كار خلاف قانون و مقررات است.
علياكبري يادآور شد: ما نيز معتقديم اين امر به چهره شهر در ميادين ورودي و خروجي لطمه وارد كرده و اينكه اتوبوسها بخواهند خارج از ترمينال مسافري را سوار يا پياده كنند هيچ چهره خوبي ندارد.
وي با قدرداني از تلاش شهردار اردبيل در امر زيباسازي ترمينال و ايجاد امكانات رفاهي براي اين مجموعه ادامه داد: ما از اواخر سال ۹۰ به دليل اينكه بيشترين نارضايتي مسافران اتوبوس از تأخير در حركت بود، شركتها را موظف كرديم تا در زمان مقرر حركت خود را انجام دهند. در اين ارتباط با تعدادي از رانندگان متخلف و شركتها نيز برخورد كرده و حتي تا مرز تعطيلي پيش رفتيم كه ماحصل آن بهبود نسبي اوضاع بود كه امسال نيز از مهر ماه اين موضوع را مدنظر قرار داديم.
علياكبري گفت: آنچه كه در اين مسافرگيري نگرانكننده به نظر ميرسد صادر نشدن بليط براي مسافراني است كه قصد سفر به مناطق مختلف را دارند كه داخل نشدن اسامي آنها در ليست شركتهاي مسافربري مانع آن ميشود تا از خدمات بيمهاي در طول سفر استفاده كنند.
ساماندهي ۱۱۰ دستگاه وسيله نقليه در گمرك بيلهسوار
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان اردبيل در ادامه به نابساماني پيشين در گمرك بيلهسوار و حمل و نقل نامناسب در اين فضا اشاره كرد و افزود: ما در شهرستان بيلهسوار شركت حمل و نقل به صورت عموم نداشتيم كه در دو سال اخير تلاش شد در گام اول ۳۹ دستگاه و در گام دوم ۷۰ دستگاه پلاك شخصي شناسايي شده و با همكاري آنها اين شركت حمل و نقل را راهاندازي كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: در حال حاضر با مشاركت ۱۱۰ دستگاه وسايط نقليه پلاك شخصي در شهرستان بيلهسوار اين شركت تأسيس شده و با فعاليت آنها بخشي از دغدغههاي مردم در حال برطرف شدن است.
علياكبري با بيان اينكه دو مرز مصوب بيلهسوار و اصلاندوز را داريم كه تنها مرز بيلهسوار هم اكنون فعال است، خاطرنشان كرد: اگر چنانچه مرز اصلاندوز بازگشايي شود ما آمادگي داريم نيرو و نفراتمان را در آنجا به كار گيريم تا به هموطنان ارائه خدمات انجام شود.
وي همچنين در پايان يادآور شد كه كميسيون ماده ۱۱ تخلفات رانندگان را بررسي ميكند و كساني كه شكايتي دارند ميتوانند با سمانه پيامك به شماره ۳۰۰۰۱۴۳ شكايت خود را در ميان بگذارند.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]