واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اخبار كوتاه
واگذاري مسووليت بازگشت دانشجويان ستارهدار به هيات مركزي گزينش
وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: قضاوت در باره بازگشت دانشجويان ستارهدار طبق قانون به هيات مركزي گزينش واگذار شده و وظايف هيات مركزي نيز در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تعيين شده است. به گزارش ايسنا دكتر رضا فرجيدانا در حاشيه پانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي كه در محل سازمان پژوهشهاي علمي صنعتي ايران برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص بازگشت 126 دانشجوي ستارهدار به دانشگاه و اين كه اعضاي كميسيون مجلس معتقدند كه پروندههاي اين افراد مشكل دارد، افزود: در مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي عنوان شده كه نه قوه مقننه و نه قوه قضاييه وارد احكام هيات مركزي گزينش نشوند و حتي به صراحت اعلام شده كه كميسيون اصل 90 مجلس و ديوان عدالت اداري نيز وارد اين موضوع نشوند. وزير علوم در ادامه تاكيد كرد: به همين دليل در بحث ذكر شده بايد تابع قانون باشيم و به اختيارات هيات مركزي گزينش احترام بگذاريم.
تبعيضي به نام «بيكس» و «باكس»
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي، گفت: صداي به حاشيه رفتهها را بايد بلند كنيم. در اين جهت در جامعه نياز به گفتمانسازي داريم و بايد خيل جمعي را گسترش دهيم كه براي دستيابي به اين امر، لازم است تعداد سازمانهاي مردم نهاد را بيشتر كنيم.
به گزارش ايسنا، دكترعلي ربيعي در مراسم «كودكان بيسرپرست، جامعه، حمايت و توانمندسازي» كه به بهانه فرا رسيدن «شب يلدا» در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: لازم است حركتهايي كه موجب ترويج خيل جمعي ميشود، تداوم يابد و آنها را گسترش دهيم.
وي در ادامه اظهاركرد: متاسفانه با مسايلي مانند فقر، نابرابري، زندگي سخت و گروههايي كه صدايشان شنيده نميشود، مواجه هستيم. مسئله كودكان يك مسئله جهاني است و آمارها نشان ميدهد كه كشورهاي توسعه يافته وضعيت چندان مطلوبتري نسبت به ما ندارند، بنابراين نبايد دقيقا سياستهاي اين كشورها را دنبال كنيم. وي تاكيد كرد: با پديدهاي به نام تبعيض بين افراد «بيكَس» و «باكَس» مواجه هستيم. به عنوان نمونه دختر جواني به من ايميل زده بود و گفته بود كه سه بار در آزمون ورودي استخدامي با بالاترين رتبه قبول شده ولي چون كسي را نداشته است، او را استخدام نكردهاند. در اين شرايط ما بايد به دنبال حل چنين معضلاتي باشيم.
شناسنامهدار كردن قاچاقچيان دانه درشت موادمخدر
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي از شناسنامهدار كردن قاچاقچيان دانه درشت مواد مخدر خبر داد. سردار علي مويدي در گفتوگو با ايسنا، در مورد شناسنامهدار كردن قاچاقچيان دانه درشت گفت: در چند سال اخير مشخصات قاچاقچيان بينالمللي و عناصر اصلي در يك بانك اطلاعاتي ذخيره شده است. وي با بيان اينكه افزايش كشف مواد مخدر و كسب توفيقات در اين زمينه در امسال مرهون استفاده از بانك اطلاعاتي بوده است، گفت: در چند سال اخير شناسنامهدار كردن قاچاقچيان بينالمللي كه به نوعي گرداننده باند هستند، در دستور كار قرار داشته و اين روند ادامه خواهد داشت.
به گفته رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در هشت ماهه امسال، 1600 باند تهيه و توزيع مواد مخدر، منهدم شده است. مويدي پيش از اين اعلام كرده بود كه در هشت ماهه امسال، 353 تن انواع مواد مخدر كشف و ضبط شده است و اين در حاليست كه اين كشفيات نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش 15 درصدي را نشان ميدهد.
دستور ابتكار براي شناسايي نقاط «مرگخيز» حيوانات
مدير كل دفتر حيات وحش سازمان حفاظت محيط زيست گفت: طي شش سال اخير 1000 حيوان گوشتخوار و يا علف خوار بزرگ جثه بر اثر حادثه، تصادف و يا بيماري تلف شدهاند كه اين آمار كشته شدن حيوانات بر اثر شكار غير مجاز را در بر نميگيرد. حسين محمدي در گفتوگو با ايسنا افزود: 60 تا 70 درصد از اين تلفات بر اثر حوادث جادهاي اتفاق افتاده و عمده اين حيوانات را گوشتخواران به ويژه گربه ساناني مانند يوزپلنگ و پلنگ تشكيل ميدهند. وي ادامه داد: از سال 86، براي ثبت تلفات حيات وحش يك بانك اطلاعاتي ايجاد كردهايم كه در آن دليل تلفات و موقعيت استانهايي كه با اين موارد مواجه ميشوند ثبت ميشود تا بتوانيم تحليل جامعي از شرايط داشته باشيم راهكارهايي براي كاهش اين تلفات پيدا كنيم. مدير كل دفتر حيات وحش سازمان حفاظت محيط زيست افزود: در زمان رياست قبلي سازمان گزارش تحليلي از اين گونه اتفاقات را به معاون محيط زيست رئيس جمهوري ارائه داديم و اكنون نيز اين گزارش به دكتر ابتكار تقديم شد و اين موضوع را به عنوان چالش اساسي در زمينه حفاظت از حيات وحش كشور مطرح كردهايم. محمدي ادامه داد: در پي ارائه اين گزارش، دكتر ابتكار دستور داد تا نقاط حادثه خيز شناسايي شده و راهكارهايي براي كاهش اين اتفاقات ارائه شود كه در نهايت راهكارهاي بلند مدت و كوتاه مدتي براي كاهش تلفات حيوانات كشور بر اثر حوادث مطرح كرديم. به گفته وي، هماهنگي با وزارت راه و شهرسازي در جهت احداث زيرگذر يا روگذر در جادهها و هماهنگي با نيروي انتظامي و پليس راه جهت نصب سيستمهاي كاهنده سرعت در مسيرها و نصب تابلوهاي هشدار و اطلاع رساني براي اطلاع رساني به رانندهها از جمله برنامههاي كوتاه مدت در جهت كاهش تلفات حيات وحش در جادههاست كه براي اجراي آن اقدام شده است. مدير كل دفتر حيات وحش سازمان حفاظت محيط زيست خاطرنشان كرد: طي سالهاي گذشته خطوط انتقال نيرو، بزرگراهها و خط آهن زيستگاهها را با چالش اساسي مواجه كرده است كه به همين منظور با دستگاههاي ذيربط رايزني ميكنيم تا اين قبيل اقدامات با كمترين ميزان خسارت به بدنه محيط زيست كشور انجام شود.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]