واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: خاطراتي از پزشك ويژه امام خميني
پزشك ويژه رهبر كبير انقلاب در بيان خاطرات خود گفت: دعا كردم امام 10 سال ديگر زنده بماند.
به گزارش فارس، موسي زرگر بعد از ظهر امروز در مراسم «يادمان شهداي جامعه پزشكي» كه در دانشكده پرستاري دانشگاه شيراز در بيمارستان نمازي اين شهر برگزار شد، در بيان خاطرات خود اظهار داشت: خاطرات را از كجا شروع كنم؟ از نواب و طيب؟ از كاشاني از مجلس چهارم؟ از 30 تير؟ از 28 مرداد؟ از 22 بهمن؟ از آنهايي كه شمشير كشيدند و اين مردم را در نهضت خميني كبير به خاك و خون كشيدند؟ پزشك ويژه امام خميني(ره) بيان كرد: چه شد كه امام، اين پابرهنه را به عنوان وزير دوم بهداري و بهزيستي انتخاب كرد.
وي افزود: روز اول وزارت رفتم به سفارتخانه آمريكا كه در دست جوانان بود، پس از آن جنگ آغاز شد و سريع رفتم به منطقه غرب و در نهايت در 40 مورد، نام من براي ترور درآمد و اثر نبخشيد و خواست خدا اين بود كه اين پابرهنه زنده بماند و براي شما از خاطراتش بگويد.
زرگر با بيان اينكه در ابتدا مسئوليت وزارت را قبول نكرده، خاطرنشان كرد: به خدمت امام رسيدم و در كنار ايشان، آيتالله بهشتي و آيتالله باهنر نيز حضور داشتند و بيان كردم، مسئوليتي كه اين عزيزان به من پيشنهاد دادهاند را نميتوانم بپذيرم.
پزشك و جراح حضرت امام(ره) در بيان دليل عدم پذيرش پست وزارت ابراز داشت: خدمت امام عرض كردم كه شما فرمودهايد گرفتن پست براي كساني كه تزكيه نكردهاند، خطرناك است و من تزكيه نداشتهام همچنين امر فرمودهايد كه بايد به كار مسلط بود و من هنوز نميتوانم يك نامه بنويسم.
وزير بهداري و بهزيستي اوايل انقلاب (دومين وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي) ادامه داد: امام بيان كردند كه وي، فردي از خانواده كشاورز، بيچاره و زمينخورده است و خاضع برخورد ميكند و او را در تصميمگيري راحت بگذاريد.
نماينده دورههاي اول، دوم و پنجم مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: با تعريفي كه آيتالله بهشتي از من داشت، بسيار متعجب شده و با خود فكر كردم كه فردي زمينخورده و پابرهنه بيش نيستم و اين از الطاف الهي است و پس از آن امام نيز بر وزارت من تاكيد كردند.
مدير گروه جراحي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي و خدماتي بهداشتي، درماني تهران با اشاره به تصويري از وي با رهبر كبير انقلاب، تصريح كرد: اين روز، براي من كه زندگيام پر از درد و رنج و گوشهاي نشستن و شاخه تنهايي شكستن بود، به شمار ميآيد.
پزشك ويژه امام خميني(ره) گفت: بودن در كنار امام به عنوان طبيب، بسيار لذتبخش بود.
وي اظهار داشت: در اوج جنگ به من خبر دادند كه بيا دانشكده افسري چرا كه امام حال خوشي ندارند و در آن شب افراد حاضر در بيمارستان قم، ميگفتند كه امام، امشب تمام ميكند و من تصميم گرفتم ايشان را به بيمارستان قلب تهران ببرم.
زرگر با اشاره به مقاومت ياران امام براي جدايي از ايشان گفت: امام از من پرسيد كه آيا براي شما به عنوان يك پزشك، حجت تمام شده كه پاسخ دادم آري و ايشان لباس پوشيدند و به طرف آمبولانس حركت كردند.
پزشك و جراح حضرت امام(ره) اضافه كرد: امام همواره مرا با واژه «فرزندم» خطاب ميكردند و اين خاطره چقدر براي من كه خدمتگزار ايشان بودم، خوشايند بود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي و خدماتي بهداشتي، درماني تهران افزود: روزي يكي از دوستان ما در آن شب كه ميخواستيم امام را به تهران منتقل كنيم، به من گفت كه براي من دعا كن چراكه دعاي تو مستجاب ميشود.
نماينده دورههاي اول، دوم و پنجم مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: وي خاطرهاي را بيان كرد كه من از ياد برده بودم و آن اين بود كه در آن شب، در حالي كه امام را به طرف آمبولانس ميبرديم، رو به آسمان دعا كردم كه خداوند، ولي ما را 10 سال ديگر زنده نگه دارد و تا زمان رحلت ايشان نيز 10 سال طول كشيد.
در ادامه اين همايش ضرغام صادقي، نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي در سخناني مذاكرات هستهاي را موفقيتآميز و حاصل درايت رهبري معظم در تعيين مسير و تلاش دانشمندان ما دانست.
همچنين محمدهادي ايمانيه رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز و حجتالاسلام منصور خادمي بازرس نهاد نمايندگي رهبري در اين دانشگاه نيز در سخناني، از رشادتهاي خانوادههاي شهدا تقدير كردند.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]