واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: درنهمين جشنواره ملي قهرمانان صنعت ايران؛ ظريف، قهرمان ديپلماسي ايران شد
رژيم صهيونيستي نگران برنامه هستهاي ايران نيست، اگر آنها نگران بودند كه ايران هستهاي تهديدآميز است خوشحال ميشديم اما بايد ديد چرا آنها نگران شدند و چرا اقدام به تهديدها و دروغ پردازيها كردند تا مانع شوند كه ايران ثابت كند كه دنبال سلاح هستهاي نيست. درنهمين جشنواره ملي قهرمانان صنعت ايران؛ ظريف، قهرمان ديپلماسي ايران شد
در نهمين جشنواره ملي قهرمانان صنعت ايران در شب گذشته(25 آذر) ظريف، قهرمان ديپلماسي ايران شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، محمدجواد ظريف(وزير امور خارجه) در نهمين جشنواره ملي قهرمانان صنعت و اقتصاد ايران، اظهار داشت: قدرت ما قبل از هرچيزي فرهنگ استقامت، شهادت، پايداري و خودباوري است و من اين قدرت را در حوزه مهم قدرت جهاني و در تلاش اقتصادي و نيروي كار كشور ميبينم.
وزير امور خارجه با تاكيد بر اينكه آنچه كه در طول سه ماه گذشته تاكنون حاصل شده بيش از هر چيز نتيجه مقاومت و خودباوري مردم بزرگ ايران اسلامي است، تصريح كرد: خودباوري، باور عزم مردم، قدرت استقلالخواهي و آزادي خواهي از مشخصههاي امروز كشور است، زيرا اين شهدا بودند كه با باور ارزشها و با بزرگترين سرمايه خود، راه را به ما نشان دادند كه جا دارد در اينجا از شهداي هسته اي كشور هم ياد شود.
اين عضو كابينه دولت تدبير و اميد با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران يك توانايي را وارد روابط عرصه بينالملل كرده كه آن توان همان خودباوري و اتكا به پيام انقلاب است، اظهار داشت: در شرايط فعلي تك تك صنعتگران و سازندگان كشور كه در شرايط دشوار در عرصههاي مختلف صنعتي با پذيرش ريسك هاي موجود اقتصادي، سرمايه گذاري كرديد، از توان انساني كشور بهره گرفتيد و در راه اعتلاي نام ايران تلاش كرديد، تبلور اين پيام هستيد.
وي با يادآوري اينكه امروز جهان در يك تحول مبنايي قرار دارد، تبيين كرد: بايد بپذيريم كه مباني قدرت دگرگون و چند قطبي شده و بايد ابعاد اقتصادي، فرهنگي، سرمايه اجتماعي، توان فناوري، قدرت فضايي و انواع قدرتهايي كه امروز به عنوان نماد ملي در صحنه بينالمللي مطرح است و به كشورها اين امكان را مي دهد كه در برابر قدرتهاي بزرگ جهان حضور خودباورانه داشته باشند را بشناسيم.
وزير خارجه با اعلام اينكه بدخواهان مردم ايران ديدند كه تبليغات چندين و چند ساله آنها در معرفي چهره بد و تهديدآميز از ايران شكست خورده و سرمايه گذاريهاي كلانشان براي نشان دادن تصوير نادرست از ايران به نتيجه نرسيده است، بيان كرد: رژيم صهيونيستي نگران برنامه هستهاي ايران نيست، اگر آنها نگران بودند كه ايران هستهاي تهديد آميز است خوشحال ميشديم اما بايد ديد چرا آنها نگران شدند و چرا اقدام به تهديدها و دروغ پردازيها كردند تا مانع شوند كه ايران ثابت كند كه دنبال سلاح هستهاي نيست.
ظريف با بيان اينكه هيچ يك از رهبران مذهبي جهان پيش از رهبر معظم انقلاب، موضوع حرام بودن استفاده از سلاح هستهاي را بيان نكردند، تاكيد كرد: اين مسائل نشان ميدهد كه بدخواهان ايران هم قدرت معنايي اين انقلاب و مردم را شناختند و خواستند با دروغ پراكني از اين مردم مانع اين شوند كه اين قدرت در صحنه جهاني حاضر شود.
به گفته اين عضو كابينه دولت تدبير و اميد، اين قدرت به اين معنا نيست كه نبايد براي توان نظامي تلاش كنيم بلكه بدين معناست كه قبل از هرچيزي بايد به فرهنگ استقامت، فرهنگ شهادت، فرهنگ پايداري و فرهنگ خودباوري، باور داشته باشيم و اين قدرت ماست و من اين قدرت را در حوزه مهم قدرت جهاني مي بينم و در تلاش اقتصادي و نيروي كار كشور ميبينم.
وي با يادآوري اينكه آنچه كه لازم است، اينكه براي جامعه سياسي، اقتصادي، فني و علمي كشور از اين فرصت بهره بگيرند، گفت: امروز زمان استفاده از فرصت و ديدن تصوير كلان است، دستاوردهاي جمهوري اسلامي مثل يك كوه در مقابل ديدگان همه است و همه راجع به اين صحبت مي كنند كه ايران توانسته فضا را بشكند، حرف خودش را به كرسي بنشاند و شرايط جديدي ايجاد كند و بايد به اين عظمت و خودباوري قدرت مردم نگاه كنيم.
ظريف با تاكيد بر اينكه فرزندان ايران بدون ترس و نگراني، مقابل 6 قدرت نظامي، اقتصادي و فني جهان نشستند و در برابر اين قدرتها از شرف ايران، باورهاي مردم ايران و گفتمان اصيل انقلاب اسلامي كه همان خودباوري است، دفاع كردند، اين واقعيت برخواسته از همه مردم ايران است، تصريح كرد: تندروي نتيجه ترس و ضعف است و اعتدلال نتيجه خودباوري و قدرت است و لازم است كه امروز همه با هم، صرف نظر از ديدگاههاي سياسي، بدون درنظر گرفتن اختلافات حزبي و سوابق دعواهاي داخلي، به عنوان يك مجموعه در حوزه اقتصادي، فنآوري، سياسي و فرهنگي به پيش برويم.
وزير امور خارجه در پايان با بيان اينكه در مذاكرات ژنو حرف ايران به كرسي نشست، خاطرنشان كرد: هم اكنون شرايط براي ايران تغيير كرده است.
براساس اين گزارش، كاظم جلالي رئيس مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينكه بخش صنعت با سهم 20 درصدي در اقتصاد كشور و در تحقق اهداف اسناد بالادستي بسيار تأثيرگذار است، در نهمين جشنواره قهرمانان صنعت ايران متذكر شد: سرمايه گذاري هاي صنعتي طي سالهاي اخير از 220 هزار ميليارد ريال در سال ۸۷ به كمتر از 90 هزار ميليارد ريال در سال ۹۱ رسيده و در سالهاي اخير فقط ۱۲ درصد از سرمايه گذاري هاي صنعت تحقق يافته است.
به گفته وي، وضع صنعت طي سالهاي اخير نامطلوب بوده به طوري كه نرخ رشد صنعت در سال 91 به منفي 9.5 درصد رسيده است و با اهداف برنامه پنجم توسعه فاصله زيادي دارد.
جلالي تاكيد كرد: مطالعات مركز پژوهشهاي مجلس نشان ميدهد شوكهاي ناشي از تحريمها و سياستهاي نامناسب اقتصادي داخل كشور كه از آن به عنوان خودتحريمي ياد ميشود، ضربه بزرگي را به صنعت وارد ميكند و در سالهاي اخير توليد و صنعت در مواجه با شوك هاي اقتصادي از حساسيت هاي بيشتري برخوردار بوده است.
يكي ديگر از سخنرانان نهمين جشنواره ملي قهرمانان صنعت ايران معاون وزير صنعت، معدن و تجارت بود كه با اشاره به رويه نادرست مديريت صنعتي كشور در سالهاي گذشته گفت: روزي در صنعت پتروشيمي وقتي آقاي نعمت زاده امضا ميكرد در كشورهاي اروپايي امضاي ايشان را به عنوان مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي ايران قبول داشتند و با اين امضا ضمانت نامه نميخواستند اما امروز اين اعتبار وجود ندارد.
علي محمد گودرزي در نهمين جشنواره ملي قهرمانان صنعت و اقتصاد ايران اظهار داشت: بهترين دستاورد 100 روز ابتدايي دولت اين بود كه مردم متوجه شدند حاكماني دارند كه براي آينده آنها تفكر مي كنند.
وي افزود: جوامعي كه فكر مي كنند، اميدوارترند و جوامعي كه اميدوارترند مي توانند موفقيت بيشتري داشته باشند اما متأسفانه در كشور ما سازمان مديريت و برنامه ريزي كه مغز متفكر حركت كشور بود از بين رفت و ده ها متخصص و متفكر برتر كشور پراكنده شدند.
مشاور وزير صنعت، معدن و تجارت با بيان اينكه وقتي برنامه ريزي نباشد، به راحتي در خزانه دولت دست برده شده و يك شبه صدها مصوبه ابلاغ مي شود، گفت: شاخص هاي اقتصادي نشان مي دهد نسبت به چشم انداز 1404 بسيار تأخير داريم و بايد با تدبير و عقل، اهداف چشم انداز مورد بازنگري قرار بگيرد.
اين گزارش مي افزايد: مديرعامل سازمان بورس و اوراق بهار ايران در اين مراسم، از رشد 500 درصدي ارزش معاملات در بازار سرمايه خبر داد و اظهار كرد: ارزش معاملات در بازار سرمايه از ابتداي سال تاكنون به حدود 100 هزار ميليارد تومان رسيد كه در مقايسه با دوره مشابه رشد پنج برابري را نشان ميدهد.
به گفته علي صالح آبادي، ارزش بازار سرمايه كه در ابتداي سال 220 هزار ميليارد تومان بود، هم اكنون از 530 هزار ميليارد تومان فراتر رفته است.
همچنين در بخش جنبي اين جشنواره، نخستين جشنواره قهرمانان صنعت نفت ايران برپا و از 20 شركت برتر در اين حوزه با اهداي لوح وتنديس تقدير شد.حميد روحاني دبيركل اين جشنواره نيز گفت: رشد اقتصادي، اشتغال زايي، افزايش رفاه و بهبود معيشت در گرو نشاط و انگيزه بخش توليد است.
وي اضافه كرد: تلاش مي كنيم جشنواره حوزه صنعت نفت را در دوره هاي آينده به طور مستقل برگزار كنيم.
روحاني با بيان اينكه جامعه ما به طور عام و بخش اقتصاد صنعت به طور خاص نيازمند نشاط است، افزود: راهكار عيني ما براي تحقق شعار "ما مي توانيم" ايجاد همدلي، هم افزايي صنعتگران توليدكنندگان و توسعه فرهنگ توليد داخلي است.
نهمين جشنواره قهرمانان ملي صنعت ايران با حضور دستيار ويژه، و معاون اجرايي رئيس جمهوري، وزير امور خارجه، استاندار تهران، برخي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، برخي معاونان و مشاوران وزارت خانه هاي "صنعت، معدن و تجارت"، "نفت"، "امور اقتصادي و دارايي"، و جمع زيادي از صنعتگران و فعالان بخش خصوصي كشور در مركز همايشهاي بينالمللي صداو سيما برپا شد. در اين جشواره از 60 شركت در سه بخش واحدهاي نمونه صنعتي و معدني، پيشتازان بازار ايران و واحدهاي نمونه صنعت نفت با اهداي لوح وتنديس تقدير شد.
همچنين در اين جشنواره كه نكوداشت "مجيد قاسمي" مديرعامل بانك پاسارگاد بود حمايل قهرمان ديپلماسي ايران به محمد جواد ظريف وزير امور خارجه و حمايل قهرمان قهرمانان صنعت و اقتصاد ايران به مديرعامل "شركت نهادين آرمان" اعطا شد.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]