تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834042389
بيمارستان دولتي نهاوند در خانه نبود اعتبار درجا مي زند/ دردي كه درمان ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بيمارستان دولتي نهاوند در خانه نبود اعتبار درجا مي زند/ دردي كه درمان ندارد
نهاوند - خبرگزاري مهر: مشكل شهرستان نهاوند در حوزه بهداشت و درمان تنها به كمبود كادر پزشكي و پرستاري آن محدود نميشود بلكه كمبود مراكز درماني و روند بيمارگونه احداث بيمارستان بزرگ دولتي در اين شهر نيز از نارساييهاي نهاوند در حوزه بهداشت و درمان است چراكه قرار بود اين پروژه تا پايان عمر دولت دهم به بهره برداري برسد اما همچنان در خانه نبود اعتبار درجا مي زند.
به گزارش خبرنگار مهر، ورود امام جمعه نهاوند به مسئله كمبود پزشك و امكانات پزشكي و نارضايتي مردم از وضعيت خدمات رساني پزشكي شهرستان نهاوند و اعتراض و گلايه چند ماه گذشته رئيس شبكه بهداشت و درمان نهاوند از كمبود پزشك و امكانات پزشكي موجود در شهرستان نهاوند موجب شد براي مشخص شدن موضوع به بررسي بپردازيم.
براساس بررسي ها كمبود پزشك و امكانات پزشكي در چند سال گذشته اعتراضات و شكايات زيادي از ناحيه مردم به همراه داشته و موجب شده امام جمعه و فرماندار نهاوند و نماينده سابق شهرستان و رئيس شبكه بهداشت نيز وارد موضوع شوند تا اين معضل را به شكلي حل كنند.
شهرستان نهاوند با جمعيت بيش از 190 هزار نفر داراي چهار مركز شهري، 9 دهستان و 169 روستاي داراي سكنه است كه در آن دوبيمارستان با 183 تخت ثابت، هشت مركز بهداشتي درماني شهري و 9 مركز بهداشتي درماني روستايي و 76 خانه بهداشت فعال است.
شهرستان نهاوند با داشتن 20 مركز درماني در حالي كه بايد 35 پزشك عمومي در اين شهرستان فعاليت داشته باشند تنها از حضور فقط 13 پزشك بهره مند است كه اين امر بر گلايه هاي مردم افزوده است.
تعداد پزشكان شهرستان نهاوند جوابگوي نيازها نيست
براساس آمار جمع اوري شده شهرستان نهاوند داراي 30 پزشك متخصص،13 پزشك عمومي در اورژانس و 90 پرستار است كه با توجه با جمعيت 190 هزار نفري شهرستان جوابگوي نيازهاي پزشكي مردم نيست.
وضعيت تنها بيمارستان شهرستان نهاوند نيز مطلوب نيست و اين بيمارستان با مشكلات مختلفي دست و پنجه نرم مي كند و در ارائه خدمات كامل به مردم داراي مشكلات و كمبودهاي متعدد است.
مهمترين مشكلات بيمارستان عليمراديان نهاوند عدم پرداخت مطالبات بيمهاي بيمارستان آيتالله عليمراديان توسط سازمانهاي بيمهگر در پرداخت مطالبات پرسنلي، كارانه پزشكان، خريد لوازم پزشكي و مصرفي، تعمير و نگهداري بيمارستان، تعمير آمبولانسها و خريد وسايل راديولوژي و ساير تجهيزات پزشكي فرسوده بودن تجهيزات و تاسيسات بيمارستان و به ويژه اتاق عمل است.
با توجه به اينكه بيمارستان آيت الله عليمراديان اين شهرستان ظرفيت 128 تخت را دارد اما خدمات رساني در آن با 168 تخت صورت مي گيرد و پرستار به تعداد كافي براي خدمات رساني به بيماران وجود ندارد.
در اين شرايط مردم بخش گيان و شهر گيان، بخش خزل و شهر فيروزان و بخش زرين دشت و شهر برزول هم از نداشتن درمانگاه و داروخانه و كمبود پزشك ناراحت هستند و تمام اميد آنها تاكنون به وعده هاي عمل نشده مسئولين ختم شده است.
استمرار مشكلات فوق و مصاحبه هاي پي در پي رئيس شبكه بهداشت و درمان نهاوند و انتقادهاي امام جمعه شهر نهاوند در نماز جمعه و نارضايتي مردم و پيگيري فرماندار موجب شد رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان همدان به شهرستان نهاوند سفر كند و ضمن بازديد از بيمارستان عليمراديان نهاوند از نزديك در جريان مشكلات و كمبودهاي حوزه بهداشت و درمان نهاوند قرار گيرد اما تا كنون راه حلي ارائه نشده است.
مشكلات حوزه درمان نهاوند بارها به مسئولان اعلام شده است
رئيس شبكه بهداشت و درمان نهاوند در گفتگو با مهر با انتقاد از وضعيت حوزه بهداشت و درمان نهاوند گفت: درجلسات مختلف به صورت كتبي و شفاهي مشكلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان اعم از نبود پزشك و پرستار جهت پوشش دادن اورژانس بيمارستانها و مراكز بهداشتي درماني شهري و روستايي باستحضار مسئولين رسيده ولي تاكنون به نتيجه نرسيده است.
عباس سلگي ادامه داد: كمبود شديد پزشك عمومي در بيمارستانهاي شهيدحيدري و آيت الله عليمراديان منجر شده نتوانيم در شيفت هاي صبح و عصر روزهاي غيرتعطيل اورژانس بيمارستان شهيدحيدري را پوشش دهيم كه اين موضوع باعث نارضايتي كاركنان و مراجعين به اورژانس بيمارستان شهيد حيدري شده است.
سلگي بيان داشت: به علت كمبود نيروي بهورز در خانه هاي بهداشت و مراكز بهداشتي درماني روستايي با چالش مواجه شده ايم و خدمت رساني به مردم و روستاها با كندي صورت مي گيرد.
امام جمعه نهاوند نيز با تأئيد وضعيت بحراني بهداشت و درمان نهاوند با بيان اينكه مانند همه مردم درخواست حل و برطرف كردن مشكلات مردم را داريم، گفت: مسئولين استاني و كشوري به خاطر كم توجهي و كم لطفي به شهرستان نهاوند يك ذهنيت منفي در مردم ايجاد كرده اند كه همه امكانات و خدمات در مركز كشور و يا مركز استان متمركز شده و شهرستان نهاوند بعلت دوري از همدان هميشه بايد با چنين مشكلاتي دست و پنجه نرم كند.
حجت الاسلام مغيثي به خبرنگار مهر اظهار داشت: غير از درخواست و تمنا و تقاضا چه كاري مي توان كرد، رئيس دانشگاه علوم پزشكي همدان با معاونين خود به نهاوند آمدند از نزديك مشكلات را ديدند و دردهاي دل مردم را شنيدند اما تا كنون هيچ اقدام موثري صورت نگرفته است.
مغيثي اوج ناراحتي خود و مردم نهاوند را با يك مثال قديمي بيان كرد و گفت: قديمي ها يكي از دعاهايشان اين بود كه خداوند سر و كار هيچ بنده اي را به حكيم و طبيب و دادگاه نيندازد ما از اين وضع موجود و بي تفاوتي مسئولين استان و كشوري ناراحتيم ناراحت.
اگر مسئولين توان حل اين مشكلات را ندارند صادقانه به مردم اعلام كنند
وي با بيان اينكه دسترسي به تجهيزات و امكانات پزشكي حق مسلم مردم است كه متأسفانه توسط مسئولين به اين حق بي توجهي مي شود، گفت: شايد مسئولين نيز توان حل اين مشكلات را ندارند پس لااقل صادقانه به مردم اعلام و از آنها عذر خواهي كنند.
وي با بيان اينكه اگر مردم به اين نتيجه برسند كه مسئولين توان تامين امكانات و تجهيزات لازم براي درمان و مداواي آنها در بخش سلامت و درمان را ندارند، نظام و كشور زير سئوال مي رود، گفت: حوزه بهداشت و درمان و موضوعات آن براي مردم حياتي و حساس است و از كمبود امكانات و كمبودها در اين بخش كه نارضايتي گسترده مردم را به همراه دارد، احساس خطر مي كنم.
امام جمعه نهاوند اضافه كرد: بهداشت و درماني كه توان اداره و مديريت يك بيمارستان كوچك مانند بيمارستان شهيد حيدري را ندارد چگونه مي خواهد بيمارستان در دست ساخت 160 تختخوابي نهاوند را مديريت و اداره كند.
اين مشكلات و كمبودها در شرايطي است كه امروز اهميت حوزه بهداشت و درمان بر كسي پوشيده نيست و يكي از اولويتهاي دولت نيز توجه ويژه به بخش بهداشت است زيرا در صورت تامين نمودن امكانات بهداشتي مردم، ديگر بخشها نيز بهبود پيدا مي كند.
فرماندار نهاوند نيز با تأئيد كمبودها و مشكلات شهرستان نهاوند در حوزه بهداشت و درمان در گفتگو با مهر عنوان كرد: در بخش خزل و شهر فيروزان كه داراي جمعيت بيش از 30 هزار نفر است با كمبود پزشك عمومي روبرو هستيم كه با فوت يكي از پزشكان اين منطقه اين مشكل حادتر شده است.
مجتبي مولوي با بيان اينكه با رايزني و مكاتبه با مسئولين استان همدان مقرر شد كمبود پزشك عمومي در بخش خزل و شهر فيروزان برطرف شود، افزود: درمانگاه فعلي شهر بروزل بعلت فرسودگي و قديمي بودن ساختمان تخريب و ساختمان جديدي به جاي آن احداث مي شود.
مولوي ادامه داد: امكان تحقق صد درصدي مشكلات همواره ممكن نيست اما اشراف مسئولان نسبت به موضوع موجب دستيابي به نتيجه مطلوب است.
وي با بيان اينكه در بودجه و اعتبارات شهرستاني مبلغ مناسبي براي مجموعه بهداشت و درمان شهرستان اختصاص يافته است از مسئولان دانشگاه علوم پزشكي استان خواست براي حل مشكلات نگاه ويژه به اين شهرستان داشته باشند.
بيمارستان 160 تختخوابي نهاوند سال آينده در صورت تأمين اعتبار تكميل مي شود
فرماندار نهاوند در خصوص علت كامل نشدن بيمارستان 160 تختخوابي نهاوند نيز به خبرنگار مهر گفت: بيمارستان 160 تختخوابي نهاوند نيمه نخست سال آينده در صورت تأمين اعتبار تكميل مي شود.
مجتبي مولوي ادامه داد: قرار بود بيمارستان مذكور در نيمه نخست امسال به بهره برداري برسد اما به دليل مشكلات و كمبود منابع اعتباري روند ساخت بيمارستان از برنامه پيش بيني شده عقب افتاد.
مولوي با بيان اينكه هم اكنون نما كاري بيروني بيمارستان 160 تختخوابي نهاوند در حال اتمام است، ابراز داشت: عمليات نصب كاشي و سراميك، برق كشي، سيستم لوله كشي آب و سيستم روشنايي در حال انجام است كه در مجموعه اين بيمارستان 60 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
وي عنوان كرد: با راه اندازي بيمارستان 160 تختخوابي نهاوند مشكلات بهداشت و درمان منطقه نهاوند رفع خواهد شد و شهرستان نهاوند داراي دو بيمارستان استاندارد با تجهيزات كامل پزشكي خواهد بود.
اما صحبت هاي رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان همدان بعد از بازديد بيمارستان عليمراديان نهاوند و آگاه شدن از مشكلات و كمبودهاي بهداشت و درمان نهاوند نيز تامل برانگيز است.
براي حل اين مشكل در شهرستان نهاوند كاري از دست من بر نمي آيد
رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان همدان در خصوص مشكلات اين شهرستان اظهار داشت: مشكل كمبود پزشك عمومي در كل كشور مطرح است و براي حل اين مشكل در شهرستان نهاوند كاري از دست من بر نمي آيد مگر رايزني و فشار به مسئولين بالاتر كه اين كار انجام شده است.
حبيب الله موسوي بهار گفت: بعضي كارها و اقدامات غير تخصصي سالهاي گذشته در حوزه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند باعث شده بعضي از مشكلات امروز ظهور كند بطوري كه تاكنون 500 ميليون تومان از محل درآمد بيمارستان بعثت همدان به حوزه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند كمك شده تا مقداري از مشكلات و كمبودهاي بيمارستان عليمراديان نهاوند حل شود اما در حال حاضر نهاوند به حوزه بهداشت و درمان همدان بدهي دارد.
در صحبت هاي موسوي بهار به رفع مشكلات و تدبير براي حل آنها اشاره نشد و اين چيزي است كه امام جمعه شهر نهاوند نيز بارها بدان اشاره كرده است چراكه هيچ گونه اقدام اساسي و مفيدي براي حل مشكل بهداشت و درمان نهاوند انجام نشده است.
در ميان مردم نهاوند رفتيم و جوياي نظرات آنها شديم اما حرفهاي مردم شهرستان نهاوند نيز تكان دهنده و حكايت از دردهاي زياد داشت.
علي سهرابي با بيان اينكه اين روزها مشكلات درماني شهرستان نهاوند تبديل به قصه پرغصه اي شده كه تمامي ندارد و مسئولان نيز با عدم پاسخگويي به مشكلات اين حوزه رنج بيماران را دوچندان كرده اند، به كمبود تجهيزات و امكانات پزشكي نهاوند اشاره كرد و گفت: نهاوند مركز ام آري اي ندارد و براي انجام ام ار آي از يك ماه پيش در يكي از شهرستانهاي همجوار نوبت گرفته ام اما متاسفانه به خاطر اينكه دو روز ديرتر مراجعه كردم مجددا نوبت گرفتم كه تا يك ماه آينده به من نوبت نمي دهند، الحق كه نهاوند از حيث درماني وضعيت خوبي ندارد.
نهاوند سونوگراف زن ندارد
وي از نبود پزشك انتقال خون و مكان مناسب براي اهدا خون، نبود سونوگراف زن و نداشتن مركز ام آر آي اظهار تأسف كرد و گفت: ظاهرا در سطح استان و كشور هيچ فردي نيست كه صداي مردم و مسئولين نهاوند را در مورد وضعيت بهداشت و درمان بشوند.
با اين اوضاع، خبر ساخت بيمارستان دولتي 162 تختخواب نهاوند كه قرار بود تا پايان دولت دهم به بهره برداري برسد مردم شهرستان نهاوند را اميدوار كرد كه با تأسيس اين بيمارستان قسمتي از مشكلات حوزه و بهداشت انها حل خواهد شد اما اين بيمارستان نيز بعلت كمبود بودجه در اما و اگرهاي مسئولين روزها را به اميد اقتتاح سپري مي كند.
آنچه مسلم است اينكه شهروندان حق دارند از محيط زندگي و كاري ايمن و عاري از آسيبهاي جسمي و روحي به آنان، برخوردار باشند و دولت موظف است زمينه بهرهمندي تمامي شهروندان از امكانات را فراهم كند كه اميدواريم بزودي اين مهم در شهرستان نهاوند محقق شود.
كد خبر: 2197183
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۲:۰۶
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]
صفحات پیشنهادی
كمبود اعتبار نفس بيمارستانهاي دولتي را به شماره انداخته
كمبود اعتبار نفس بيمارستانهاي دولتي را به شماره انداخته بيمارستانهاي دولتي تا حدي از مشكلات ناشي از كمبود اعتبار و بدهي در مضيقه هستند كه اكثر درآمد ناشي از خدمات درماني اين بيمارستانها حرف جبران هزينه ناشي از تعميرات و تهيه تجهيزات پزشكي در آنها ميشود آريايينژاد عضو كميآسيبشناسي اعتباربخشي بيمارستاني در ايران درگفتگو باايلنا: درمانگاهها و كلينيكهاي بيمارستاني همچنان فاقد است
آسيبشناسي اعتباربخشي بيمارستاني در ايران درگفتگو باايلنا درمانگاهها و كلينيكهاي بيمارستاني همچنان فاقد استاندارد و بلاتكليف مهمترين بخش بيمارستان يعني بخش داخلي ناديده گرفته شده بود تعاملات واحدها و ارتباطات بخشها به درستي ديده نشده است محرومترين بيمارستانهارا مجبوربه روزيربهداشت : اعتبارات دولتي جوابگوي نياز اين وزارتخانه نيست
وزيربهداشت اعتبارات دولتي جوابگوي نياز اين وزارتخانه نيست شيراز واحد مركزي خبر اجتماعي وزيربهداشت گفت با توجه به گستردگي حوزه بهداشت و درمان امكانات و اعتبارات دولتي جوابگوي نياز اين وزارتخانه نيست و بايد زمينه مشاركت خيران هرچه بيشتر فراهم شود خيران تاكنون سه هزار ميلينايب رئيس شوراي شهر آبپخش:عمدهترين مشكل شهرداري آبپخش كمبود اعتبارات دولتي است
نايب رئيس شوراي شهر آبپخش عمدهترين مشكل شهرداري آبپخش كمبود اعتبارات دولتي است نايب رئيس شوراي اسلامي شهر آبپخش گفت عمدهترين مشكل شهرداري آبپخش كمبود اعتبارات و عدم واريز بودجههاي دولتي است به گزارش خبرگزاري فارس از دشتستان حسين عباسي ظهر امروز در نشست مسئولان دشتستان اظهارنمايندگي خانه مطبوعات غرب مازندران نبايد منحل شود
نمايندگي خانه مطبوعات غرب مازندران نبايد منحل شود چالوس - خبرگزاري مهر فرماندار چالوس خواهان ورود مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران براي جلوگيري از انحلال خانه مطبوعات غرب استان شد به گزارش خبرنگار مهر سيد قدير رضايي صبح پنجشنبه در حاشيه بازديد از دفتر نمايندگي خانه مطبوعاتدكترنهاونديان :امكان پيشبيني پذيري درفضاي زندگي و كسب و كار بايد وجود داشته باشد
دكترنهاونديان امكان پيشبيني پذيري درفضاي زندگي و كسب و كار بايد وجود داشته باشد رئيس دفتر رئيسجمهوري تاكيد كرد قرار نيست كه در اين دولت چك بيمحل صادر كنيم دستگاههاي اجرايي حق ندارند قولهاي بيهوده به مردم بدهند به گزارش ايسنا محمد نهاونديان در نخستين اجلاس شوراي هماهنگياستاندار مازندران خبر داداختصاص اعتبار 1000 ميليارد توماني به آزاد راه تهران ـ شمال
استاندار مازندران خبر داداختصاص اعتبار 1000 ميليارد توماني به آزاد راه تهران ـ شمال استاندار مازندران گفت در سال 93 اعتبار بسيار خوبي براي آزادراه تهران ـ شمال ديده شد و از 200 ميليارد ريال در سال 92 به يكهزار ميليارد ريال رسيده است به گزارش خبرگزاري فارس از نوشهر ربيع فلاح جرئيس اداره اورژانس پيش بيمارستاني دانشگاه اصفهان خبر داد: بازگشت به زندگي جوان 23 ساله در شهرستان شهرضا
رئيس اداره اورژانس پيش بيمارستاني دانشگاه اصفهان خبر داد بازگشت به زندگي جوان 23 ساله در شهرستان شهرضا جوان۲۳ سالهاي كه بر اثر بياحتياطي كار با دستگاه ريسندگي دچار سانحه و خونريزي شديد و در پي آن دچار كاهش سطح هوشياري شده بود پس از ايست كامل قلبي تنفسي با تلاش كارشناسان اورژآخرين آمار واگذاري سهام دولتي اعلام شد/ جزئيات واگذاري سهام 8 وزارتخانه
آخرين آمار واگذاري سهام دولتي اعلام شد جزئيات واگذاري سهام 8 وزارتخانه سازمان خصوصي سازي جزئيات آخرين آمار واگذاري سهام شركتهاي دولتي تا پايان آبانماه امسال و ميزان فروش سهام 8 وزارتخانه را اعلام كرد به گزارش خبرنگار مهر آمار واگذاري سهام سازمان خصوصي سازي نشان مي دهد كه ازفرزند شيون فومني پيشنهاد داد: احياي خانه شيون به موزه ميراث فرهنگي
فرزند شيون فومني پيشنهاد داد احياي خانه شيون به موزه ميراث فرهنگي خبرگزاري آريا- فرزند ارشد شيون فومني خواستار احياي خانه اين شاعر به موزه ميراث فرهنگي شد به گزارش خبرنگار آريا حامد فومني در گفتگو با خبرنگار آريا در رشت با اشاره به فرارسيدن شصت و هشتمين سالروز تولد پدرش از كمكره و فرانسه كارخانه شيرين سازي آب و نيروگاه برق در كويت مي سازند
كره و فرانسه كارخانه شيرين سازي آب و نيروگاه برق در كويت مي سازند تهران واحد مركزي خبر اقتصادي 1392 09 24 شركت صنايع سنگين هيونداي كره جنوبي روز يكشنبه اعلام كرد در قالب كنسرسيومي با شركت فرانسوي سيدم در مناقصه ساخت نيروگاه برق و كارخانه شيرين سازي آب دريا براي كويت برنده شدهمدير درمان سازمان تامين اجتماعي خوزستان خبر داد: افتتاح بخشهاي ويژه در بيمارستانهاي خوزستان تا پايان سال/ اح
مدير درمان سازمان تامين اجتماعي خوزستان خبر داد افتتاح بخشهاي ويژه در بيمارستانهاي خوزستان تا پايان سال احداث بيمارستان 160 تختخوابي در آبادان گسترش بخشهاي ويژه در بيمارستانهاي استان خوزستان و احداث بيمارستان 160 تختخوابي آبادان از برنامههاي سازمان تامين اجتماعي تا پايان سبزرگداشت هنري زندهياد علي اشرف والي در خانه هنرمندان
بزرگداشت هنري زندهياد علي اشرف والي در خانه هنرمندان مراسم بزرگداشت هنري زندهياد استاد علي اشرف والي جمعه 29 آذر در خانه هنرمندان ايران برگزار ميشود به گزارش خبرگزاري مهر مراسم بزرگداشت هنري زندهياد استاد علي اشرف والي نگارگر خوشنويس تذهيب نگار و نقاش ايراني با حضور جمعكمبود اعتبار نفس بيمارستانهاي دولتي را به شماره انداخته
كمبود اعتبار نفس بيمارستانهاي دولتي را به شماره انداخته بيمارستانهاي دولتي تا حدي از مشكلات ناشي از كمبود اعتبار و بدهي در مضيقه هستند كه اكثر درآمد ناشي از خدمات درماني اين بيمارستانها حرف جبران هزينه ناشي از تعميرات و تهيه تجهيزات پزشكي در آنها ميشود آريايينژاد عضو كميآسيبشناسي اعتباربخشي بيمارستاني در ايران درگفتگو باايلنا: درمانگاهها و كلينيكهاي بيمارستاني همچنان فاقد است
آسيبشناسي اعتباربخشي بيمارستاني در ايران درگفتگو باايلنا درمانگاهها و كلينيكهاي بيمارستاني همچنان فاقد استاندارد و بلاتكليف مهمترين بخش بيمارستان يعني بخش داخلي ناديده گرفته شده بود تعاملات واحدها و ارتباطات بخشها به درستي ديده نشده است محرومترين بيمارستانهارا مجبوربه روزيربهداشت : اعتبارات دولتي جوابگوي نياز اين وزارتخانه نيست
وزيربهداشت اعتبارات دولتي جوابگوي نياز اين وزارتخانه نيست شيراز واحد مركزي خبر اجتماعي وزيربهداشت گفت با توجه به گستردگي حوزه بهداشت و درمان امكانات و اعتبارات دولتي جوابگوي نياز اين وزارتخانه نيست و بايد زمينه مشاركت خيران هرچه بيشتر فراهم شود خيران تاكنون سه هزار ميلينايب رئيس شوراي شهر آبپخش:عمدهترين مشكل شهرداري آبپخش كمبود اعتبارات دولتي است
نايب رئيس شوراي شهر آبپخش عمدهترين مشكل شهرداري آبپخش كمبود اعتبارات دولتي است نايب رئيس شوراي اسلامي شهر آبپخش گفت عمدهترين مشكل شهرداري آبپخش كمبود اعتبارات و عدم واريز بودجههاي دولتي است به گزارش خبرگزاري فارس از دشتستان حسين عباسي ظهر امروز در نشست مسئولان دشتستان اظهار-
گوناگون
پربازدیدترینها