واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كمبود رطوبت عامل افزايش خشكيدگي درختان بلوط
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري لرستان گفت: بايد خسارات وارده به عرصههاي ملي ديده شود تا هيچگاه ملزم به استفاده از اهرم قانوني نباشيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه لرستان، مهرداد بهاروندي در نشستي كه با حضور مديران استانهاي منطقه 2 و مديركل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري كشور در استان تشكيل شد، بيان كرد: اين جلسه در راستاي ارائه راهكارهاي رسيدن به سطح مطلوب ارتقاء فرهنگ منابعطبيعي و خشكيدگي جنگلهاي زاگرس بود كه مورد رسيدگي قرار گرفت.
وي اضافه كرد: لرستان به عنوان زاگرس مركزي از لحاظ پوشش، استان دوم و از لحاظ مساحت، استان سوم زاگرس محسوب ميشود كه 20.04 درصد جنگلهاي زاگرس و 12 درصد آبهاي كشور را داراست.
مهندس بهاروندي ادامه داد: چالش خشكيدگي پيش رو، بيماري ناشناختهاي است كه درمان قطعي براي آن پيدا نشده و گرمي زمين، خشكساليهاي متوالي و كمبود رطوبت باعث شتاب رو به افزايش اين خشكيدگي شده است.
مديركل منابعطبيعي و آبخيزداري لرستان گفت: كارهاي خوبي در سطح استان و كشور در كنار مراكز تحقيقاتي و با دستورالعمل سازماني شكل گرفته و همه با ورود به اين موضوع باعث شدهاند كه بتوانيم در يك پايلوت با اصلاح و احياء يك مسكن را تزريق تا اين شتاب، كاهش و سبب اقناع افكار عمومي شود.
بهاروندي با اشاره به توسعه در استان و بيان اينكه مخالف توسعه در استان نيستم افزود: بايد براي اجراي پروژهها كه در راستاي توسعه اجرا ميشوند، خسارات وارده به عرصههاي ملي ديده شود تا هيچگاه ملزم به استفاده از اهرم قانوني نباشيم كه توسط قانونگذار تدوين شده است و براي اينكه كار در حفاظت از اراضي ملي تحقق پيدا كند و به سمت توسعه پايدار حركت كنيم، بايد آنچه را كه مردم را از آن منع ميكنيم، توسط دولت نيز رعايت شود.
وي با انتقاد از سطح جايگاه روابط عموميهاي سازمانهاي منابعطبيعي، اظهار كرد: روابط عمومي، كمترين جايگاه را در منابعطبيعي دارد و هنوز آن چارت تشكيلاتي و مطلوب خود را در دستگاه خويش پيدا نكرده است.
مشاور و مديركل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان جنگلها نيز ضمن تشكر از برگزاركننده و اعضاء منطقه 2 گفت: وظيفه ما اطلاعرساني و فرهنگسازي بوده و با توجه به وسعت منابع ملي كشور نميتوانيم با اين اندك نيرو، چهار مسئوليت اصلي سازمان را با آن اهدافي كه در برنامه 5 ساله و سند چشم انداز است را به سرانجام برسانيم. پس بايد با مشاركت مردم و ارتقاء سطح فرهنگ منابع طبيعي همراه مردم، حفظ اين منابع را داشته باشيم.
مهندس عابديني با اعلام اينكه از محل اعتبارات ترويج 30 درصد آنرا در دفتر طرح و برنامه صورتجلسه و براي استفاده در امورات روابط عمومي مصوب كرديم، افزود: براي موفقيت بايد فونداسيون كار يعني برنامههاي كوتاهمدت و بلند مدت را تهيه كنيم.
انتهاي پيام
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]