تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820870538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بمبي كه در سال 2017 منفجر مي‌شود!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بمبي كه در سال 2017 منفجر مي‌شود!
كارشناسان حفاظت از محيط زيست در گزارش جديدي پيش‌بيني كرده‌اند كه تا سال 2017 ميلادي حجم زباله‌هاي الكترونيك در سطح جهان هم‌وزن با 200 آسمان‌خراش خواهد شد.


به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ،كارشناسان حفاظت از محيط زيست در گزارش جديدي پيش‌بيني كرده‌اند كه تا سال 2017 ميلادي حجم زباله‌هاي الكترونيك در سطح جهان هم‌وزن با 200 آسمان‌خراش خواهد شد.

به گزارش ايسنا، اين پيش‌بيني با استفاده از اطلاعات جمع‌آوري شده از سوي نهادهاي عضو سازمان ملل،‌ دولت‌ها، سازمان‌هاي غيردولتي و سازمان‌هاي علمي كه در طرح مشترك «حل معضل زباله‌هاي الكترونيك» (STEP) شركت كرده‌اند، انجام شده است.

در اين گزارش پيش‌بيني شده است كه حجم زباله‌هاي الكترونيك كه چين و آمريكا توليدكنندگان اصلي آنها هستند طي پنج سال آينده به سه برابر افزايش خواهد يافت. به همين منظور برنامه جهاني «STEP» يك نقشه جهاني از زباله‌هاي الكترونيك در سراسر جهان ارائه كرده است كه در پايگاه اينترنتي اين برنامه در دسترس عموم قرار گرفته در حالي كه تا امروز اطلاعات جامعي درباره زباله‌هاي الكترونيك در سراسر جهان به سختي قابل دسترس بوده است.

به علاوه تعريف كشورها از زباله الكترونيك متفاوت است. به عنوان مثال ايالات متحده آمريكا تنها لوازم الكترونيكي نظير تلويزيون و كامپيوتر را جزو زباله‌هاي الكترونيك به حساب مي‌آورد در حالي كه در كشورهاي اروپايي هر وسيله‌اي كه باتري و سيم برق دارد در گروه اين دسته از زباله‌ها قرار مي‌گيرد.

اين همان مسئله‌اي است كه به گفته «روديگر كوئر»، مدير اجرايي برنامه «STEP» در آلمان، لزوم تهيه اين نقشه جهاني را ضرورت بخشيده است. اين نقشه جهاني همچنين در ابعاد بين‌المللي درباره اين معضل اطلاع‌رساني مي‌كند و در نتيجه سياست‌گذاران نسبت به اهميت اقدام هر چه سريعتر براي حل اين مشكل آگاه مي‌شوند.

به نقل از لايوساينس، نقشه تعاملي از زباله‌هاي الكترونيك،‌ اطلاعاتي را از 184 كشور جهان ارائه مي‌دهد و حجم تجهيزات برقي و الكترونيك و چگونگي توليد زباله‌هاي الكترونيك را برآورد مي‌كند. داشتن اين اطلاعات به دولت‌ها و كارخانه‌ها در مديريت زباله‌هاي الكترونيك كمك مي‌كند.

در سال گذشته ميلادي (2012) در جهان 54 ميليون تُن محصولات مستعمل برقي و الكترونيكي توليد شد كه اين رقم 20 كيلوگرم به ازاي هر نفر در جهان است.

بنابراين برنامه «STEP» برآورد مي‌كند كه تا سال 2017 ميلادي حجم زباله‌هاي الكترونيك در جهان با 33 درصد افزايش به 72 ميليون تُن مي‌رسد. وزن اين حجم زباله 11 برابر بيشتر از وزن «هرم بزرگ جيزه»، بزرگترين هرم از مجموع اهرام ثلاثه مصر است.

چين در حال حاضر يكه تاز توليد محصولات الكترونيك در جهان است. اين كشور در سال 2012 ميلادي 12.2 تُن تجهيزات الكترونيك توليد كرده و به دنبال اين كشور، آمريكا با حجم توليدي 11 ميليون تُن قرار دارد.

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن