واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پژوهشگر بسيجي عنوان كردحمايت نكردن مسئولان علت نااميدي پژوهشگر با سابقه
پژوهشگر بسيجي گفت: سابقهاي 30 ساله در پژوهشگري دارم ولي هيچ كدام از طرحهايم مورد حمايت مسئولان قرار نگرفته است.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، به نقل از پايگاه اطلاع رساني سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبي، محمدرضا عارفمنش اظهار داشت: از سال 1362 كارهاي پژوهشي خود را آغاز و تاكنون طرحهاي زيادي را در زمينه نظامي و محيط زيستي ارائه كردم.
وي با اشاره به اينكه بيش از يك سال سابقه جبهه دارد، افزود: از زمان جبهه علاقهمند به كارهاي پژوهشي و ساخت سلاحهاي نظامي شدم و اين كار را از آن زمان آغاز كردم.
پژوهشگر بسيجي با بيان اينكه نوك پيكان ترقي و پيشرفت اقتصادي كشور پژوهشگران هستند، اذعان داشت: بدون علم نو و طرحهاي پژوهشگري به اقتصاد پويا و حماسه اقتصادي در جامعه نميتوان رسيد.
عارفمنش تصريح كرد: اگر مسئولان از پژوهشگران حمايت كنند زمينه شكوفايي استعدادها فراهم ميشود.
وي از اهميت ندادن مسئولان به پژوهشگران گلايه داشت و ادامه داد: مسئولان با بياهميتي به پژوهشگران، كشور را از وجود پژوهشگران خالي ميكنند.
پژوهشگر بسيجي طرح تانك كوچك، طرح خمپاره بدون سوخت، طرح مولد برق، به دام سازي آب در هوا، طرح تصفيه آب بدون استفاده از سوخت و برق، طرح ديوار جديد، كود مايع و تثبيت شنهاي روان را از مهمترين طرحهاي پيشنهادي خود عنوان كرد.
عارفمنش با اشاره به اينكه ما بايد در فناوري و سلاح ارتقاء يابيم، اظهار داشت: اگر غرب امروزه جرئت حمله به كشور ايران را نميكند فقط به دليل سلاحهاي نظامي ايران است و اگر ما در زمينه سلاحها و فناوري ايراني ارتقاء يابيم دشمن اجازه نگاه به كشور ايران را نميكند.
وي تصريح كرد: من از مسئولان خواهش دارم از پژوهشگران حمايت مالي و امنيتي كنند تا كسي از طرحهاي پژوهشي نمونه برداري نكند و منافع طرح براي كشور باشد.
پژوهشگر بسيجي اذعان داشت: از اوايل جنگ عضو بسيج شدم و تا سال 1370 عضو فعال بودم و درسال گذشته به عضويت بسيج هنرمندان درآمدم.
عارفمنش با بيان اينكه كتاب "افسردگي و وسواس و روشهاي درمان" آن را پژوهش و تأليف كرده است، افزود: كتابش از سال 1379حق انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گرفته است و چون حمايت مالي از او صورت نگرفته به صورت تايپي و صحافي شده رها كرده است.
وي ادامه داد: كتاب "وتو وتو" كه محتواي آن خطاب به بشر است را در حد 300 صفحه نوشته و رها كرده است.
پژوهشگر بسيجي با بيان اينكه به تنهايي و از سن 12 سالگي كارهاي پژوهشي خود را آغاز كرده است، گفت: پژوهشگر كسي است كه كنجكاو است و به دنبال حل مسئله ميرود و رسانه مهمترين نقش را در معرفي مخترعان دارد.
عارفمنش در حال حاضر در كار مجسمهسازي، طرح چوب و طرح سنگ فعاليت دارد.
اننتهاي پيام/22482/ي
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]