تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843267266




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظرات كاربران عصر ايران درباره مقاله طلاق


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نظرات كاربران عصر ايران درباره مقاله " طلاق"
كاربران عصر ايران در پاسخ به اعلام انتشار نظرات آنان درباره چرايي افزايش آمار طلاق ديدگاه هاي متنوعي را ارسال داشته اند كه در چند نوبت منتشر مي شود.
عصر ايران - در پايان مطلب تحليلي با عنوان " طلاق بايد هم بالا برود" كاربران گرامي را به مشاركت در اين بحث فراخوانده و آن را بحثي مشترك دانسته بوديم. خوش بختانه استقبال فراواني صورت پذيرفت. اين نظرات در چند قسمت منتشر مي شود و در بخش اول نظرات 35 نفر:

1-شهريار/ بنيان خانواده ها سست شده و بالا رفتن آمار طلاق ازآن است. دليل آن چيست؟ سن ازدواج بالا رفته و با بالا رفتن سن ازدواج، دخترها و پسرهاي مجرد به روابط نه چندان جالب دست مي زنند واكثر اين روابط به جدايي منجر مي شود و شكست عاطفي را تجربه مي كنند.اين دل جوانان را سخت مي كند و ديگر عشق به وجود نمي آيد. (چون عشق ناشي ازاحساس عاطفي بين زوجين است) و نتيجتاً با ازدواج رسمي هيچ پيوند محكمي شكل نمي گيرد.

2- مظلوم/برخي قضات با تاكيد بر استقلال خود تصميماتي مي گيرند كه به زيان خانواده هاست . در اين موارد بايد دخالت هايي صورت پذيرد.

3- س. ت. مقدسي / چنانچه ازدواج ها با معيارهاي اسلام باشد شاهد ازدواج هاي ناموفق نخواهيم بود از جمله ازدواج زوج هاي هم شان با يكديگر و با توكل به خداوند متعال.

4- بايد شرايط تغيير پيدا كند و نكات كور آن برطرف شود و كارگاه هاي تخصصي و رايگاني غير از مشاوره برگزار شود و حضور در آن ترغيب شود و آثار ازدواج و طلاق بايد يكي از برنامه هاي اولويت دار رسانه ها و منبرها و تريبون هاي جمعي باشد و بايد راه هاي بلوغ فكري زوجين قبل از ازدواج رشد كند و بايد تفكرصرف برداشت جنسي از ازدواج اصلاح شود . زيرا اگر فردي صرفا از زوايه ارضاي مسائل جنسي به ازدواج نگاه كند بعد از ازدواج خسته و افسرده خواهد خواهد شد. بايد اين مشكل و تجربه قبل از ازدواج درمان شود و فرد با نگاه معقول و قدم منسجم براي تشكيل خانواده و استحكام آن در آينده فكر كند.

5- مرتضي/ با بخش طلاق عاطفي در اين مطلب موافق نيستم. به گونه اي از طلاق عاطفي صحبت مي كند كه گويا فاجعه اي در كشور رخ داده است. حال آن كه طلاق عاطفي يك پديده جزئي در خانواده ها ست و به فاجعه تبديل نشده است. اگر طلاق را در جامعه به عنوان يك تصميم و يك رفتار تلقي كنيم بگوئيم ما با رفتاري در جامعه مواجه هستيم كه بطور مشترك توسط زن و مرد گرفته شده است. همانند ازدواج اما اين بار براي جدا شدن.

6-فكر مي كنم فرهنگ غلطي كه باب شده اين است كه چه دختر و چه پسر در ازدواج در پي كسب منافع مادي يا بهتر بگويم دنيوي هستند. پسرها به دنبال دختران پول دار و خوش تيپ و زيبا و دخترها به دنبال پسران پولدار؛ واخلاق در درجات بسيار پايين تري قرار مي گيرد. خوب البته مشخص است كه بعد از ازدواج اگر اخلاق نباشد هيچ كدام از اين منافع مادي به كار نمي آيند، و حتي ممكن است يكي از طرفين براي نگاه داشتن اين منفعت مادي و طلاق ندادن دست به خيانت بزند .

7-برخي از دختران نيز به دليل كمبود خواستگار با پسراني كه هم رتبه آنها نيستند ازدواج مي كنند و بعد از ازدواج به مشكلاتي برمي خورند و درنتيجه طلاق را به ادامه زندگي ترجيح مي دهند.

8-طلاق بايد هم بالا بره وقتي مهريه رو دادن دست زن تا هر جور خواست مرد رو تلكه كنه. زن ها هم كه احساسي اند و زود مهريه رو مي گذارن به اجرا و مرد بدبخت هم تو ازدواج هيچ حقي نداره.

9-عاقلانه ازدواج كنيد تا عاشقانه زندگي كنيد. نه اينكه عاشقانه ازدواج كنيد و تلخ كامانه زندگي كنيد( اگر جدا نشويد ) . البته عاقلانه وبعد
عاشقانه چه بهتر.

10-وقتي دلار از 900 تومان مي شود 2500 و 3000 تومان معلوم است كه چه مي شود. هر چه اين قيمت مصنوعي تداوم پيدا كند نه تنها وضعيت بلكه وضعيت فرهنگي و اجتماعي كشور هم رو به نابودي خواهد رفت.

11-ريشه اكثر قريب به اتفاق طلاق ها بحث مالي است وتامين نبودن زندگي و درصد كمي به خاطرعاطفي و اختلاف سليقه است .

12-شايد خيلي از ما جوان ها نمي دونيم اصلا براي چي بايد ازدواج كنيم ، ملاك هامون چيه ، اصلا خرده ملاك ها و ملاك هاي اصلي و بزرگ چي بايد باشه...

13-به نظر من مشكل بزرگ ما اينه كه به جز روتين تشكيل يك زندگي مشترك به خصوص در شهرستان ها ، تجربه مناسبي نداريم چون توي جامعه ياد نگرفتيم چطور با جنس مخالف برخورد داشته باشيم و وقتي مي خواهيم وارد يك رابطه رسمي بشيم كلي مشكل داريم.

14-خيلي ها در سني ازدواج مي كنند كه اصلا نمي دانند از زندگي چه مي خواهند، چه رسد به اينكه توقعاتشان از شريك زندگي شان برايشان روشن باشد. جوانها بايد صبر كنند اول هويت شان تثبيت شود ، بعد كه تكليف شان را با خودشان دانستند ، اگر ازدواج را براي خودشان مناسب تشخيص دادند به دنبال شريك زندگي اي بروند كه او هم هويت مشخص و قوام يافته اي داشته باشد.

15-منشاء بيشترين اختلافات خانوادگي مسائل مالي است و متاسفانه دستگاه هاي مسوول نتوانستند با برنامه ريزي هاي صحيح مشكلات را حل يا كم كنند و شاهد اختلافات بي حد وحصر در جامعه هستيم.

16-مشكل از نظام آموزشي است. من وقتي كتاب هاي آموزشي فرزندانم را مي بينم و مي خوانم درك مي كنم كه اولين كسي كه فرزند با او مخالفت مي كند پدر و مادر است.
درپيشرفت بايد با علم روز جلو رفت . بايد به بچه ها احترام و قدرداني را ياد دهند وباعث كاهش زياده خواهي شوند كه خود باعث كاهش طلاق مي شود.

17- مهدي /بخشي از اين طلاق ها يا حداقل ميل به طلاق ناشي از تقابل سنت و مدرنيته در ايران و بطور همزمان و دسترسي يكباره به شبكه ماهواره و ناسازگاري فرهنگي با فرهنگ خودي و نوعي سردرگمي است كه افراد را در حالت برزخي نگه مي دارد.

18- در تهران از هر سه ازدواج يكي به طلاق مي انجامد و جاهاي ديگر از هر 5 ازدواج يكي. اين براي فرهنگي كه مي گفت زن با لباس عروسي به خانه شوهر مي رود و با كفن خارج مي شود ننگ نيست؟ دليل اين مصيبت تنگناهاي اقتصادي و بيكاري جوانان و سقوط اخلاق در جامعه ايراني است. آيا مردم مقصرند يا سياست هاي بد دولت هاي قبل؟

19- به نظر من به جاي اينكه پروسه طلاق شدت سخت و زمان بر باشه بايد راحت تر از ازدواج باشه تا كساني كه نمي خواهند ادامه دهند بتوانند طلاق بگيرند.

20- افرا از دانمارك/ممنون از سايت وزين عصر ايران كه هميشه با مطالب مفيد و ارزشمند خود در جهت افزايش آگاهي هاي عمومي گام موثري بر مي دارد. بحث مهمي را آغاز كرده ايد. همانطور كه نويسنده محترم اشاره كرده است، مسئله مهم در اين ارتباط شناخت درست طرفين قبل از ازدواج به دليل پاره اي محدوديت هاست. آشنايي زنان با حقوق انساني خود ، تعريف مصاديق خشونت و اطلاع رساني درست، حمايت هاي قانوني از زنان (كاري كه در كشورهاي دمكراتيك انجام مي شود) مسلما راهگشا است. ولي تا رسيدن به همه اينها راه درازي است كه بايد يك به يك پيمود.

21-محسن از امريكا/ پيشنهاد مي كنم كه در انجام ازدواج ها از متخصصين روانشناسي، به خصوص متخصصيني كه در تئوري هاي مدرن مهارت دارند استفاده شود. استفاده صحيح از اين تئوري ها كمك زيادي به شناخت طرفين از همديگر مي كند تا زوج مناسب خود را پيدا كنند و در نهايت ازدواج موفق شكل مي گيرد.

22-مسلم/ در جامعه اي كه با عينك بدبيني و تعصب بي جا به همه چيز نگريسته مي شود طبيعتا آمار طلاق افزايش پيدا مي كنه بايد دختر و پسر به شناخت كاملي از هم دست پيدا كنن بعد تصميم گيري براي ازدواج يا عدم ازدواج با هم به بعداز اين دوران موكول شود و نكته آخر اينكه جدايي در اين مرحله بهتر از زمانيه كه دخترو پسر زير يك سقف مي روند.

23- خاتمي/ مشكل طلاق ريشه در نوع تربيت دختران و پسران ، چگونگي رفتار والدين با يكديگر ، عدم شناخت رفتارهاي زن ومرد در تعامل با هم دارد. هر فرزندي رفتارهاي پايه خود را از پدر و مادر خود مي آموزد و در ناخود آگاهش شكل مي گيرد ، پسران از پدرانشان مي آموزند كه در آينده با همسر خود چه رفتاري در پيش بگيرند و دختران از مادرانشان ، بنابر اين آموزش بايد قبل از پدر و مادر شدن آن ها انجام پذيرد تا به بلوغ فكري لازم برسند و بتوانند در آينده تفاهم را بين خود و شريك زندگيشان ايجاد كنند و فرزندان سالمي پرورش دهند ، در مدارس مي شود ساعاتي را براي شناخت تفاوت هاي زن ومرد اختصاص داد تا مادران و پدران آينده آگاهانه وارد رابطه شوند.

24-امير زارع/ يكي از مشكلات اساسي طلاق جامعه ما رسانه ملي ماست. رسانه اي كه غير از"تن تاك" و "كرم حلزون و رژودرم" و "بالا بالا" و ... چيزي براي تبليغات نداره،در بخش هاي خبري به جز له كردن و به اوج بردن آدما چيزي ديده نميشه نميتونه به عنوان بزرگترين ابزار تبليغاتي جلوي اين ماجرا رو بگيره البته خنده تون نگيره!چون گفته بودين نظر بدين منم اين به ذهنم رسيد و گفتم.چون هنوز 17 سالمه و خيلي از حقايق ديگرو شايد نميديده باشم.

25-ميشه بگيد مهريه هاي بالا چه كمكي مي كنه كه طلاق انجام نشه؟

26-فهيم/ به نظر من قبل از ازدواج همان طور كه برگه آزمايش براي عقد محضري لازم است برگه سلامت رواني نيز بايد ضروري باشد يعني زوجين وخانواده آنها با روانپزشك صحبت كرده و ازدواج آنها تاييد شده باشد.

27-در رابطه با طلاق هاي قبل از عقد تنها راه پيش گيري دوران نامزدي است.

28- فقدان بلوغ كافي فكري و شخصيتي و رواني و اجتماعي، فقدان مهارت هاي زناشويي،عدم رعايت هم طبقه بودن فرهنگي و اجتماعي و اقتصادي،شرايط اقتصادي(البته به عنوان مكمل) نداشتن معيارهاي صحيح و واقع گرايانه در انتخاب همسر كه خصوصا در سنين پايين رايج است از عمده ترين دلايل طلاق است.

29-ممنون براي اين بحث خوب. به نظر من علت اساسي ازدواج نادرست بسته بودن جامعه از نظر روابط است٫ اين تشنگي كه در سنين بالاي بيست به نوعي بيماري تبديل مي شود مي تواند عامل انتخاب عجولانه و نا آگاهانه باشد.

30- خراساني- كارشناس مددكاري از تبريز/ از متن كارشناسي شده شما تشكر مي كنم بسيار عالي بود ،اميدوارم جهت بهبود اين امر واصلاح فرهنگ ازدواج مسوولين محترم براي فرزندان ايران عزيزمان كه سابقه طولاني در عشق و عاطفه دارد به صورت زير بنايي و از دوره اول دبيرستان آموزش مهارتهاي زندگي / آموزش قبل ازدواج / واحترام به خود واحترام به حقوق ديگران را جزء دستور كار خود قرار دهند وهرچه زودتر شروع كنند تا جلوي اين آسيب اجتماعي گرفته شود. ياد آور مي شوم كه مشكل اقتصادي بالا رفتن توقعات اعتياد از جمله آسيب هايي است كه بنياد خانواده را به خطر مي اندازند.

31-معصومه شامبياتي/ به نظر من اهم دلايل بالا رفتن طلاق فهرست وار از اين قرار است:
1- زنان تغيير كرده اند ولي جامعه و مردان اين حقيقت را نمي خواهند باور كنند.
2- آزادي هاي بيش از حدي كه قوانين براي مردان قائل شده اند و محدويت قوانين حمايتي براي زنان.
3- اشتغال و گذراندن بيش از حد اوقات پدران در خارج از خانه و تاثير يك جانبه مادران - كه خود داراي هزاران گرفتاري هستند- بر تربيت فرزندان
4- اعتياد و فقدان تصويري روشن از زندگي در ايران در آينده
5-تلاطم بيش از حد اوضاع اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي
6- تبليغ الگوهاي غير واقعي كه برخي جوانان را سركش و عصباني مي كند.
7- عقده هاي سركوب شده جواني كه خشونت را در آن ها نهادينه ساخته است و صدها دليل ديگر كه نه خانواده، نه جامعه نه دولت ، نه دستگاه هاي ديگر و نه رسانه ها هيچكدام به آن توجهي ندارند.

32- آدم فكر مي كنه نويسنده زن بوده چون يك جانبه به موضوع نگاه كرده ثانيا مهريه رو چرا نميگيد ؟ چرا رفتارهاي زشت زنان را نميگيد؟ چرا به اهرم فشار مهريه و حق نفقه رو نميگيد كه تو اوضاع سخت مالي فعلي مثل چماقي بر سر مردان است؟ چرا زندانيان مهريه رو مورد مداقه قرار نداديد؟ حق طلاق مردا بخوره تو سرشون! تا وقتي مهريه رو زن ميتونه هر موقع به اجرا بگذاره، مردا شيشه روحشون دست زناشونه، مرد تو جامعه ي ايراني بد بخته

33-رضا/ بنظر من اگر اصل هم كفو بودن را كه اسلام بدان تاكيد كرده است در ازدواج ها مد نظر قرار دهيم اين مشكلات پيش نمي آيد. متاسفانه امروزه خانواده ها از اين ملاك برداشت صحيحي ندارند و فكر مي كنند كه صرفا تحصيلات و يا شرايط مالي يكسان داشتن ملاك هم كفو بودن است در حالي كه خيلي مسائل ديگر وجود دارد كه از اينها مهم ترند. بعنوان مثال ويژگي هاي فرهنگي - اجتماعي - آداب و رسوم وسنت ها در خانواده هاي مختلف با هم فرق دارد و عدم توجه بدان ها مشكل آفرين مي شود. البته اگر زن و شوهر گذشت داشته باشند و همديگر را درك كنند اين مسائل كمتر مي شود وليكن هميشه اين گذشت وجود ندارد و تعصبات اجتماعي و فرهنگي باعث مي شود كه افراد كوتاه نيايند.

34-با سلام و تشكر از مقاله خوب شما.مشكل جدي به اسم طلاق ريشه در خيلي از مسائل داره كه شما تنها اجتناب از طلاق ذكر كرديد. متاسفانه در كنار مشكلات اقتصادي،فرهنگي و اعتياد،مشكل بزرگتري به اسم بي اخلاقي هم در جامعه ما رواج پيدا كرده كه مي توان در عدم وفاداري زوجين به همديگر ديد.پيشنهاد فرزندآوري كه شما فرموديد تا حدودي درست است،ولي براي والديني كه بعد از ده يا پانزده و يا بيشتر طلاق مي گيرند آيا چاره ساز است؟تغيير رويه و رفتار و تفكر براحتي در آينده قابل پيش بيني نيست.مشكل آشنا نبودن با بحث مسائل جنسي و نقش آن در روابط زناشويي را هم از قلم انداخته ايد.متاسفانه بدليل عدم بيان اين مسئله به شكل آموزشي در رسانه ها نقش آن در طلاق روز به روز پر رنگتر مي شود.كم كاري دولت،نهادهاي فرهنگي و غيردولتي هم بسيار در بروز و تشديد بحران طلاق مشهود است.

35-علي/ در جامعه ما سه مقوله ازدواج و عشق و هوس ، مخلوط شده اند و شخص پس از آن كه احساس كرد ديگر عشق يا هوسي ندارد مي خواهد ازدواج خود را به هم بزند و طلاق مي گيرد!

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن