تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825950428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماينده مردم سراوان در مجلس:فرهنگ بيمه محصولات كشاورزي در جامعه نهادينه شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم سراوان در مجلس:فرهنگ بيمه محصولات كشاورزي در جامعه نهادينه شود
نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد فرهنگ بيمه محصولات كشاورزي از طريق تريبون‎ها و جلسات به قشر كشاورز معرفي شود.


به گزارش خبرگزاري فارس از سراوان، هدايت‌الله ميرمرادزهي صبح امروز در جلسه كارگروه آب، كشاورزي و منابع طبيعي شهرستان سراوان، اظهار داشت: با وضعيت مطلوب بخش كشاورزي در سراوان مي‎توانيم با برنامه‎ريزي و كارهاي كارشناسي شده حداقل سه برابر كشت را داشته باشيم.

نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: در بخش كشاورزي بايد فرهنگ سازي براي مصرف صحيح از آب را نهادينه كنيم.

اين مسئول با توجه به جايگاه خوب خرماي سراوان در كشور خواستار شد تا فرآورده‎هاي خرماي اين شهرستان به نام سراوان بسته بندي شوند.

وي ادامه داد: در سنوات گذشته سراوان بهترين باغات را در استان داشته و بايد اين امر كارشناسي و احيا شود.

ميرمرادزهي افزود: با توجه به پيگيري‌هاي به عمل آمده مبلغ 6 ميليارد تومان اعتبارات تخصيصي سيل به اين استان بوده كه با توجه به حجم بالاي خسارات سيل به بخش كشاورزي خصوصا خرماي اين شهرستان كه به بيش از 70% درصد اين محصول را خراب كرده و همچنين در موارد ديگر خسارات بالايي را داشته ايم، مي‎طلبد مسئولان شهرستان با حساسيت بالا نسبت به جذب اين اعتبار تخصيصي اقدام به موقع انجام دهند.

نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه اين شهرستان يكي از گلوگاه‎هاي دام استان و كشور است، بايد سود و فايده عايد اين مردم شود و فقط اين منطقه گذرگاه دام نباشد و مردم اين شهرستان ارزانترين قيمت گوشت را داشته باشند.

وي به نقش مهم بيمه محصولات كشاورزي اشاره كرد و گفت: بيمه محصولات كشاورزي يك پروسه بزرگ است تا كشاورزان با انگيزه بالا و با حمايت بخش دولتي به توليد محصولات كشاورزي بپردازند و نگراني از بابت خرابي محصول خود نداشته باشند، بايد اين فرهنگ بيمه محصولات از طريق تريبون‎ها و جلسات به قشر كشاورز معرفي و نهادينه شود.

مدير جهاد كشاورزي شهرستان سراوان نيز ضمن تشريح گزارشي در زمينه روند توسعه بخش كشاورزي در سراوان گفت: در بحث محصولات گلخانه‎اي بيش از 400 هزار مترمربع فضاي گلخانه‎اي در سراوان وجود دارد كه مي‎توان گفت اين مقدار هشت برابر افزايش داشته است.

محمد رفيع‌دهواري ادامه داد: در بحث مرغداري‎ها در سنوات گذشته 10 واحد مرغداري داشتيم كه تا به حال اين رقم به 14 واحد رسيده و با استقبال خوب و پيگيري‎هاي ستاد تا پايان سال اين رقم به 33 واحد خواهد رسيد كه نويد خوبي در بحث تامين گوشت سفيد شهرستان و حتي شهرستان‎هاي همجوار را خواهيم داشت.

وي عنوان كرد: از اقدامات مهم ديگر مي‎توان به احياء كردن دشت مكسوخته اشاره كرد كه با همت خوب تحصيل‌كرده‎هاي رشته‎هاي كشاورزي به قطب كشاورزي شهرستان تبديل شده است.

رفيع‌دهواري اذعان داشت: در نظر داريم اين دشت را به قطب كشاورزي دراستان و حتي به عنوان يك مجتمع خوب در سطح كشور معرفي كنيم.

مدير جهاد كشاورزي سراوان در پايان متذكر شد: آنچه در كنار منابع بانكي كه در قالب طرح‎هاي زود بازده مي‎توان به آن اشاره كرد و خيلي چشمگير است، بحث حمايت بخش خصوصي در طرح‎هاي كشاورزي بوده كه رقمي بيش از 21 ميليارد تومان بوده وبا همت و رايزني‎هاي ستاد توسعه كشاورزي شهرستان تحقق پيدا كرده است.

انتهاي پيام/75004/ن۳۰

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن