واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم سراوان در مجلس:فرهنگ بيمه محصولات كشاورزي در جامعه نهادينه شود
نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد فرهنگ بيمه محصولات كشاورزي از طريق تريبونها و جلسات به قشر كشاورز معرفي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از سراوان، هدايتالله ميرمرادزهي صبح امروز در جلسه كارگروه آب، كشاورزي و منابع طبيعي شهرستان سراوان، اظهار داشت: با وضعيت مطلوب بخش كشاورزي در سراوان ميتوانيم با برنامهريزي و كارهاي كارشناسي شده حداقل سه برابر كشت را داشته باشيم.
نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: در بخش كشاورزي بايد فرهنگ سازي براي مصرف صحيح از آب را نهادينه كنيم.
اين مسئول با توجه به جايگاه خوب خرماي سراوان در كشور خواستار شد تا فرآوردههاي خرماي اين شهرستان به نام سراوان بسته بندي شوند.
وي ادامه داد: در سنوات گذشته سراوان بهترين باغات را در استان داشته و بايد اين امر كارشناسي و احيا شود.
ميرمرادزهي افزود: با توجه به پيگيريهاي به عمل آمده مبلغ 6 ميليارد تومان اعتبارات تخصيصي سيل به اين استان بوده كه با توجه به حجم بالاي خسارات سيل به بخش كشاورزي خصوصا خرماي اين شهرستان كه به بيش از 70% درصد اين محصول را خراب كرده و همچنين در موارد ديگر خسارات بالايي را داشته ايم، ميطلبد مسئولان شهرستان با حساسيت بالا نسبت به جذب اين اعتبار تخصيصي اقدام به موقع انجام دهند.
نماينده مردم سراوان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه اين شهرستان يكي از گلوگاههاي دام استان و كشور است، بايد سود و فايده عايد اين مردم شود و فقط اين منطقه گذرگاه دام نباشد و مردم اين شهرستان ارزانترين قيمت گوشت را داشته باشند.
وي به نقش مهم بيمه محصولات كشاورزي اشاره كرد و گفت: بيمه محصولات كشاورزي يك پروسه بزرگ است تا كشاورزان با انگيزه بالا و با حمايت بخش دولتي به توليد محصولات كشاورزي بپردازند و نگراني از بابت خرابي محصول خود نداشته باشند، بايد اين فرهنگ بيمه محصولات از طريق تريبونها و جلسات به قشر كشاورز معرفي و نهادينه شود.
مدير جهاد كشاورزي شهرستان سراوان نيز ضمن تشريح گزارشي در زمينه روند توسعه بخش كشاورزي در سراوان گفت: در بحث محصولات گلخانهاي بيش از 400 هزار مترمربع فضاي گلخانهاي در سراوان وجود دارد كه ميتوان گفت اين مقدار هشت برابر افزايش داشته است.
محمد رفيعدهواري ادامه داد: در بحث مرغداريها در سنوات گذشته 10 واحد مرغداري داشتيم كه تا به حال اين رقم به 14 واحد رسيده و با استقبال خوب و پيگيريهاي ستاد تا پايان سال اين رقم به 33 واحد خواهد رسيد كه نويد خوبي در بحث تامين گوشت سفيد شهرستان و حتي شهرستانهاي همجوار را خواهيم داشت.
وي عنوان كرد: از اقدامات مهم ديگر ميتوان به احياء كردن دشت مكسوخته اشاره كرد كه با همت خوب تحصيلكردههاي رشتههاي كشاورزي به قطب كشاورزي شهرستان تبديل شده است.
رفيعدهواري اذعان داشت: در نظر داريم اين دشت را به قطب كشاورزي دراستان و حتي به عنوان يك مجتمع خوب در سطح كشور معرفي كنيم.
مدير جهاد كشاورزي سراوان در پايان متذكر شد: آنچه در كنار منابع بانكي كه در قالب طرحهاي زود بازده ميتوان به آن اشاره كرد و خيلي چشمگير است، بحث حمايت بخش خصوصي در طرحهاي كشاورزي بوده كه رقمي بيش از 21 ميليارد تومان بوده وبا همت و رايزنيهاي ستاد توسعه كشاورزي شهرستان تحقق پيدا كرده است.
انتهاي پيام/75004/ن۳۰
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]