واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: نماينده مردم اصفهان و فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي: فرهنگ استفاده از قراضه آهن سودآوري بالايي را براي كشوربه دنبال دارد
هنوز استفاده ما از صنعت قراضه به روش هاي سنتي است و با توجه به وابسته بودن صنعت فولاد به صنعت قراضه نيازمند تدوين قوانين براي توسعه اين صنعت هستيم. نماينده مردم اصفهان و فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي: فرهنگ استفاده از قراضه آهن سودآوري بالايي را براي كشوربه دنبال دارد
ايلنا: نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي در اولين همايش صنعت قراضه آهن در اصفهان با اشاره به اينكه توسعه فرهنگ بازيافت در كشور زمينهساز صرفه جويي در مصرف است ادامه داد: متاسفانه نهادهاي فرهنگساز در زمينه استفاده از بازيافت خوب عمل نكردهاند.
به گزارش خبرنگار ايلنا از اصفهان، سيد ناصر موسوي لارگاني، با اشاره به اينكه در ايران سالانه حداقل ۴۰ ميليون تن قراضه آهن لازم است كه متاسفانه ميزان بسيار كمي از آن در ايران استحصال و مابقي وارد ميشود كه همين امر باعث خروج ارز از كشور ميشود افزود: در دنياي كنوني يكي از شاخصهاي توسعهيافتگي كشورها ميزان توليد فولاد آنها است و ايران نيز در اين زمينه پيشرفتهاي خوبي داشته اما كافي نيست.
وي اضافه كرد: متاسفانه نهادهاي فرهنگساز ما در زمينه استفاده از بازيافت خوب عمل نكردهاند و نه تنها در صنعت قراضه كه در صنعت مواد غذايي نيز ديده ميشود كه بازيافت به خوبي صورت نميگيرد.
وي بيان داشت: كشورهاي پيشرفته نه تنها ميزان توليد فولاد خود را به حد زيادي افزايش دادهاند كه فرهنگ استفاده از قراضه آهن را نيز در كشورشان نهادينه كردهاند كه اين امر سودآوري بالايي براي آنها به دنبال خواهد داشت.
عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: آهن قراضه يكي از راههاي توسعه كشورهاي پيشرفته محسوب ميشود چرا كه اين كشورها در بيشترين صنايع خود از بازيافتي فلزات استفاده ميكنند.
وي ادامه داد: استفاده از قراضه آهن ميتواند در حفظ محيط زيست نيز تاثير بهسزايي داشته باشد و بسياري از مشكلات زيست محيطي را رفع كند.
نماينده مردم فلاورجان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه اكنون بحث لايحه جامع مالياتي در كميسيون مطرح است، بيان داشت: در هفته آينده اين لايحه به طور جدي بررسي ميشود و بر اين اساس درخواست ما از مدير عامل شركت فلز تدارك فولادمباركه اصفهان اين است كه هر گونه نظري درباره تبادل ماليات در اين صنعت دارند به ما اعلام كنند تا بتوانيم در لايحه جامع آنها را اعمال كنيم.
وي با اشاره به اينكه هنوز استفاده ما از صنعت قراضه به روشهاي سنتي است كه نيازمند تدوين قوانين براي توسعه اين صنعت هستيم، افزود: نيازمند ۴ ميليون تن آهن قراضه براي فولاد كشور هستيم كه تنها دو ميليون تن از آن در كشورمان تامين ميشود.
وي با اشاره به اينكه بازيافت فلزات به حفظ محيط زيست نيز كمك شايان توجهي ميكند، ابراز داشت: آموزش به خانوادهها در راستاي بازيافت مواد به ويژه فلزات ضروري است.
گمرگ از گلوگاههاي اصلي براي ترخيص قراضههاي وارداتي است
در ادامه اين همايش نيز حسن كامران ديگر نماينده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به اينكه فولاد در رشد اقتصادي ايران نقش موثر دارد و به عنوان يك محصول استراتژيك در كشور شناخته ميشود گفت: با توجه به اينكه از موارد مورد نياز توليد فولاد در ايران علاوه بر سنگ آهن، قراضه آهن است لازم است با مديريت منسجم در راستاي استحصال و مصرف قراضهها در صنعت فولاد گام برداريم.
وي با اشاره به اينكه مشكلات گمركي كه در زمينه واردات قراضه وجود دارد بايد رفع شود، تصريح كرد: يكي از گلوگاههاي مهم اين موضوع گمرك است كه بايد علاوه بر رفع مشكلات قانوني آن در زمينه ترخيص قراضههاي وارداتي از قانون مصوب گمركات كشور تبعيت كند.
وي با اشاره به اينكه در برنامه پنجم توسعه احكام و قوانين خيلي خوبي در زمينه مديريت پسماند و ماليات تصويب شد كه ميتواند در اين زمينه راهگشاي بسياري از مشكلات باشد ادامه داد: از دولت به منظور ارائه به موقع لايحه بودجه به مجلس شوراي اسلامي تشكر ميكنم چراكه اين امر را زمينهاي براي بررسي كيفيتر لايحه بودجه است و در اين لايحه براي رشد اقتصادي كشور پيشنهادهاي خوبي ارائه شده است.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]