واضح آرشیو وب فارسی:مهر: عملكرد سليقهاي دستگاههاي فرهنگي آسيب جدي به فرهنگ ديني ميزند
اراك – خبرگزاري مهر: مديركل فرهنگي، رسانه و فناوريهاي نوين سازمان تبليغات اسلامي كشور گفت: عملكرد سليقهاي دستگاههاي فرهنگي آسيب جدي را متوجه حوزه دين ميكند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد ناصرالدين نوريزاده عصر دوشنبه با بيان اين مطلب در جمع مديران ادارت تبليغات اسلامي استان مركزي افزود: دستگاههاي اجرايي فرهنگي بايد با تبيين چشم انداز و برنامه كاري مشخص گامهاي اساسي در جهت تبليغ دين در كشور بردارند.
وي با تاكيد بر ضرورت شناسايي مخاطبان برنامههاي فرهنگي ديني در جامعه گفت: سازمان تبليغات اسلامي كشور در تلاش است در تعاملي سازنده با دستگاههاي فرهنگي اجرايي ضمن شناسايي ظرفيت هاي آشكار و نهان موجود در كشور و شناخت جامعه هدف برنامههاي تبليغ ديني خود را در كشور گسترش دهد.
مديركل فرهنگي، رسانه و فناوري هاي نوين سازمان تبليغات اسلامي ادامه داد: جايگاه سازمان تبليغات اسلامي در حوزه فرهنگي كشور يك جايگاه حكيمانه است كه تبيين اين جايگاه در بين ديگر متوليان بخش فرهنگي كشور ضروريست.
حجت الاسلام نوريزاده با اشاره به وابستگي سازمان تبليغات اسلامي به نهاد رهبري گفت: وابستگي سازمان تبليغات اسلامي به نهاد رهبري مسئوليت اين نهاد را دو چندان كرده و اجراي كارهاي فاخر و درجه از سوي اين سازمان در حوزه فرهنگي ضروري است.
وي با بيان اين كه فرمايشات مقم معظم رهبري در حوزه فرهنگي بايد در راس امور قرار بگيرد افزود: بكارگيري سفارشات مقام معظم رهبري در حوزه فرهنگي مي تواند مبنايي براي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي كشور باشد.
توجه به سبك زندگي اسلامي
معاون فرهنگي، رسانه و فناوريهاي نوين سازمان تبليغات اسلامي كشور توجه به سبك زندگي اسلامي و تلاش در جهت ترويج اين مهم را از ضروريات جامعه اسلامي دانست و گفت: اگر در حوزه تبليغ فرهنگ ديني منويات مقام معظم رهبري را پياده كنيم و بتوانيم دست مردم را در دامن قرآن وعترت قرار دهيم موفق خواهيم شد.
حجت الاسلام نوريزاده در ادامه تقويت ارتباط ميان نسل جوان و نوجوان كشور با علما ديني را ضروري دانست و افزود: تقويت اين رابطه پايهاي اصلي حل بخش عمدهاي از مشكلات فرهنگي پيش روي كشور است.
وي با بيان اين كه همه مشكلات بخش فرهنگ در گرو تامين پول و اعتبارات نيست افزود: بخش فرهنگي نيازمند توليد فكر و محتواست.
مديركل فرهنگي، رسانه و فناوريهاي نوين سازمان تبليغات اسلامي ايراد سخنرانيهاي پر محتوا توسط روحانيون و اساتيد مجرب را يك ضرورت دانست و گفت: حوزه فرهنگي حوزه تدبير، تعقل و تفكر است اصل مهمي كه ر قران نيز بدان توصيه شده است.
حجت الاسلام نوريزاده با تاكيد بر دوري گزيدن مديران فرهنگي كشور از عملكرد هاي سليقهاي گفت: مديران فرهنگي كشور بايد مديراني با سواد، با سليقه و داراي سعه صدر باشند تا با جرات وارد كار شده و با شجاعت تمام به نواوري هاي جديد در حوزه فرهنگي بپردازند.
بنر زدن و شعار نويسي كار سازمان تبليغات نيست!
معان فرهنگي، رسانه و فناوريهاي نوي ن سازمان تبليغات اسلامي كشور با بيان اين كه بنر زدن و شعار نويسي كار سازمان تبليغات اسلامي نيست افزود: سازمان تبليغات اسلامي انديشكده فرهنگي كشور است كه در جهت محتواي توليد افكار كار مي كند.
حجت الاسلام نوري زاده با بيان اين كه اعزام بيش از 40 هزار مبلغ، ساماندهي بيش از 80 هزار هيئت مذهبي، و انجام بيش از 12 هزار گفتمان ديني عملكرد خوب سازمان تبليغات اسلامي در حوزه فرهنگي ديني است افزود: سازمان تبليغات اسلامي نبايد به عنوان يك بنگاه اجرايي بدان نگريسته شود بلكه بايد به عنوان يك انديشكده فرهنگي به ايفاي نقش بپردازد.
وي با بيان اين كه فعالين سازمان تبليغات اسلامي مهندسان فرهنگي جامعه اند گفت: سازمان تبليغات اسلامي بايد كار هدايت برنامه هاي فرهنگي كشور را در دست بگيرد.
معاون فرهنگي، رسانه و فناوريهاي نوين سازمان تبليغات اسلامي در ادامه بر ضرورت توجه بر فضاهاي مجازي تاكيد كرد و گفت: توجه به فضاهاي مجازي از اولويت هاي كاري اين معاونت است و با توجه به ظرفيتهاي اين بخش نبايد از آن غافل شد.
حجت الاسلام نوري زاده گفت: مديران شهرستاني بايد با تقويت روابط خود با دستگاههاي فرهنگي به ايجاد وحدت رويه پرداخته ز موازي كاريهاي فرهنگي در استانها بپرهيزند.
وي با تاكيد بر اين كه در حوزه فرهنگ ديني بايد با جديت از هويت و كيان جايگاه سازمان تبليغات اسلامي دفاع كنند گفت: برنامههاي فرهنگ ديني بايد آنقدر غني و پرمحتوا باشد كه مخاطبان را جذب خود كنند.
برنامه پنجم توسعه محور كار اداره كل تبليغات اسلامي استان مركزي
مديركل تبليغات اسلامي استان مركزي گفت: برنامه پنجم توسعه محور كار فرهنگي اداره كل تبليغات اسلامي استان مركزي است.
حجت الاسلام صفر قربانپور با بيان اين كه استقرار 95 روحاني در مناطق مختلف استان مركزي از اولويت هاي كاري تبليغات اسلامي در سال جاري است افزود: اعزام 80 هزار مبلغ و مبلغه عمومي، برگزاري گفتمان هاي ديني در 55 مدرسه ( 7 گفتمان در هز مدرسه)، اجراي 20 برنامه توافقي اعم از تجليل از شهداي روحاني، تغذيه فكري روحانيون، حمايت از 16 مسجد محوري استان، و حمايت از 20 هيات مذهبي محوري از جمله اهم برنامه هاي اين اداره كل در سال جاري است.
وي در ادامه از فعاليت شش مدرسه صدرا در استان مركزي خبر داد و گفت: اين مدارس درشهرهاي اراك، خمين و ساوه فعال هستند.
معاون فرهنگي و پژوهشي اداره كل تبليغات اسلامي استان مركزي نيز در اين نشست با اشاره به پتانسيل هاي استان مركزي در حوزه فرهنگي گفت: استان مركزي داراي يك ميليون و 500 هزار نفر جمعيت ، 80 دانگاه در سطوح مختلف، 128 هزار دانجو و 12 حوزه علميه است.
حجت الاسلام داود چماني همدلي و همسويي مديران شهرستاني سازمان را از نقاط قوت استان مركزي برشمرد و گفت: برگزاري كارگاه هاي نحله هاي انحرافي، گفتمان هاي ديني و امضا تفاهم نامه در اين راستا با آموزش و پرورش، حمايت از مساجد محوري در اجراي برنامه هاي فرهنگي و توجه به فعاليت فرهنگي ائمه جماعات از برنامه هاي اولويت دار اداره كل تبليغات اسلامي استان مركزي در حوزه فرهنگي است.
كد خبر: 2197024
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۲۰:۱۱
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]