تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846721142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي:رأي روستائيان در انتخابات به دولت تدبير و اميد معنادار بود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي:رأي روستائيان در انتخابات به دولت تدبير و اميد معنادار بود
وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي در مراسم معارفه مديرعامل صندوق بيمه روستائيان گفت: روستائيان در اين سالها ثابت كرده‌اند كه حامي مسئولان بوده‌اند و رأي معنادار آنها در انتخاب دولت تدبير و اميد قابل تامل است و ما سعي خواهيم كرد بهترين خدمات را در اين دوره بدهيم.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از مركز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي، علي ربيعي در مراسم توديع و معارفه روساي صندوق بيمه روستاييان و عشاير اظهار داشت: همه ما به نوعي با روستا و روستائيان در ارتباط بوده‌ايم و كار براي طبقه كارگر ، دهقان و روستائيان نه به عنوان وظيفه حرفه‌اي بلكه وظيفه ديني، اخلاقي و اسلامي است.

وي ادامه داد: اين همان چيزي است كه ما به خاطر آن انقلاب كرده ايم و روستائيان در اين سالها ثابت كرده‌اند كه حامي مسوولان بوده اند و راي معنادار آنها در انتخاب دولت تدبير و اميد قابل تامل است .

ربيعي در ادامه با تاكيد بر اين كه نگاه به روستا بايد نگاه جدي شود، اظهار داشت: قبل از انقلاب سياست‌ها مدرنيزاسيون بود و نياز به بازنگري در اين زمينه داريم.

وي با تاكيد بر اين كه اگر روستايي قرار است در روستا بماند و توليد كند، نظام تامين اجتماعي بايد تقويت شود، تصريح كرد: با تقويت نظام تامين اجتماعي بسياري از مشكلات روستاييان حل خواهد شد و مي‌توانيم سطح زندگي آنها را افزايش دهيم.

وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي ادامه داد: قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، تأمين اجتماعي را حق همه مردم مي‌داند و از اين جهت مترقي است؛ اما مسأله اين است كه بخش مهمي از جامعه ايران، يعني جامعه روستايي و عشايري، از حق داشتن تأمين اجتماعي و خدمات حمايتي مرتبط با آن محروم بوده است.

وي با بيان اين هنوز پوشش جامع تأمين اجتماعي و خدمات بيمه‌اي براي جامعه روستايي و عشايري وجود ندارد، گفت: ارائه خدمات بيمه‌اي به روستاييان و عشاير كار بسيار دشواري است چرا كه اين خدمات بايد به ساكنان نزديك به 60 هزار سكونتگاه روستايي و عشايري ارائه شود.

ربيعي افزود: بر اساس مندرجات قانون اساسي و با توجه به رويكرد عدالت‌طلبانه دولت و نظام كه خواهان زندگي بهتر براي همه شهروندان هستند ، براي ارتقاي كيفيت زندگي روستائيان و عشاير بايد خدمات بيمه‌اي به آنها ارائه شود.

وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي تاكيد كرد: ما در سال‌هاي پس از انقلاب تلاش‌هاي بسياري براي ارائه خدمات به روستا و محروميت‌زدايي از روستا انجام داده‌ايم، اما وقت بازنگري در سياست‌هاي توسعه روستايي است.

وي تصريح كرد: من نه در مقام وزير، بلكه در مقام يك تحليل‌گر اجتماعي، معتقدم عمده اقداماتي كه ما در ساليان گذشته در روستاها انجام داده‌ايم، به تقويت توليد در روستا نينجاميده است و سياست‌ها معطوف به تقويت توليد نبوده‌اند.

وي افزود: شاخص اينكه بهره‌وري كشاورزي ما نه تنها نسبت به سه دهه گذشته تغيير معناداري نداشته است، بلكه امروز نه فقط با ميانگين بهره‌وري كشاورزي كشورهاي توسعه‌يافته و دنيا خيلي فاصله داريم، بلكه برخي كشورهايي كه هيچ‌ وقت جايگاه ما را در جهان ندارند از نظر بهره‌وري كشاورزي بالاتر از ما هستند. يعني در حالي كه ما به تقويت توليد كمك نكرده‌ايم، همه گونه امكانات مصرف در اختيار روستا قرار گرفته است.

وزير تعاون ،كار و رفاه اجتماعي افزود: احداث جاده براي روستا خوب است، ولي وقتي محصول او هم از طريق ارتقاي بهره‌وري افزايش يابد و جاده امكان انتقال محصول بيشتر به بازار را در اختيار وي قرار دهد، جاده بهتر مي‌شود. مصرفي كردن روستا بدون ايجاد پشتوانه‌هاي توليد و تقويت انگيزه‌هاي توليدي در روستا، قابل نقد است.

ربيعي با اعتقاد به اينكه در حالي كه بسياري از سياست‌هاي گذشته ما به تقويت مصرف و تضعيف توليد در روستا انجاميده است، گفت: به عنوان مثال شاخص ضريب امنيت غذايي كشور نسبت به سال‌هاي قبل كاهش يافته است.

وي تاكيد كرد: اگر به نقطه‌اي برسيم كه بيمه روستاييان، خدمات حمايتي و درماني به اندازه شهرنشينان ارائه كند، قطعاً برخي انگيزه‌هاي حضور در شهرها كاهش مي‌يابد. همه اين‌ها اقدامات دشواري است كه اميد دارم مدير عامل جديد صندوق نسبت به آ‌نها اهتمام داشته باشند.

ربيعي ادامه داد: مثل بقيه صندوق‌ها و بخش‌هاي اقتصادي زيرمجموعه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي، انتظار دارم شفافيت در صندوق افزايش يابد و با فعاليت علمي و كارشناسي، منابع صندوق در جهات مولد و مؤثر به‌كار گرفته شود.

وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي اظهار داشت: همچنين انتظار داريم به تدريج سرمايه اجتماعي صندوق به اندازه سرمايه اقتصادي آن افزايش يابد و سرمايه اجتماعي صندوق‌ها، اعتمادي است كه مردم به صندوق‌ها دارند. شفافيت، سلامت اقتصادي و مشاهده خدمات‌دهي خوب اين سرمايه اجتماعي را افزايش مي‌دهد.

وي با بيان اين كه انتظار دارم اين صندوق به عنوان عامل افزايش عدالت بين شهر و روستا و در نقش حامي جدي ولي غيرمستقيم توليد در جامعه روستايي و عشايري عمل كند، افزود: روستانشيني به لحاظ ساختار اكولوژيكي و اجتماعي روستاها، با درجات قابل توجهي از محروميت همراه است. علاوه بر اين كه به دليل ماهيت توليد كشاورزي و آسيب پذيري شديد آن در مقابل عوامل اغلب مهارناپذير اقليمي و طبيعي، ميزان مخاطرات توليدي و اجتماعي كار و زندگي در روستاها معمولاً بيشتر و شديدتر از نقاط شهري است.

ربيعي اضافه كرد: اكثريت روستاها احداث تسهيلات رفاهي و اجتماعي مورد نياز در بسياري از روستاها امكانپذير نيست و ثانياً نظام تأمين اجتماعي مورد عمل در نقاط روستايي كشور كه به ويژه در سه دهه گذشته ساماندهي شده است علاوه بر محدوديت نتوانسته است منجر به تغيير و تحول در جمعيت روستايي شود. اين وضعيت از طريق تشديد فاصله خدماتي ميان شهر و روستا به تقويت انگيزه‌هاي مهاجرت از روستا به شهر نيز منجر شده و همچنين موجب تشديد عملكرد محروميت و فقر در نقاط روستايي شده است. وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي گفت: برابر گزارش‌هاي رسمي، ايران جزو كشورهاي بلاخيز جهان است و متاسفانه بيش از چهل نوع آن زمينه تحقق و وقوع را در ايران دارد؛ در اين راستا روستانشينان بيش از شهرنشينان در معرض چنين خطراتي قرار دارند؛ بنابراين نكته كليدي و اساسي در كشور مشخص شدن جايگاه روستا و اقتصاد روستايي در توسعه ملي است كه خوشبختانه در اسناد بالادستي و سند چشم‌ انداز به اين مسئله به خوبي توجه شده است.

ربيعي تصريح كرد: لذا بر اساس چنين رويكردي كه در آن استراتژي توسعه روستايي مشخص شده است آن گاه تأمين اجتماعي مي‌تواند به عنوان مفهوم اشتغال و در واقع ملات برنامه‌هاي توسعه‌اي مدنظر كشور باشد. در اين صورت حداقل كاركردهاي تأمين اجتماعي و فراگيري آن در روستا مي‌تواند در سه حوزه، جمعيت روستايي را تحت تأثير قرار دهد.

وي با اشاره به جنبه اجتماعي كاركردهاي امين اجتماعي گفت: گسترش بيمه در ميان جوامع شهري و روستايي سبب تعديل درآمد، بالا بردن سطح زندگي مردم فقير و كم درآمد مي شود؛ همچنين از ضايعات و خطرات نابرابري شديد اجتماعي مي‌كاهد و از همه مهم‌تر حاشيه نشينان اجتماعي را به مشاركت در زندگي اجتماعي در متن جامع دعوت مي‌كند.

ربيعي بيان داشت: پوشش تأمين اجتماعي به روستاييان علاوه بر حمايت مستقيم از اين قشر مولد كه عمرشان را از دوره نوجواني در راه تأمين قوت و غذاي هموطنانشان صرف كرده‌اند غير مستقيم از نيروهاي فعال و شاغل كنوني جامعه نيز حمايت مي‌كند. بيمه‌‌هاي اجتماعي موجب كاهش تنش در محيط كار و همچنين خانواده روستاييان مي‌شود و اين آرامش موجب بهتر شدن فرآيندهاي توليد و ... خواهد شد.

وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي ادامه داد: از سوي ديگر گسترش تأمين اجتماعي و ورود اين مقوله به درون روستاها موجب آرامش خاطر روستاييان در برخورد با پيامدهاي ناگوار اقتصادي و اجتماعي مي‌شود و با برخورداري از اين حق كه موجب ارتقاء منزلت اجتماعي آنان مي‌شود در سرنوشت سياسي و اجتماعي خود دخالت و فرد را سهيم و مسئول در اداره كشور برخواهد شمرد.

وي افزود: جمعيت بالقوه روستايي، عشايري و كشاورزي كه قابليت پذيرش در صندوق مذكور را دارند بالغ بر 19 ميليون نفر هستند كه اگر خواسته باشيم بخشي از اين جمعيت را كه ممكن است تحت پوشش ساير صندوق‌ها و يا تحت تكفل فرزندان خود باشند كسر كنيم به جرأت مي‌توان گفت جمعيتي بالغ بر 18 ميليون نفر مي‌تواند تحت پوشش اين صندوق قرار گيرند.

ربيعي تاكيد كرد: اما متأسفانه آنچه كه در آيينه آمار و ارقام در طول 9 سال گذشته نشان داده شده است در بهترين حالت كمتر از 6 درصد جمعيت تحت پوشش اين صندوق قرار گرفته‌اند كه من در اينجا از زحمات مديران صندوق تشكر مي‌كنم. اما ضرورت داشت كه خون جديدي در مديريت عالي اين صندوق تزريق شود و ما نياز داريم بر اساس تكاليف قانوني و شرعي خود تمام تلاش و مساعي خود را به كار بنديم تا در دولت تدبير و اميد اين فرصت بار ديگر فراهم شود و اين اعتماد از دست رفته به خدمتگزاران خودشان احياء شود.

ربيعي افزود: من اعلام مي‌كنم همانطوري كه در سنوات گذشته هيچگاه اين صندوق به تعهدات دولت كه مقرر شده است 5 درصد از حق بيمه توسط روستائيان و دو برابر آن توسط دولت پرداخت گردد در تنگنا نبوده است. اكنون نيز تمام مساعي خود را به كار خواهد بست تا زمينه لازم براي تحت پوشش قرار گرفتن تمام روستاييان، كشاورزان و عشاير واجد شرايط فراهم شود و به لحاظ كمك و سهم دولت هيچ محدوديتي وجود ندارد.

وي اظهار داشت: بنابراين همانطوري كه در برنامه‌هاي ارائه شده خود به مجلس اشاره كرده‌ام، در چارچوب سياست‌هاي كلي نظام و رهبري و تأكيدات رئيس جمهور مبني بر احترام به قانون و رعايت حقوق شهروندي نكات ذيل بايستي مورد توجه دقيق مدير عامل و اعضاء هيئت مديره محترم اين صندوق قرار گيرد.

وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي ادامه داد: ساختار اجراي صندوق بيمه كشاورزان، روستاييان و عشاير با توجه به اينكه از كمك قريب به 3 هزار كارگزار بخش خصوصي برخوردار است بايستي به نحوي اصلاح شود كه تمركززدايي از ستاد شود و تفويض اختيارات لازم در چارچوب قانون، نمايندگيهاي اين صندوق بتوانند در كوتاه‌ترين زمان به ارائه خدمات و تعهدات خود بپردازند و اين چابك‌ سازي منجر به آن شود كه جمعيت تحت پوشش به صورت تصاعدي هر ساله گسترش يابد.

ربيعي گفت: قانون و مصوبات مجلس و دولت در قالب وظايف و مسئوليت‌هاي صندوق بايستي تنها ملاك رفتار اين صندوق يا افراد تحت پوشش باشد لذا از هرگونه رفتار سليقه‌اي و غير قانوني بايستي پرهيز شود و چنانچه در طول اين دوران اقداماتي بر خلاف قانون موجب تضييع حقوق شده است در اين فرصت مورد بررسي و تجديد نظر قرار گيرد.

وي افزود: توفيق در اين امر حياتي و استاني مشاركت و حمايت‌هاي ساير دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هايي كه در روستا حضور فعال دارند تجربه شكل گيري اين صندوق نشان مي‌دهد كه برادرانمان در وزارت جهاد كشاورزي و كشور در پايه‌ريزي اوليه صندوق نقش ارزنده و بسزايي داشته‌اند لذا از مديريت صندوق مي‌خواهم همچنان با همدلي و همراهي با اين عزيزان كوشا بوده و زمينه‌هاي بيشتر جهت فراهم نمودن تفاهم‌نامه‌هاي همكاري بين وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و اين دو وزارتخانه كليدي ايجاد شود.

وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي تأكيد كرد: با توجه به اين كه درحال حاضر بيمه روستاييان و عشاير اختياري است لذا بايستي نوع نگاه و شيوه تبليغي صندوق براي جذب اين عزيزان متفاوت با مقوله شهرنشينان باشد. لذا در مقطع كنوني بايد تعميم و گسترش بيمه اجتماعي در روستا را از طريق مكانيسم انتشار الگوي نوين فرهنگي در جوامع سنتي طراحي شود. لذا انتظار دارم مديران صندوق با آسيب شناسي لازم و جامع شناختي روستا از تمام ظرفيت‌هاي تبليغي به ويژه از حوزه‌هاي علميه بهره گيرند .

وي گفت: نكته بسيار با اهميتي كه بايد به آن اشاره كنم و در واقع نقش اساسي و كليدي در آينده و امنيت اين صندوق دارد مقوله سرمايه گذاري‌ها و حفظ ارزش ذخائر اين صندوق است؛ مديران اين صندوق با توجه به تجربه تلخ بنگاه داري در سايه صندوق‌هاي بيمه‌اي و بازنشستگي بايستي يك استراتژي بلندمدت در نحوه سرمايه گذاري اين صندوق داشته باشند. حتي الامكان از بنگاه داري پرهيز كنند و با صرفه و صلاح صندوق اين سرمايه‌ها كه مربوط به خود روستاييان است به نحوي سرمايه‌گذاري شود كه آثار و

پيامدهاي مثبت و سازنده آن مجدداً متوجه خود روستاييان شود.

ربيعي خاطرنشان كرد: انتظار دارم صندوق مذكور بتواند زمينه امنيت خاطر تأمين زندگي آينده جامعه روستايي را به نحوي فراهم كند كه فقر، بي‌اعتمادي، بيماري و ... از خانه و كاشانه آنها رخت براندازد و به جاي آن اميد، سلامتي، سربلندي، آرامش خاطر و برقراري يك زندگي شرافتمندانه رويش كند.

وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در پايان از خدمات ارزنده مهندس موسويان تقدير و تشكر كرد.

انتهاي پيام/

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن