واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عبادي: تيم مذاكرهكننده بايد حمايت شود تا با روحيه بيشتري مذاكرات را ادامه دهد
نماينده مردم بيرجند در مجلس با بيان اينكه مذاكرات ژنو روحيه استعماري و حيلهگري آمريكا را رسوا ميكند، گفت: مذاكرات ژنو يك تغيير موقعيت بود و خيليها در دنيا بهدنبال اين بودند كه ايران را به شرايط عراق دوران صدام بكشانند اما مذاكرات ژنو اين روند را متوقف كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان جنوبي، حجتالاسلام سيدمحمدباقر عبادي در يك نشست خبري گفت: چارچوب اصلي مذاكرات توسط رهبر معظم انقلاب پيش بيني شده بود؛ دستاوردهاي مذاكرات ژنو نبايد در حدي باشد كه عدهاي شاد شوند و عدهاي عزا بگيرند.
عبادي ادامه داد: با پيروي از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب از اين مذاكرات و روشهاي درست تيم ديپلماسي حمايت ميكنيم، بايد تيم ديپلماسي كشور حمايت شود تا بتوانند با روحيه بيشتر مذاكرات را ادامه دهند.
وي تصريح كرد: در مذاكرات ژنو ما بيش از گذشته به ماهيت حيلهگري، استعماري و غير قابل اعتماد بودن آمريكا پي برديم.
وي در بخش ديگري از سخنانش ضمن گراميداشت هفته پژوهش گفت: پژوهش يك ركن اساسي در پيشرفت كشورها است و در جمهوري اسلامي ايران دستگاههاي اجرايي و مجلس شوراي اسلامي در حيطه برنامهريزي در كشور نيازمند پژوهش هستند.
وي افزود: پژوهش ركن اساسي در پيشرفت علمي كشورها است و در جمهوري اسلامي ايران نيز دستگاههاي اجرايي و مجلس شوراي اسلامي در حيطه برنامهريزي در كشور نيازمند پژوهش هستند.
عبادي تصريح كرد: اينكه همراه با عوضشدن دولتها بسياري از سياستها تغيير ميكند نشان از عدم انجام پژوهش در كارهاي اجرايي است و اگر كارهاي با پژوهش و برنامهريزي صورت گيرد هرگز شاهد اين همه تغيير و تحولات در كشور نخواهيم بود.
نماينده مردم بيرجند، درميان و خوسف در مجلس ادامه داد: اگر بنا است پنج شنبهها مدارس تعطيل باشد و يا اينكه كنكور حذف شود بايد از قبل روي موضوع پژوهش صورت گيرد تا با عوضشدن دولتها و وزرا كليت موضوع تغيير نكند.
وي افزود: پژوهش به عنوان يك ركن اساسي در پيشرفت كشورها هنوز در ايران مورد غفلت قرار دارد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: در دانشگاه بيرجند در سال گذشته عليرغم وجود تحريمها با رايزنيهاي صورت گرفته به دانشگاه بيرجند اعتبار بيشتري تخصيص يافت و براي برخي از دانشكدههاي شهرستانها رديف بودجه مستقل گرفته شده است.
عبادي در پايان به برخي انتصابات در استان اشاره كرد و گفت: نبايد در انتصاب مسئولان در استان از كساني كه در فتنه 88 دخيل بودند استفاده شود.
وي ادامه داد: خوشبختانه بين نمايندگان استان وحدت و انسجام خوبي برقرار است اگر چه در برخي موضوعات اختلاف نظر نيز وجود دارد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس يادآورشد: بودجه سال جاري دولت كه مورد اعتراض نمايندگان نيز قرار گرفته است اعتبار فقط به پروژههايي كه 80 درصد پيشرفت فيزيكي دارند اختصاص يافته است، اين بودجه از لحاظ استاني خيلي خوب نيست در نگاه استاني بايد اولويت براي استانهاي محروم در نظر بگيرند.
انتهاي پيام
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]