واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركتهاي خارجي براي سرمايهگذاري در منطقه انرژي پارس
علاوه بر مشوقهايي همچون معافيتهاي مالياتي، به دنبال مشوقهاي بيشتري ازجمله، بخشودگي در قيمت زمين و دريافت هزينه زمين پس از بهرهبرداري طرحهاي توسعهاي هستيم. مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركتهاي خارجي براي سرمايهگذاري در منطقه انرژي پارس
مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس با بيان اينكه تاكنون پيشنهادهاي مختلفي از سوي برخي شركتهاي خارجي براي سرمايه گذاري در اين منطقه اقتصادي مطرح شده است، گفت: هم اكنون در حال پيگيري ادامه مذاكرات با اين شركتها هستيم.
به گزارش ايلنا، مسعود نصوري از تهيه بسته فرصتهاي سرمايه گذاري در اين منطقه خبر داد و گفت: در اين بسته جزئيات سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف از جمله توريست صنعتي و گردشگري، احداث هتل، احداث ميني پالايشگاهها و توسعه صنايع پايين دستي آورده شده است.
مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس با اشاره به اينكه هم اكنون به دنبال مجوزهاي لازم براي جذب سرمايه گذاريهاي داخلي و خارجي در منطقه ويژه اقتصادي هستيم، گفت: بيش از ۶ ماه است كه يكي از شركتهاي مشاور داخلي براي تهيه بسته فرصتهاي سرمايه گذاري مشغول كار است.
وي ادامه داد: بسته فرصتهاي سرمايه گذاري با هدف تخصيص زمين و تغيير كاربري آن و همچنين دسترسي به زيرساختهاي اساسي سرمايه گذاران در منطقه ويژه اقتصادي پارس جنوبي در مطالعات طرح جامع منطقه جانمايي شده است.
بررسي مشوقهاي لازم براي سرمايه گذاري در منطقه ويژه
مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس از بررسي مشوقهاي لازم براي سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي پارس خبر داد و گفت: علاوه بر مشوقهايي همچون معافيتهاي مالياتي، به دنبال مشوقهاي بيشتري از جمله، بخشودگي در قيمت زمين و دريافت هزينه زمين پس از بهره برداري طرحهاي توسعهاي هستيم.
وي از تحويل زمين به كنسرسيومهاي داخلي سرمايه گذار براي احداث ميني پالايشگاه در عسلويه خبر داد و گفت: تاكنون زمين براي احداث سه ميني پالايشگاه در اين منطقه به شركتهاي داخلي واگذار شده است.
نصوري با اشاره به اينكه كنسرسيومهاي داخلي سرمايه گذار هر كدام براي خود شركاي خارجي دارند، گفت: واحدهاي ميني پالايشگاهي با هدف فرآروش مايعات گازي توليد شده از مخزن مشترك پارس جنوبي و صادرات آن به خارج از كشور احداث خواهد شد.
حجت الله فريدوني، مدير توسعه اقتصادي و جذب سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس پيش از اين گفته بود: ساخت هشت پالايشگاه كوچك و متوسط ميعانات گازي (كاندنسيت) در عسلويه برنامه ريزي شده كه تاكنون پنج سرمايه گذار مجوزهاي لازم را از سوي مديريت برنامه ريزي تلفيقي وزارت نفت دريافت كردهاند و سه متقاضي ديگر نيز در حال گرفتن مجوز هستند؛ ظرفيت اين پالايشگاهها را بين ١٠ تا ١۵٠ هزار بشكه در روز است و با ساخت و بهره برداري از اين هشت پالايشگاه، محصولات فرعي از جمله، گازوئيل، بنزين، نفتا و قير با گريدهاي مختلف ۴٠-۵٠-۶٠-٧٠ توليد خواهد شد.
به گفته وي سرمايه گذاران زيادي متقاضي ساخت پالايشگاه ميعانات گازي بودند كه از ميان آنها هشت سرمايه گذار كلان انتخاب شد، ولي درصورت تمايل بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در اين بخش همچنين در زمينه صنايع پتروشيمي، ميتوانند با مراجعه به واحد توسعه اقتصادي و جذب سرمايه گذاري منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس مدارك مورد نياز را براي بررسي تحويل دهد.
پيش بيني ميشود روزانه حدود ۵٠٠ هزار بشكه كاندنسيت براي مصرف در پالايشگاههاي ميعانات گازي به وسيله خط لوله تحويل داده شود. با توجه به اينكه تجربه زيادي در زمينه ساخت ميني پالايشگاههاي ميعانات گازي وجود ندارد و ساخت اين پالايشگاهها تازگي دارد، ممكن است طراحي اين پالايشگاهها طولاني شود ولي بر اساس برنامه ارائه شده از سوي بخش خصوصي فعال در اين بخش، در مدت ۶ ماه كلنگ زني ساخت اين پالايشگاهها انجام و ساخت آنها نيز در دوره دو ساله انجام شود.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]