تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826051468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي سرمايه‌گذاري در منطقه انرژي پارس


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي سرمايه‌گذاري در منطقه انرژي پارس
علاوه بر مشوق‌هايي همچون معافيت‌هاي مالياتي، به دنبال مشوق‌هاي بيشتري ازجمله، بخشودگي در قيمت زمين و دريافت هزينه زمين پس از بهره‌برداري طرح‌هاي توسعه‌اي هستيم. مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي سرمايه‌گذاري در منطقه انرژي پارس
مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس با بيان اينكه تاكنون پيشنهادهاي مختلفي از سوي برخي شركت‌هاي خارجي براي سرمايه گذاري در اين منطقه اقتصادي مطرح شده است، گفت: هم اكنون در حال پيگيري ادامه مذاكرات با اين شركت‌ها هستيم.

به گزارش ايلنا، مسعود نصوري از تهيه بسته فرصت‌هاي سرمايه گذاري در اين منطقه خبر داد و گفت: در اين بسته جزئيات سرمايه گذاري در بخش‌هاي مختلف از جمله توريست صنعتي و گردشگري، احداث هتل، احداث ميني پالايشگاه‌ها و توسعه صنايع پايين دستي آورده شده است.

مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس با اشاره به اينكه هم اكنون به دنبال مجوزهاي لازم براي جذب سرمايه گذاري‌هاي داخلي و خارجي در منطقه ويژه اقتصادي هستيم، گفت: بيش از ۶ ماه است كه يكي از شركت‌هاي مشاور داخلي براي تهيه بسته فرصت‌هاي سرمايه گذاري مشغول كار است.

وي ادامه داد: بسته فرصت‌هاي سرمايه گذاري با هدف تخصيص زمين و تغيير كاربري آن و همچنين دسترسي به زيرساخت‌هاي اساسي سرمايه گذاران در منطقه ويژه اقتصادي پارس جنوبي در مطالعات طرح جامع منطقه جانمايي شده است.

بررسي مشوق‌هاي لازم براي سرمايه گذاري در منطقه ويژه

مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس از بررسي مشوق‌هاي لازم براي سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي پارس خبر داد و گفت: علاوه بر مشوق‌هايي همچون معافيت‌هاي مالياتي، به دنبال مشوق‌هاي بيشتري از جمله، بخشودگي در قيمت زمين و دريافت هزينه زمين پس از بهره برداري طرح‌هاي توسعه‌اي هستيم.

وي از تحويل زمين به كنسرسيوم‌هاي داخلي سرمايه گذار براي احداث ميني پالايشگاه در عسلويه خبر داد و گفت: تاكنون زمين براي احداث سه ميني پالايشگاه در اين منطقه به شركت‌هاي داخلي واگذار شده است.

نصوري با اشاره به اينكه كنسرسيوم‌هاي داخلي سرمايه گذار هر كدام براي خود شركاي خارجي دارند، گفت: واحدهاي ميني پالايشگاهي با هدف فرآروش مايعات گازي توليد شده از مخزن مشترك پارس جنوبي و صادرات آن به خارج از كشور احداث خواهد شد.

حجت الله فريدوني، مدير توسعه اقتصادي و جذب سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس پيش از اين گفته بود: ساخت هشت پالايشگاه كوچك و متوسط مي‌عانات گازي (كاندنسيت) در عسلويه برنامه ريزي شده كه تاكنون پنج سرمايه گذار مجوزهاي لازم را از سوي مديريت برنامه ريزي تلفيقي وزارت نفت دريافت كرده‌اند و سه متقاضي ديگر نيز در حال گرفتن مجوز هستند؛ ظرفيت اين پالايشگاه‌ها را بين ١٠ تا ١۵٠ هزار بشكه در روز است و با ساخت و بهره برداري از اين هشت پالايشگاه، محصولات فرعي از جمله، گازوئيل، بنزين، نفتا و قير با گريدهاي مختلف ۴٠-۵٠-۶٠-٧٠ توليد خواهد شد.

به گفته وي سرمايه گذاران زيادي متقاضي ساخت پالايشگاه مي‌عانات گازي بودند كه از ميان آن‌ها هشت سرمايه گذار كلان انتخاب شد، ولي درصورت تمايل بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در اين بخش همچنين در زمينه صنايع پتروشيمي، مي‌توانند با مراجعه به واحد توسعه اقتصادي و جذب سرمايه گذاري منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس مدارك مورد نياز را براي بررسي تحويل دهد.

پيش بيني مي‌شود روزانه حدود ۵٠٠ هزار بشكه كاندنسيت براي مصرف در پالايشگاه‌هاي مي‌عانات گازي به وسيله خط لوله تحويل داده شود. با توجه به اينكه تجربه زيادي در زمينه ساخت ميني پالايشگاه‌هاي مي‌عانات گازي وجود ندارد و ساخت اين پالايشگاه‌ها تازگي دارد، ممكن است طراحي اين پالايشگاه‌ها طولاني شود ولي بر اساس برنامه ارائه شده از سوي بخش خصوصي فعال در اين بخش، در مدت ۶ ماه كلنگ زني ساخت اين پالايشگاه‌ها انجام و ساخت آن‌ها نيز در دوره دو ساله انجام شود.

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن