تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802740414




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي سرمايه‌گذاري در منطقه انرژي پارس


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي سرمايه‌گذاري در منطقه انرژي پارس
علاوه بر مشوق‌هايي همچون معافيت‌هاي مالياتي، به دنبال مشوق‌هاي بيشتري ازجمله، بخشودگي در قيمت زمين و دريافت هزينه زمين پس از بهره‌برداري طرح‌هاي توسعه‌اي هستيم. مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس خبر داد: مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي سرمايه‌گذاري در منطقه انرژي پارس
مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس با بيان اينكه تاكنون پيشنهادهاي مختلفي از سوي برخي شركت‌هاي خارجي براي سرمايه گذاري در اين منطقه اقتصادي مطرح شده است، گفت: هم اكنون در حال پيگيري ادامه مذاكرات با اين شركت‌ها هستيم.

به گزارش ايلنا، مسعود نصوري از تهيه بسته فرصت‌هاي سرمايه گذاري در اين منطقه خبر داد و گفت: در اين بسته جزئيات سرمايه گذاري در بخش‌هاي مختلف از جمله توريست صنعتي و گردشگري، احداث هتل، احداث ميني پالايشگاه‌ها و توسعه صنايع پايين دستي آورده شده است.

مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس با اشاره به اينكه هم اكنون به دنبال مجوزهاي لازم براي جذب سرمايه گذاري‌هاي داخلي و خارجي در منطقه ويژه اقتصادي هستيم، گفت: بيش از ۶ ماه است كه يكي از شركت‌هاي مشاور داخلي براي تهيه بسته فرصت‌هاي سرمايه گذاري مشغول كار است.

وي ادامه داد: بسته فرصت‌هاي سرمايه گذاري با هدف تخصيص زمين و تغيير كاربري آن و همچنين دسترسي به زيرساخت‌هاي اساسي سرمايه گذاران در منطقه ويژه اقتصادي پارس جنوبي در مطالعات طرح جامع منطقه جانمايي شده است.

بررسي مشوق‌هاي لازم براي سرمايه گذاري در منطقه ويژه

مديرعامل منطقه ويژه انرژي پارس از بررسي مشوق‌هاي لازم براي سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي پارس خبر داد و گفت: علاوه بر مشوق‌هايي همچون معافيت‌هاي مالياتي، به دنبال مشوق‌هاي بيشتري از جمله، بخشودگي در قيمت زمين و دريافت هزينه زمين پس از بهره برداري طرح‌هاي توسعه‌اي هستيم.

وي از تحويل زمين به كنسرسيوم‌هاي داخلي سرمايه گذار براي احداث ميني پالايشگاه در عسلويه خبر داد و گفت: تاكنون زمين براي احداث سه ميني پالايشگاه در اين منطقه به شركت‌هاي داخلي واگذار شده است.

نصوري با اشاره به اينكه كنسرسيوم‌هاي داخلي سرمايه گذار هر كدام براي خود شركاي خارجي دارند، گفت: واحدهاي ميني پالايشگاهي با هدف فرآروش مايعات گازي توليد شده از مخزن مشترك پارس جنوبي و صادرات آن به خارج از كشور احداث خواهد شد.

حجت الله فريدوني، مدير توسعه اقتصادي و جذب سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس پيش از اين گفته بود: ساخت هشت پالايشگاه كوچك و متوسط مي‌عانات گازي (كاندنسيت) در عسلويه برنامه ريزي شده كه تاكنون پنج سرمايه گذار مجوزهاي لازم را از سوي مديريت برنامه ريزي تلفيقي وزارت نفت دريافت كرده‌اند و سه متقاضي ديگر نيز در حال گرفتن مجوز هستند؛ ظرفيت اين پالايشگاه‌ها را بين ١٠ تا ١۵٠ هزار بشكه در روز است و با ساخت و بهره برداري از اين هشت پالايشگاه، محصولات فرعي از جمله، گازوئيل، بنزين، نفتا و قير با گريدهاي مختلف ۴٠-۵٠-۶٠-٧٠ توليد خواهد شد.

به گفته وي سرمايه گذاران زيادي متقاضي ساخت پالايشگاه مي‌عانات گازي بودند كه از ميان آن‌ها هشت سرمايه گذار كلان انتخاب شد، ولي درصورت تمايل بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در اين بخش همچنين در زمينه صنايع پتروشيمي، مي‌توانند با مراجعه به واحد توسعه اقتصادي و جذب سرمايه گذاري منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس مدارك مورد نياز را براي بررسي تحويل دهد.

پيش بيني مي‌شود روزانه حدود ۵٠٠ هزار بشكه كاندنسيت براي مصرف در پالايشگاه‌هاي مي‌عانات گازي به وسيله خط لوله تحويل داده شود. با توجه به اينكه تجربه زيادي در زمينه ساخت ميني پالايشگاه‌هاي مي‌عانات گازي وجود ندارد و ساخت اين پالايشگاه‌ها تازگي دارد، ممكن است طراحي اين پالايشگاه‌ها طولاني شود ولي بر اساس برنامه ارائه شده از سوي بخش خصوصي فعال در اين بخش، در مدت ۶ ماه كلنگ زني ساخت اين پالايشگاه‌ها انجام و ساخت آن‌ها نيز در دوره دو ساله انجام شود.

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن