واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: اظهارات جديد محجوب درباره مديريت مرتضوي،بابك زنجاني و تامين اجتماعي
*اساساً آنچه ما در گزارش تحقيق و تفحص تهيه كرديم، اتهام عليه كسي نيست. اقرارهايي است كه به ما رسيده و ما مستند كرديم و اين مستندات را به دادگاه داديم. حالا دادگاه بايد تصميم بگيرد. بنابر اين فرافكنيها و تكذيب كردنها معنايي ندارد. به هر حال ريشه اين مسائل بيقانوني است و به نظر من هنوز بايد به مبارزات عليه فساد ادامه دهيم. مطمئن باشيد مجلس قدمي عقب نخواهد كشيد. البته تا زماني كه دادگاه نظر ندهد ما پيشداوري هم نميكنيم چون در مقام قضاوت نيستيم.
*من نميدانم اسم آن را ميتوان خودسري گذاشت يا چيز ديگر، اما فضايي ايجاد شده بود كه در حاشيه برخي اطمينانها به وضعيتي رسيده بودند كه نه تنها به مقررات بلكه به همان تشكيلات دروني موجود در خود سازمان هم توجه نميكردند مثلاً در داستان بابك زنجاني ما نميبينيم كه به هيأت مديره رجوع شود.
*ميدانيم كه آقاي مرتضوي ابتدا در دستگاه قضايي مشغول به كار بوده است. در دستگاه قضايي، قاضي بايد احساس مصونيت داشته باشد تا بتواند استقلال رأي داشته باشد. ولي اين روحيه خارج از دستگاه قضايي مفيد نيست. سعيد مرتضوي به اين موضوع توجه نداشته كه اين روحيه مختص دستگاه قضا است و در جاهاي ديگر نتايج عكس دارد. كما اينكه در دوره مديريت ايشان بر سازمان تأمين اجتماعي نه تنها مشكلات اين سازمان رفع نشد بلكه حاشيهها و مسائل زيادي را ايجاد كرد.
*مرتضوي وقتي در تأمين اجتماعي مستقر شده، سعي كرده به كساني مهرباني و توجه كند كه بهطور خاص از او حمايت ميكردند يا ميتوانستند حامي او باشند. او در برابر فشارهاي خارجي كه عمدتاً از ناحيه مجلس وجود داشته در صدد جذب برخي نيروها برآمده تا شايد اين فشارها را كاهش دهد.
*آقاي مرتضوي بايد خودش را با شرايط جديد وفق دهد و آماده دفاع در دادگاه باشد. من نميگويم همه تخلفات را ايشان ايجاد كرده، به هر حال زمينهاش وجود داشته ولي او در دوره مديريت خود اين مشكلات را تسكين نداده يا حل نكرده و اجازه داده كه بزرگتر شود. مشكلات را با پاداش و پول نميشود حل كرد. مجلس اعتقاد دارد كه در انتخاب آقاي مرتضوي اشتباه شده است.
*همه بايد قبول كنيم كه قانونمداري «كليد» است. دولت جديد با «كليد قانون» آمده است. آقاي روحاني سالها در مجلس بوده و از قدماي مجلس هستند. ديديد كه وقتي مجلس دو وزير ايشان را پشت سر هم رد كرد ايشان با كمال تواضع وزير ديگري را بلافاصله معرفي كردند. اين اتفاق اگر در مديريت دولت گذشته رخ ميداد، حتماً دچار كشاكش و حاشيه ميشد. اميدواريم دولتمردان قانونمداري را روز به روز تقويت كنند و خودشان اجازه ندهند جايي از اين اتفاقات يا شبيه اين به وجود آيد. توجه داشته باشيم اينكه نام خود را «نيروي انقلاب» بگذاريم كافي نيست. امام(ره) حتي كوچكترين مطالب را به قانون ارجاع ميدادند. براي ممانعت از ايجاد فساد، بايد قانون را سرلوحه قرار دهيم.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]