تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870705981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولويت‌هاي كاري سرپرست جديد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: اولويت‌هاي كاري سرپرست جديد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي
سرپرست جديد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در آغازين روزهاي ورود از اولويت‌هاي كاري خود در دانشگاه سخن گفت.


به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، محمد تقي جغتايي سرپرست جديد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در خصوص اولويت‌هاي كاري خود افزود: دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي دانشگاهي تخصصي در حوزه توانبخشي، رفاه اجتماعي و سلامت اجتماعي است و اميد داريم با توجه به ابلاغ وزير بهداشت شاهد اقداماتي كه منجر به مرجعيت علمي دانشگاه در قلمروهاي سلامت اجتماعي، رواني و توانبخشي مي‌شود باشيم.

جغتايي در ادامه خاطر نشان كرد: اين دانشگاه مبتكر سلامت اجتماعي دارنده اولين مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت است و اميد داريم با حضور دكتر ملك افضلي كه از بنيانگذاران نظام سلامت است، بتوانيد شاهد كمك به تبيين و تدوين برنامه‌هاي علمي مرتبط با رفاه و سلامت اجتماعي باشيم.

رئيس مركز تحقيقات سلولي و مولكولي دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت: رصد اقدامات سلامت روان، اجتماعي و توانبخشي در كشور، تشكيل نظام برنامه ريزي براي متوليان حوزه رفاه، توانبخشي و سلامت اجتماعي به نحوي كه اين دانشگاه جايي باشد كه نظام‌هاي پيشگيرانه و نظام‌هاي ارائه خدمات را براي نهادهاي متولي تعريف كند، ارتقاء همكاري‌هاي بين بخشي اين دانشگاه نهادهايي رواني وزارت بهداشت، وزارت رفاه، تامين اجتماعي، سازمان بهزيستي، قوه قضائيه، مركز پژوهش‌هاي استراتژيك رياست جمهوري و... كه در حوزه توانبخشي، سلامت اجتماعي و رواني هستند.

دانشگاه علوم بهزيستي الگوي ارائه خدمات آموزشي و پژوهشي در منطقه

محمد تقي جغتايي سرپرست جديد دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي افزود: دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي با توجه به پتانسيل خوبي كه دارد مي‌تواند الگوي ارائه خدمات آموزشي، پژوهشي و سرويس‌هاي اجتماعي در سطح منطقه باشد.

تزريق منابع مالي به مراكز تحقيقاتي، پژوهشي در هفته پژوهش

رئيس مركز تحقيقاتي سلولي و مولكولي دانشگاه علوم پزشكي ايران در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اينكه در هفته پژوهش قرار داريم، اميدواريم بتوانيم شاهد تزريق منابع مالي به مراكز تحقيقاتي و گروه‌هاي آموزشي باشيم كه در اين عرصه نيز حركت‌هايي را شروع كرده‌ايم و اولويت اصلي حمايت مالي از آن پايان نامه‌هايي است كه منجر به حل مشكلات باشد.

رئيس دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در ادامه عنوان كرد: تاسيس دفتر تكنولوژي توانبخشي كه محصولات دانش بنيان را در حوزه تكنولوژي‌هاي توانبخشي اعم از وسايل توانبخشي، كلينيك‌هاي توانبخشي، تست‌ها طراحي كند از ديگر برنامه‌هاي استراتژيك كلي دانشگاه است.

وي تصريح كرد: مركز تحقيقات ژنتيكي كه يكي از مراكز مطرح بين المللي است به مركز بين المللي پيشگيري از معلوليت‌هاي ژنتيكي در منطقه تبديل خواهد شد.

محمد تقي جغتايي تشكيل شوراي راهبردي متشكل از صاحبنظران داخل و خارج دانشگاه كه در حوزه‌هاي سلامت اجتماعي، رواني و توانبخشي صاحب نظرند و در گذشته مسئوليت‌هاي علمي و اجرايي داشته‌اند كه از ديگر اولويت‌هاي كاري خود بر شمرد.

سرپرست دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي در ادامه گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران ضمن بر شمردن برخي از اولويت‌هاي كاري خود، افزود: اميد داريم تا با بهره گيري از بكارگيري از توان علمي همه اعضاي هيئت علمي، كاركنان و دانشجويان در اجراي سياست‌هاي دانشگاه و برنامه راهبردي دانشگاه گام برداريم و شاهد سرافرازي و ارتقاء روز افزون كشور در عرصه‌هاي علمي، اجتماعي و... باشيم.

انتهاي پيام/

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن