واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تشكيل شوراي پژوهش در قزوين ضروري است
قزوين- خبرگزاري مهر: پژوهشگر و شاعر قزويني گفت: براي ساماندهي امور و كمك به نشر پژوهش هاي غني و پربار، تشكيل شوراي پژوهش و تحقيق در استان ضروري است.
به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش مراسم تجليل از پژوهشگران برتر استان يكشنبه شب با حضور جمعي از ادبا و نويسندگان و محققان استان در سالن ميرعماد قزوين برگزار شد.
حميد عابديها در اين مراسم گفت: با مروري بر نشريات و مجلات گاهي ديده مي شود مقاله بازي، كپي كردن، كتاب سازي و كتاب بازي بيشتر از پژوهش بازار پيدا كرده كه نگران كننده است.
وي افزود: هر كتابي كه منتشر مي شود مبناي پژوهشي و تحقيقي ندارد و در اين زمينه با مشكلاتي مواجهيم كه خلاء شوراي پژوهشي در استان براي ساماندهي و نظارت بر فعاليتها كاملا احساس مي شود كه اميدواريم براي راه آندازي آن اقدام شود.
عابديها بيان كرد: برخي افراد اهل تحقيق هستند اما در نشر تبحري ندارند و برخي در نشر تجربه دارند اما در پژوهش نه، كه اين شورا مي تواند با استفاده از نخبگان، اهالي قلم و صاحب نظران در اين زمينه نيز نقش موثري ايفا كرده و بستر حمايت لازم را از محققان فراهم كند.
بندرچي: قزوين، محققان تاريخي و معاصر ارزشمندي دارد
محمدرضا بندرچي از ديگر محققان و پژوهشگران استان در اين مراسم گفت: نگاهي به گذشته پر افتخار قزوين نشان مي دهد كه سابقه پژوهشي و علمي شخصيت هاي ادبي استان بسيار ارزشمند است و مي تواند در شرايط كنوني هم مورد استفاده قرار گيرد.
وي افزود: كتاب "التدوين" نوشته رافعي، تك نگارهاي جلال آل احمد، آثار حمدالله مستوفي،علامه محمد رفيعي، پژوهشگران تاريخ قزوين هستند و امروز هم محققاني چون حجت الاسلام ابراهيمي، جواد حضرتي ها، فاطمه موسوي، نور محمدي، دبير سياقي، اشراقي، در اين عرصه بخوبي مي درخشند و موجب افتخارند.
نور محمدي: تنديس پژوهشگران ساخته شود
مهدي نور محمدي از ديگر پژوهشگران استان قزوين هم در ادامه اين همايش گفت: در قزوين پژوهشگران بنامي بوده و هستند كه به تاريخ پر افتخار اين خطه آبرو بخشيده اند اما نامي از آنها برده نمي شود.
وي افزود: علامه محمد قزويني با داشتن جايگاهي رفيع هنوز در استان نه خيابان و ميداني بنامش هست و نه تنديس و مجسمه اي از وي ساخته ايم كه نسل جوان با اين شخصيت ها بيشتر آشنا شود.
نورمحمدي بيان كرد: نبايد فقط به گذشته افتخار كنيم بلكه بايد معاصران را هم دريابيم و از شخصيت هاي برجسته تجليل كنيم و قدرشان را بدانيم.
اين پژوهشگر و نويسنده كتاب" سرآغاز عكاسي در قزوين" تصريح كرد: امروز بازيكنان فوتبال را همه مي شناسند اما اگر خبرنگاري ميان مردم برود و از علامه رفيعي و حمدالله مستوفي ها بپرسد كمتر كسي از آنها اطلاع دارد كه اين موضوع نگران كننده است و بايد براي شناساندن اين چهره ها بيشتر كار كنيم.
هوشمند: حمايت از پژوهش جدي گرفته شود
علي هوشمند معاون اداري مالي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان قزوين هم در اين مراسم ضمن بيان اهميت جايگاه پژوهش در توسعه و رشد علمي كشور اظهارداشت: كساني كه رنج تحقيق و پژوهش را بر خود هموار مي كنند بايد در جامعه تجليل شوند و ارتقاء منزلت پيدا كنند تا ديگران هم با انگيزه بيشتري راه آنها را ادامه دهند.
وي افزود: حمايت از سربازان حوزه فرهنگ وظيفه همه مسئولان و دست اندركاران امور فرهنگي است و اگر پژوهش و تحقيق در جامعه مورد توجه قرار گيرد مي تواند به توسعه و رشد علمي كشور كمك موثري كند.
در پايان اين مراسم از 9 پژوهشگر برتر استان قزوين شامل چهار نفر از شهرستان قزوين در حوزه هاي فرهنگي، ديني و هنر و پنج پژوهشگر نمونه شهرستانهاي استان تجليل شد.
كد خبر: 2196309
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۰۸:۴۲
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]