واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير مجمع نمايندگان مازندران خبر دادمكاتبه ويژه مجمع نمايندگان مازندران با رئيس جمهور
دبير مجمع نمايندگان مازندران مكاتبه ويژه نمايندگان مازندران با رئيس جمهور خبر داد.
قاسم احمديلاشكي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساري درباره درخواست كامل مجمع نمايندگان مازندران در نشستي كه نمايندگان استان مازندران در يازدهم آذر ماه جاري با رئيس جمهور داشتند با تأكيد بر عقبماندگيهاي استان مازندران اظهار داشت: انتظار بر اين بود تا در لايحه بودجه سال 93 توجه عادلانهاي به مازندران ميشد اما با كمال تعجب شاهد ظلم به مردم مازندران هستيم.
وي افزود: مردم مازندران كه بيشترين محبت را به فرمايش خود رئيس جمهور در همان جلسه در حق گفتمان تدبير و اميد داشتند،ناباورانه پاسخ نامناسبي دريافت كردند.
احمدي لاشكي بيان داشت: آقاي رئيس جمهور در آن جلسه عنوان كردند لفظ محروم را در مورد مازندران به كار نبريم اما آيا اكنون با اين مقدار از اعتبارات كه در لايحه بودجه 93 پيشبيني شده هيچ اميدي به رفع عقبماندگيهاي استان وجود دارد.
دبير مجمع نمايندگان مازندران اظهار داشت: اعضاي مجمع نمايندگان استان مازندران بر اساس جلسه فوقالعاده 20 آذر ماه در خانه ملت در راستاي دفاع از منافع مردم استان مازندران،گلايه شديد خود را نسبت به عدم توجه شايسته به طرحهاي استان مازندران اعلام ميدارند.
وي ابراز داشت: از دكتر روحاني انتظار داريم تا با تجديد نظر در اعتبارات سال 93 به هر طريقي كه امكان دارد حق تضييع شده استان مازندران در اعتبارات ملي جبران شود.
احمدي لاشكي تصريح كرد: استان مازندران،استاني برخوردار از شرايط مناسب اقليمي و داراي قابليتهاي متنوع در نواحي كوهستاني، جنگلي،جلگهاي،ساحلي و عرصههاي مستعد طبيعي و زيستمحيطي جاذب گردشگري،استقرار در كنار درياي خزر و برخورداري از ورودي و خروجي كالا و مسافر با كشورهاي آسياي ميانه و اروپا، قرارگيري در مسير حمل و نقل بينالملل شمال و جنوب و وجود منطقه ويژه اقتصادي نوشهر و اميرآباد بهشهر، برخورداري از اراضي مستعد و حاصلخيز و آب فراوان و توليد محصولات كشاورزي، برنج، نباتات علوفهاي، دانههاي روغني،گل و گياه زينتي، دام و طيور و آبزيپروري، كه سرمايهگذاري در استان و بهرهوري مطلوب از اين قابليتها، كل كشور و استانهاي همجوار را بهرهمند ميسازد.
احمديلاشكي گفت: براساس نظام درآمد هزينه استاني نسبت معيني از درآمدهاي واريزي هر استان در قالب بودجه سالانه به همان استان اختصاص مييابد.
وي ادامه داد: ضريب برداشت بر اساس مطالعاتي كه معاونت برنامهريزي انجام و مورد اذعان كارشناسان معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور نيز قرار گرفت، مقرر شد مبلغ 3 هزار ميليارد ريال در طي برنامه پنجم توسعه علاوه بر سهم اعتبارات استان جهت جبران عقبماندگيها به استان اختصاص داده شود اما با پيگيريهاي فراوان طي سنوات گذشته كه در مجامع مختلف انجام ميگرفت، تاكنون اقدام عملي در اين خصوص به عمل نيامده است و روند گذشته همچنان ادامه دارد.
نماينده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: به نظر ميرسد طبق بررسيهاي انجام شده ضريب اعتبار پيشبيني شده با محروميتهاي استان مطابقت ندارد.
دبير مجمع نمايندگان مازندران اظهار داشت: همانطوري كه خدمت رئيس جمهوري،آقاي دكتر نوبخت و آقاي دژپسند از معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي به استحضار رسيد از دولت اعتدال و اميد انتظار داريم ضمن جبران عقبافتادگي به ارث رسيده از گذشته توجه ويژه در توزيع اعتبارات پروژههاي استان در لايحه سال 93 به عمل آيد كه اين موضوع محقق نشد و بنابراين خواستار دستور رئيس جمهور نسبت به ارتقاء و افزايش پروژههاي محوري استان كه قبلا تقديم ايشان شد و توجه ويژه هستيم.
وي اضافه كرد: همچنين در اين نامه آمده است با توجه به شرايط تخصيص سال جاري به ميزان 22 درصد ضمن اينكه اثرات رواني خاصي در فرسايشي شدن پروژه براي مردم داشته، موجب بيكاري مضاعف 10 هزار نيروي كار به صورت مستقيم و غيرمستقيم شده است بنابراين با عنايت به مشكلات استان ضمن توجه به مطالب مطروحه نسبت به ارتقاء تخصيص اعتبار به ميزان حداقل 2 هزار ميليارد ريال براي پروژههاي سنواتي اقدام لازم به عمل آيد،آرزومنديم در سايه تعامل دولت و مجلس فضاي توسعه و تعالي كشور فراهم شود.
انتهاي پيام/86019/
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]