واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي خواستار شداختصاص اعتبار ويژه براي بررسي راههاي جذب گردشگر در آذربايجان شرقي
رئيس مجمع نمايندگان آذربايجان شرقي گفت: بايد با اختصاص بودجههاي كلانتر و توجه ويژهتر كشوري به فضاهاي تاريخي بينظير همچون بازار جهاني تبريز، راه را براي افزايش بيش از پيش گردشگران به استان باز كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، محمداسماعيل سعيدي عصر امروز در افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، توسعه پژوهش را بهترين راه براي احياي ظرفيتهاي گردشگري و صنايع دستي استان عنوان كرد.
وي افزود: پژوهشگران ميتوانند با نگاهي دوباره و دقيقتر به مزيتها و توانمنديهاي داخلي راهكار و برنامههايي براي احياي ظرفيتها ارائه دهند.
سعيدي گردشگري و صنايع دستي را فرصتهايي قابل توجه براي تقويت اقتصاد كشور و رهايي از وابستگي به درآمدهاي نفتي خواند و گفت: مواهب طبيعي، ميراث فرهنگي، تاريخي و صنايع دستي سرمايههاي قابل توجهي هستند كه با شناخت بيشتر، تقويت و سرمايهگذاري رويشان ميتوانيم اقتصاد را نجات دهيم.
وي، بهرهمندي از اين توانمنديها و فرصتهاي داخلي را راهي براي شكوفايي سريع اقتصاد خواند كه با تكيه بر آنها ميتوان بحرانها و شرايط سخت را با موفقيت پشت سر گذاشت.
نماينده تبريز، اسكو و آذرشهر در مجلس در ادامه سال گذشته را سال تجربه اقتصاد بدون نفت توصيف كرد و گفت: با اثرگذاري به نسبت كمتر درآمدهاي نفتي در اقتصاد كشور در سال گذشته اين احساس در مديران بيش از پيش تقويت شد كه اقتصاد كشور را ميتوان بدون نفت هم پايهريزي و اداره كرد.
سعيدي تصريح كرد: بدخواهان ايران و نظام جمهوري اسلامي پيشبيني ميكردند كه با تحريمها و سختگيريها انسجام كشور به هم بريزد اما مردم با وجود اينكه سختي كشيده و مشكلات بسياري را متحمل شدند اما انسجام كشور را حفظ كرده و نشان دادند كه سختيها را به شرط تدبير دولت و مديران تحمل ميكنند.
وي با تاكيد بر لزوم تكيه به گردشگري و صنايع دستي يادآور شد: صنايع دستي بومي ما تنها جنبههاي توليدي و درآمدي ندارند بلكه به نوعي هويت ما نيز به شمار ميروند.
اين نماينده مجلس با اشاره به جان گرفتن صنايع دستي در استان طي پنج سال اخير با تلاشهاي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي خاطرنشان كرد: علاوه بر كارهاي خوب انجام گرفته باز جاي حمايت در اين حوزه به چشم ميخورد چرا كه صنايع دستي با زودبازده بودن ميتواند عاملي براي توجه به توسعه در بخشهاي ديگر شود.
سعيدي ضمن تقدير از ميراث فرهنگي آذربايجانشرقي به دليل جدي گرفتن جايگاه پژوهش و رونق دادن به آن در اقدامات خود تصريح كرد: بايد با اختصاص بودجههاي كلانتر و توجه ويژهتر كشوري به فضاهاي تاريخي بينظير همچون بازار جهاني تبريز، راه را براي افزايش بيش از پيش گردشگران به استان باز كنيم.
انتهاي پيام/60001/ش30
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]