واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سازمان اقتصادي كوثر:آبروي خود را براي بازگشايي كارخانه آرد ياسوج گرو گذاشتم
معاون اقتصادي سازمان اقتصادي كوثر گفت: هر چند همه در مركز نسبت به آينده كارخانه آرد و نشاسته ياسوج خوشبين نيستند اما من همه آبروي خود را براي بازگشايي آن گرو گذاشتهام.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج غلامرضا پناه شامگاه يكشنبه در نشستي به منظور راهاندازي كارخانه تعطيل شده آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج اظهار كرد: در كشور تنها دو كارخانه هم تيپ با اين كارخانه وجود دارد كه هر دو متاسفانه تعطيل هستند.
وي افزود: اگر چه ممكن است در نگاه اقتصادي، راهاندازي و بازسازي اين كارخانه در اولويت اين سازمان نباشد ولي به لحاظ نگاه اجتماعي و مشكلات جامعه كارگري، اين مسئوليت را پذيرفتيم تا چرخ اين كارخانه مهم در كشور به حركت درآيد.
پناه بيان كرد: سازمان اقتصادي كوثر براي راهاندازي اين كارخانه به چند همكاري مسئولان كهگيلويه و بويراحمد نياز دارد كه اميد است با جديتي كه در مديريت ارشد اين استان سراغ دارم، به زودي اين شرايط براي فعاليت مجدد كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز فراهم شود.
اين مسئول كشوري با قدرداني از حمايتهاي اسكندري، مديرعامل سازمان اقتصادي كوثر ادامه داد: عليرغم مخالفتهاي علمي و اقتصادي مسئولان اين سازمان كه كاملاً هم به جا بود، مسئوليت مالي و ضرردهي سرمايهگذاري در كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج را با آبرويي كه گذاشتم، به عهده گرفتم كه اميد است با همكاري مسئولان استاني در همه سطوح بتوانيم اين كارخانه را به سودهي لازم برسانيم.
پناه در بخش ديگري از صحبتهايش با اشاره به ضعفهاي مديريتي حاكم بر اين كارخانه در گذشته گفت: اگر اين كارخانه به خوبي مديريت شود و با نگاه ويژه مسئولان استاني، مشكلات و موانع به موقع برطرف شوند به يكي از كارخانههاي سودده كشور تبديل خواهد شد.
* توليد چهار محصول اصلي در كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج
معاون سازمان اقتصادي كوثر تصريح كرد: قابليت توليد چهار محصول اصلي در اين كارخانه ميتواند بسياري از واردات و خروج ارز را در كشور كاهش دهد.
وي ابراز داشت: اگر در سهميه گندم دولتي از سوي مسئولان استاني همكاري لازم شود، در فازهاي بعدي خط توليد نشاسته، گلوكز، دكستروز و فروكتوز نيز فعال خواهند شد.
پناه، علاوه بر اختصاص سهميه لازم گندم، همكاري ادارهكار و تامين اجتماعي را در تحت پوشش قرار دادن كارگران مازاد اين كارخانه به شكل پرداخت بيمه بيكاري و بازنشستگي پيش از موعد را يكي ديگر از انتظارات سازمان اقتصادي كوثر از مسئولان دانست.
وي نياز اين كارخانه را در بخش نيروي انساني، 35 كارگر دانست و گفت: 31 كارگر مازاد در اين كارخانه وجود دارد كه لازم است بازنشسته شوند.
به گزارش فارس از ياسوج، سيد موسي خادمي استاندار به نمايندگي از همه مديران مربوطه قول داد كه مشكل كارگران مازاد از مجراي قانون برطرف شود و سهميه دولتي ممكن در گندم به اين كارخانه اختصاص يابد.
پناه به نمايندگي از سازمان اقتصادي كوثر نيز قول داد كه در صورت انجام تعهد مسئولان كهگيلويه و بويراحمدي، كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج در 10 روز آينده بازگشايي و كارگران سرگردان به كار خود برگردند.
انتهاي پيام/82005/
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]