واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در 10 روز آيندهدود كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج به هوا ميرود
با توافق مسئولان كهگيلويه و بويراحمد و سازمان اقتصادي كوثر مقرر شد كه در 10 روز آينده كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز اين استان بعد از سالها تعطيلي، مجددا" فعاليت خود را از سر گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، امشب استان كهگيلويه و بويراحمد ميزبان معاون سازمان اقتصادي كوثر بود تا براي كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز اين استان چارهاي انديشيده شود.
در اين نشست كه تدابير تيم اقتصادي اين استان و عزم معاون كهگيلويه و بويراحمدي سازمان اقتصادي كوثر، مقدمات به هوا رفتن دود اين كارخانه مهم در كشور فراهم شد، سيد موسي خادمي با تقدير از مسئولان اين سازمان اقتصادي، اظهار داشت: راهاندازي اين كارخانه يك امر اقتصادي است كه البته نگاههاي استاني و جلوگيري از بيكار شدن چندين كارگر در كنار تقويت توليد و اشتغال در آن دخيل است.
وي، غلامرضا پناه را از سرمايههاي اين استان خواند و گفت: حضور وي در سازمان اقتصادي كوثر يك فرصت مهم براي شكوفايي اين استان است كه بدون شك اهداف اقتصادي اين سازمان را نيز تامين ميكند.
استاندار كهگيلويه و بويراحمد ادامه داد: مديران در استان كهگيلويه و بويراحمد هر گونه همكاري حتي خارج از قاعده را براي راهاندازي اين كارخانه انجام ميدهند.
خادمي متذكر شد: اين كارخانه با ظرفيت چندين فاز توليدي ميتواند بسيار درآمدزا و مهم باشد كه از سازمان اقتصادي كوثر انتظار داريم كه زيانهاي مقدماتي اين كار را بپذيرند و با نگاه بلند مدت، اين كارخانه را به سوددهي واقعي خود برساند.
وي، تمركز روي توليد آرد را نقطه شكست اين كارخانه دانست و تصريح كرد: وقتي عمده كارخانههاي آرد كشور با نصف ظرفيت كار ميكنند، سرمايهگذاري روي توليد صرف آرد توفيقي نخواهد داشت بلكه بايد فازهاي توليد نشاسته و گلوكز اين كارخانه نيز فعال شوند.
* طي 10 روز كارخانه آرد و نشاسته ياسوج را فعال ميكنيم
به گزارش فارس، غلامرضا پناه نيز در اين نشست كه خود را داراي ارق استاني و سازماني در اين موضوع دانست، گفت: تاكنون جلسات و رايزنيهاي متعددي براي راهاندازي كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج انجام شد كه عليرغم مخالفت همه مسئولان سازمان اقتصادي كوثر، آنها را براي سرمايهگذاري در اين كارخانه متقاعد كردم.
معاون سازمان اقتصادي كوثر تصريح كرد: در تاخيرهاي به وجود آمده براي راهاندازي اين كارخانه هم مسئولان استاني و هم مسئولان سازمان كوثر مقصر هستند ولي اكنون بدون در نظر گرفتن ايرادات، اين عزم براي فعاليت مجدد اين كارخانه به وجود آمده است.
وي انتظار خود را از مسئولان استاني در كهگيلويه و بويراحمد بسيار بيشتر از اينها دانست و ابراز داشت: اگر مسئولان اين استان همكاري لازم را داشته باشند، طي 10 روز دود اين كارخانه به هوا ميرود و دوباره چرخ توليد كارخانه آرد و نشاسته ياسوج به حركت درميآيد.
به گزارش فارس، سيد موسي خادمي در اين نشست ضمن بررسي راهكارها مختلف و رسيدن به يك تفاهم با مسئولان سازمان اقتصادي كوثر، به همه مديران مربوطه دستور داد تا موانع راهاندازي اين كارخانه را سريعا" برطرف كنند.
به هر حال مردم استان كهگيلويه و بويراحمد بعد از سالها تعطيلي كارخانه آرد، نشاسته و گلوكز ياسوج و بيكار شدن تعداد زيادي از كارگران، با تصميمات تيم اقتصادي دولتمردان يازدهم در اين استان به فعاليت مجدد اين كارخانه اميدوار شدند؛ اميد است كه تفاهمات و تعهدات كاغذي مسئولان در اين زمينه در خط توليد اين كارخانه رنگ عمل به خود بگيرند و اين اميدواري مردم دائمي باشد.
انتهاي پيام/82005/ذ40
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]