تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871879984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نشست صميمي نماينده ي ولي فقيه در استان خوزستان با مديران و مسئولين شركت ملي حفاري ايران


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: نشست صميمي نماينده ي ولي فقيه در استان خوزستان با مديران و مسئولين شركت ملي حفاري ايران
اهواز-خبرنگار ابتكار-در آستانه ي سي وچهارمين سالگرد تاسيس شركت ملي حفاري ايران به فرمان حضرت امام خميني (ره)،نشست صميمي نماينده ولي فقيه و امام جمعه اهواز با مديرعامل، اعضاء هيات مديره و متخصصان ملي حفاري برگزار گرديد.
حضرت آيت ا.. موسوي جزايري در اين ديدار به فعاليت‌هاي شركت اشاره و گفت: شركت ملي حفاري به فرمان بنيانگذار جمهوري اسلامي تشكيل گرديده و در سي و چهار سال گذشته كارهاي ارزشمندي از سوي متخصصين اين شركت در كشور صورت گرفته است و اگر امروز شاهد موفقيت و بالندگي اين صنعت استراتژيك هستيم بخاطر روح ولايي و تلاشگر اين مجموعه انقلابي است. وي افزود: صنعت حفاري يكي از اركان اصلي فرآيند توليد نفت و گاز است و بايد اين شركت همچون گذشته در جهت پاسخگويي به نيازهاي صنعت نفت كشور تلاش مضاعفي انجام دهد. حضرت آيت اله موسوي جزايري به توسعه فعاليت‌هاي شركت اشاره كرد و گفت: مجموعه ي ملي حفاري در اين سه دهه توانست با همت كارشناسان ومتخصصان ايراني مسير رشد و توسعه را بخوبي طي كند و با توجه به توانمندي و قابليت‌هاي متخصصين ايراني،مي بايست در زمينه صدور خدمات فني ومهندسي به كشورهاي منطقه تلاش كند. در ابتداي اين جلسه مديرعامل شركت ملي حفاري ايران گزارشي از روند فعاليت‌هاي صورت گرفته ارائه كرد و گفت: توجه به اصلاح ساختارها، فرآيندها،افزايش بهره وري و راندمان كار،تربيت نيروي متخصص و مسائل ايمني را از اولويت‌هاي كاري شركت در سال جاري مي‌باشد. مهندس حميدرضا گلپايگاني تصريح كرد: ملي حفاري تاكنون از توليد كنندگان و سازندگان داخل حمايت ويژه اي داشته است به طوري كه بسياري از قطعات و تجهيزات پيچيده صنعت حفاري كشور بومي سازي شده،و اين نشان از توان بسيار بالاي سازندگان و توليدكنندگان ساخت داخل و همچنين قطع وابستگي به ورود تجهيزات بوده است. مديرعامل شركت ملي حفاري ايران به توان عملياتي شركت اشاره و يادآور شد: در حال حاضر 74 دستگاه حفاري در خشكي و دريا در حال حفر چاههاي نفت وگاز در اقصي نقاط ميهن اسلامي مي‌باشند. گلپايگاني يادآور شد: هم اكنون متخصصان اين شركت در فازهاي يك، 12،14،17 و 18 پارس جنوبي در حال عمليات حفاري چاههاي نفت وگاز در اين پروژه‌هاي عظيم مي‌باشند كه با تلاش‌هاي صورت گرفته حفاري چاههاي فاز 18 به پايان رسيده و حفاري 4 حلقه باقيمانده فاز 17 پارس جنوبي به سرعت در حال انجام و تكميل مي‌باشد. مدير عامل شركت ملي حفاري ايران در خاتمه گفت: متخصصان اين صنعت راهبردي در خط مقدم توليد نفت قرار دارند به همين دليل صيانت از نيروي انساني و تامين نيازهاي آن در سرفصل برنامه‌هاي شركت قرار گرفته و برنامه ريزي‌هاي گسترده اي در خصوص مسائل فرهنگي و تامين امكانات مورد نياز در دست اجراست.

ارسال نظر

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن