واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي خوزستان:پژوهش بايد به يك باور ملي تبديل شود
مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي خوزستان گفت: معجزه زماني رخ ميدهد كه پژوهش به يك باور ملي تبديل شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز حجت الاسلام محسن شفيعي در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر استان كه ظهر امروز در اهواز برگزار شد اظهار كرد: هفته پژوهش يكي از جلوههاي تعظيم شعائر و حفظ ارزشها به شمار ميرود و هيچ موقع نبايد فراموش شود.
وي بيان كرد: در هفته پژوهش تنها نبايد به برگزاري مراسم بزرگداشت بسنده كرد بلكه بايد با يك برنامهريزي صحيح موانع را از سر راه پژوهشگران برداشت.
مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي استان با بيان اينكه كار حوزه و دانشگاهها آموزش و پژوهش است و بخش عمده حركت در مسير پژوهش بر عهده اين مراكز است افزود: اگر آموزش و پژوهش را از جامعه علمي كشور جدا كنيم پيكره جامعه فاقد علائم حياتي ميشود.
وي افزود: اگر چه همگي آحاد جامعه به مسائل پژوهشي اعتقاد دارند اما متاسفانه كارها آن طور كه بايد پيش نميرود و خروجي كار بايد بيش از وضع موجود باشد.
شفيعي با بيان اينكه در هفته پژوهش بايد علل و عوامل موانع پيشرفت پژوهش را بررسي كنيم و امر پژوهش را به يك كار دسته جمعي و نه فردي در كشور جا بياندازيم افزود: امروز بايد كاري كرد كه پژوهشگري به عنوان يك عبادت و دغدغه در فرهنگ كشور جا بيافتد.
وي ادامه داد: بايد بودجه بخش پژوهش را به درستي و با راهاندازي يك سامانه هوشمند اولويتبندي كنيم تا بتوانيم به خوبي در اين بخش موفق باشيم.
مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي خوزستان گفت: ارتقاء پژوهش در كنار تثبيت، تحكيم و توسعه عوامل نياز به بر طرف كردن موانع دارد و قطعا اگر اين كار انجام نشود تلاشهاي ما به نتيجه نميرسد.
وي با اشاره به اينكه امروز رويكرد پژوهشي در كشور جنبه تجاري، اقتصادي و بازرگاني دارد افزود: اگر چه رويكرد پژوهشي و ارتباط آن با صنعت بسيار مهم است اما به نظر ميرسد كه در بخش علوم انساني عرصه را واگذار كردهايم.
شفيعي اظهار كرد: با وجود اينكه در جامعه صدها مركز حوزوي و دانشگاهي در حال فعاليت هستند اما متاسفانه در حوزه نگاه رفتار اجتماعي چالشهاي متعددي داريم و اين موضوع باعث خسارت به نسلهاي آينده ميشود.
وي در خصوص پايان نامههاي دانشجويان گفت: گاهي پاياننامههاي دانشجويان از دايره شخصي تدوين كننده فراتر نميروند و صرفا در جهت رفع تكليف توسط دانشجو نگارش ميشوند كه اين موضوع بسيار هوشيار دهنده است.
مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي خوزستان با بيان اينكه معجزه زماني رخ ميدهد كه پژوهش به يك باور ملي تبديل شود افزود: البته توجه به علوم انساني نبايد در دانشگاهها كم رنگ شود.
وي بيان كرد: امروز روحيه كشف علم چندان در جامعه مورد توجه قرار ندارد لذا تصور ميكنم بزرگترين تجليل از پژوهشگران به تصوير كشاندن سعي و تلاش پژوهشگر به ديگر آحاد جامعه است.
شفيعي برجستهسازي تحقيق پژوهشگران و به تصوير كشيدن تنديس آنها در محيطهاي علمي را امري بسيار كارآمد دانست و گفت: شايد وقت آن رسيده كه به ايجاد روحيه پژوهشگري در جامعه و به ويژه نسل جوان اهتمام ورزيده شود.
انتهاي پيام/72015/ع30
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]