محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830595799
سعيد حجاريان: ريلگذاري دولت صحيح است
واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: سعيد حجاريان: ريلگذاري دولت صحيح است
مشاور سيدمحمد خاتمي در دوران رياست جمهوري در يك گفتوگوي تفصيلي با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به اينكه "ريلگذاري و سمتگيري دولت صحيح است"، اظهار كرد: دولت بايد شرايط سازماندهي جامعه مدني را فراهم كند و موانع را از ميان بردارد.
وي همچنين معتقد است كه مجلس دهم بايد شبيه مجلس پنجم شود يعني يك اقليت قوي و تأثيرگذار از اصلاحطلبان وارد مجلس شوند. حجاريان بيان ميكند كه اگر چنين تركيبي در مجلس آتي شكل بگيرد، وي از اين اتفاق راضي خواهد بود.
پايگاه اجتماعي دولت نسبت به زمان انتخابات گستردهتر شده است
حجاريان با بيان اينكه "در حال حاضر پايگاه اجتماعي دولت نسبت به زمان انتخابات گستردهتر شده است"، اظهار كرد: در زمان انتخابات حدود 13 ميليون نفر در انتخابات مشاركت نكردند كه اكثريت آنها متعلق به جامعه شهري بودند، به گونهاي كه شهرهاي كوچكتر در انتخابات حضور گستردهتري داشتند اما مشاركت در شهرهايي مثل تهران، اصفهان و شيراز كمتر بود. اين افراد شايد به اين دليل در انتخابات شركت نكردند كه احساس ميكردند راي آنها بياثر است اما در حال حاضر آنها هم از انتخاب روحاني خوشحال هستند و به پايگاه اجتماعي دولت پيوستهاند.
مردم از مشكلات دلخور هستند اما اميدوارند
اين تحليلگر مسائل سياسي در ادامه افزود: ممكن است در ادامه كار دولت يازدهم، شاهد اين باشيم كه برخي اقشار به حمايت خود از دولت پايان دهند يا بالعكس. در واقع حفظ پايگاه اجتماعي دولت، به عملكرد آن مربوط است و بايد منتظر بود و ديد كه دولت چگونه پيش ميرود. اكنون مردم به خاطر وجود مشكلات، دلخوري دارند اما به آينده اميدوار هستند.
وي همچنين با اشاره به اينكه "اكنون دولت با مشكلات عديدهاي مواجه است"، اظهار كرد: مشكلاتي از قبيل وابستگي به نفت، ساختاري شده است. اين مشكل هم در قبل از انقلاب و هم بعد از انقلاب وجود داشته است اما مردم بايد توجه كنند كه آيا دولت يازدهم آلترناتيوي دارد؟ ممكن است عدهاي بگويند كه اين دولت هم بايد كنار برود، ولي سوال اينجاست كه آيا بايد كسي مثل احمدينژاد دوباره سر كار بيايد؟ به نظر من در حال حاضر بديلي براي دولت روحاني وجود ندارد. بايد شخصيتهايي كه در بين مردم اعتبار دارند، مثل هاشمي رفسنجاني، سيدمحمد خاتمي، ناطق نوري و همچنين روزنامهنگاران و روشنفكران براي مردم توضيح دهند كه در حال حاضر بديل ديگري وجود ندارد.
ريلگذاري دولت يازدهم صحيح است اما مشكلات هم زيادند
حجاريان با تاكيد بر اينكه "ريلگذاري و سمتگيري دولت يازدهم صحيح است، اما مشكلات - به دليل گستردگي - به آهستگي حل ميشوند"، اظهار كرد: ايرادي ندارد كه گاهي آهسته حركت شود، مهم اين است كه مسير درست است. در دولت قبل، هم جهتگيري اشتباه بود و هم احمدينژاد و دولت وي در اين مسير غلط، تند حركت ميكردند. بنابراين تورم 40 درصد و نرخ رشد منفي 5.6 درصد به وجود آمد و كشور مفلوك و مفلس شد.
اين فعال سياسي اصلاحطلب اضافه كرد: در حال حاضر مشكلات وجود دارد اما سمتگيري دولت صحيح است. برخي اقدامات دولت گذشته را بايد در طول 20 سال آينده جبران كرد. مردم هم بايد اين را بدانند و به سمتگيري دولت توجه كنند و انتظار نداشته باشند كه در چهار سال يا هشت سال، همه مشكلات حل شود زيرا مشكلات نهادينه شده است.
حجاريان در همين رابطه، به عزم دولت براي حل مشكلات كشور در زمينه سياست خارجي اشاره كرد و افزود: روحاني به دنبال اين است كه با باز كردن گره سياست خارجي، سرمايه خارجي را به ايران وارد كند.
احمدينژاد پايگاه اجتماعي نداشت
وي در ادامه، به پايگاه اجتماعي دولتهاي قبل اشاره كرد و با بيان اينكه "احمدينژاد پايگاه اجتماعي نداشت"، گفت: اگر احمدينژاد پايگاه اجتماعي داشت، به اين زودي فراموش نميشد. ما شاهديم كه خاتمي داراي پايگاه اجتماعي است؛ بنابراين پس از پايان دوران رياستجمهورياش همچنان در صحنه حضور دارد و اكنون هم اگر اجازه داشته باشد، ميتواند وارد صحنه سياسي كشور شود.
سرمايهگذار و توليدكننده خصوصي نيز بخشي از جامعه مدني است
اين تحليلگر مسائل سياسي در ادامه اظهار كرد: جامعه مدني در زمان رياستجمهوري خاتمي در حال شكلگيري بود. انجمنهاي مختلف، احزاب، مطبوعات و توليدكنندگان خصوصي در حال شكلگيري بودند. به نظر من سرمايهگذار و توليدكننده خصوصي نيز بخشي از جامعه مدني است اما در دولت احمدينژاد جامعه مدني به صورت سازماندهي شده از بين رفت. در نتيجه هم احزاب و روزنامهها تعطيل شدند و هم دانشجويان و اساتيد اخراج شدند و هم بنگاههاي اقتصادي تعطيل شد. البته اكنون جامعه مدني در حال جوانه زدن است.
حجاريان با بيان اينكه "جامعه مدني به صورت واقعي بايد به وجود بيايد"، تصريح كرد: مشاركت سياسي در حد راي دادن يا تجمع در فرودگاه براي استقبال از مسئولان كشور، كافي نيست. جامعه مدني بايد سازماندهي شود و دولت بايد شرايط سازماندهي جامعه مدني را فراهم كند و موانع را از ميان بردارد.
شايد اظهارنظر كمتر دولت در حوزه جامعه مدني به اين خاطر است كه فضا ملتهب نشود
وي ادامه داد: دولت در حال حاضر در حوزه اقتصادي و سياست خارجي بيشتر اقدام كرده و در حوزه تقويت جامعه مدني كمتر فعال بوده است. البته شايد اظهارنظرهاي كمتر دولت و رييسجمهور در اين حوزهها به اين خاطر بوده كه دولت نميخواهد فضا كُند يا ملتهب شود. البته به نظر من خود آقاي روحاني در زمينه اقتصاد و سياست خارجي تخصص بيشتري دارد.
تقويت جامعه مدني زمانبر است
حجاريان با بيان اينكه "حوزه اقتصاد در ايران، حوزهاي زودبازده است"، خاطرنشان كرد: در مقابل اين حوزه، تقويت جامعه مدني زمانبر است. بنابراين دولت بيشتر بر حوزه اقتصاد متمركز شده است. البته دولت نميخواهد شرايط كشور را به هم بزند و حساسيت ايجاد كند.
اين تحليلگر مسائل سياسي در ادامه با بيان اينكه "تقويت بخش خصوصي موجب تقويت جامعه مدني ميشود"، اظهار كرد: اكنون طيف بورژوازي ما هيچ حزبي در اختيار ندارد. بورژوازي بهتر است همانند ساير طبقات جامعه به سمت تشكيل احزاب پيش برود.
شخص ديگري سياهكاري كرده و وقتي بخشي از آن بيان ميشود، ميگويند سياهنمايي است
وي درباره گزارش صدروزه رييسجمهور گفت: پس از ارائه اين گزارش عدهاي روحاني را متهم كردند كه وي «سياهنمايي» كرده است. «سياهنمايي» يك گزاره است كه يا ناظر بر «نشر اصاديق» است، يا ناظر بر «نشر اكاذب». شايد منظور آنها اين بوده كه روحاني «نشر اكاذيب» كرده است و اگر اينگونه باشد، رييسجمهور بايد دادگاهي شود. اما سياهنمايي به معناي بيان كردن سياهيها و تباهيهاست، يعني كسي جرمي مرتكب ميشود و كسي كه اين جرم را گزارش ميدهد در واقع سياهنمايي كرده است. از اين منظر، به نظر من آقاي روحاني سياهنمايي كرده است زيرا وي تباهيها و سياهيها را گزارش كرد. به نظر من سياهنمايي بد نيست؛ هرچند براي عدهاي خوش نباشد، چراكه حقيقت گاه تلخ است.
حجاريان در تشريح اين مساله، به تابلوي «گرا نيكا» از آثار پابلو پيكاسو نقاش مشهور اسپانيايي اشاره كرد و افزود: سعيد ليلاز حكايتي تعريف ميكرد مبني بر اينكه گرنيكا شهري در اسپانيا بود كه هيتلر آن را بمباران كرد و ژنرال فرانكو توانست آن را اشغال كند. پيكاسو آن زمان در پاريس نمايشگاهي برپا كرده و تابلوي گرنيكا را در آنجا به نمايش گذاشته بود. يك افسر آلماني به نمايشگاه آمد و از پيكاسو پرسيد «اين تابلو كار شماست؟» و پيكاسو در جواب گفت «خير، كار شماست!». حالا هم وضعيت اينچنين است؛ شخص ديگري سياهكاري و سياهبازي كرده و وقتي بخشي از آن سياهيها بيان ميشود، ميگويند سياهنمايي است.
منتقدان دولت نميخواهند مردم از واقعيتهاي كشور خبردار شوند
اين عضو اولين دوره شوراي شهر تهران با بيان اين اعتقاد كه "منتقدان دولت نميخواهند مردم از واقعيتهاي كشور خبردار شوند"، خاطرنشان كرد: اين بدان خاطر است كه آنها مردم را نامحرم ميدانند ولي به هر حال مردم با «جيب» خود واقعيت جامعه را درك ميكنند.
دولت به بحثهاي خلاف مطالبات مردم توجه نكند
وي در ادامه، به موضوع مديريت مطالبات مردم از دولت اشاره و تاكيد كرد: بيان مطالبات، به مردم تعلق دارد نه مجلس شوراي اسلامي يا اصلاحطلبان. دولت بايد ببيند كه مردم در حال حاضر و در آينده چه ميخواهند. دولت بايد پيگير مطالبات مردم باشد و به بحثهاي خلاف مطالبات مردم توجه نكند. دولت چنين كاري ميكند و اگر اينچنين باشد، اين نوع دولت را ميتوان دولت ملي ناميد.
حجاريان با اشاره به طرح برخي موضوعات در مجلس برخلاف روند حركت دولت، گفت: نمايندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل كنند و بعد آن وقت ببينند آيا مردم حوزههاي انتخابيهشان آنها را به شهرشان راه ميدهند؟ اگر اين كار را بكنند مردم آنها را حتي به شهرهايشان راه نميدهند. من معتقدم حتي اگر قرار باشد قانون اساسي عوض شود، بايد شرايطي فراهم شود تا مانند بسياري از كشورها، دولت بتواند مجلس را منحل كرده و انتخابات زودهنگام برگزار كند تا مردم مجدداً راي دهند و سيستمي هماهنگ پديد آورند. البته چنين چيزي در اين كشور عملاً امكانپذير نيست؛ چراكه آقاي جنتي خود را هم بالاي سر دولت و انتخابات آن ميداند و هم بالاي سر مجلس.
اين تحليلگر مسائل سياسي همچنين به تأثير شفافيت دولت در پيگيري مطالبات مردم اشاره كرد و با بيان اينكه "دولت با افشاگري ميتواند پيگير مطالبات مردم باشد"، اظهار كرد: به طور مثال در قضيه سازمان تأمين اجتماعي بايد مشخص شود كه چه نمايندگاني پول گرفتهاند؛ البته اين شفافسازي بايد با تدبير انجام شود.
رفع حصر آيتالله منتظري كار روحاني بود
وي همچنين به برخي انتقادها از گزارش و همچنين عملكرد رييسجمهور مبني بر اينكه چرا آقاي روحاني درباره مسأله رفع حصر يا آزادي فعالان سياسي زنداني گزارش نداده است، اشاره كرد و گفت: آقاي روحاني رييس شوراي عالي امنيت ملي است و ميتواند مؤثر باشد؛ ضمن اينكه ايشان در اين زمينه تجربه دارند و امتحان پس دادهاند، بطوريكه رفع حصر آيتالله منتظري نيز كار آقاي روحاني بود. بنابراين من اميدوارم با مديريت ايشان، حصر موسوي و كروبي و نيز حبسها به پايان برسد. البته من شنيدهام در اين زمينه دولت تلاشهايي را هم انجام ميدهد.
از حضور امثال ناطق نوري در مجلس بعدي استقبال ميكنم
حجاريان با ارائه تحليل خود درباره انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: تا زمان انتخابات آتي مجلس زمان زيادي باقي است اما من معتقدم بايد مجلس دهم شبيه مجلس پنجم شود يعني اقليت قوي و تأثيرگذار از اصلاحطلبان وارد مجلس شوند و با توجه به شرايط موجود، چنين چيزي قابل قبول و راضيكننده خواهد بود. در مجلس پنجم، كارگزاران فراكسيوني قوي بودند. به نظر من حضور آقاي ناطق نوري در مجلس بعدي بسيار مؤثر خواهد بود و من از حضور چنين نيروهايي در مجلس بعدي استقبال ميكنم اما خود آقاي ناطق گفته است كه در انتخابات شركت نميكند.
اين تحليلگر مسائل سياسي در ادامه افزود: هماكنون در شوراي شهر هم نيروهاي اصلاحطلب خوبي حضور دارند كه حاكميت بر روي آنها حساسيت نداشت. آنها اصلاحطلبان جواني بودند كه مورد حمايت شخصيتهاي محبوب اصلاحطلب هم قرار گرفتند. در انتخابات مجلس هم ميتوان بر نيروهاي جوان اصلاحطلب سرمايهگذاري كرد و با حمايت رهبران جريان اصلاحطلب آنها را به مجلس بعدي فرستاد.
بين اصلاحطلبان و اعتدالگرايان تفكيكي قائل نشويم
وي همچنين درباره برخي تحليلها مبني بر تفكيك اصلاحطلبي و اعتدالگرايي خاطرنشان كرد: در حال حاضر اصلاحطلبان در كابينه دولت يازدهم حضور دارند و پايگاه اجتماعي دولت هم اصلاحطلبان هستند؛ بنابراين لازم نيست بين اصلاحطلبان و اعتدالگرايان تفكيكي قائل شويم.
بيكاري يكي از دلايل وجود رفتارهاي بيمارگونه در جامعه است
اين فعال سياسي اصلاحطلب در ادامه اين گفتوگو، به موضوع «كينه» و رفتارهاي اجتماعي ناشي از آن نظير آنچه پس از قرعهكشي جام جهاني فوتبال از سوي كاربران ايراني در صفحه فيسبوك منتسب به ليونل مسي - بازيكن تيم ملي فوتبال آرژانتين - رخ داد، اشاره كرد و با بيان اينكه "اين مصاديق نشان ميدهد كه بخشي از جامعه ما مريض است و بايد مداوا شود"، افزود: فحاشي و هتاكي و نزاع در جامعه گسترده شده است، در حاليكه در گذشته اين مقوله كمتر بوده است. به نظر من بيكاري يكي از دلايل وجود اين رفتارهاي بيمارگونه است.
در دادگاه سال 88 گفتم كه نفرت، مشكل جامعه ماست
وي ادامه داد: عربها ضربالمثلي دارند مبني بر اينكه «الايدي المتعطلة تخلق السنة لاذغة» يعني «دستهاي بيكار، زبانهاي گزنده را خلق ميكند». بايد براي مداواي اينگونه رفتارها، نهادي ايجاد كرد و به نظر من موعظهگري اثري ندارد. آسيبهاي اجتماعي، بخشي از جامعهشناسي سياسي است كه به دنبال مقابله با اين پديدههاست اما اكنون با اين رشته علمي، برخورد ميشود و كار پژوهشي در اين زمينه صورت نميگيرد. من در آن دادگاه سال 88 هم گفتم كه نفرت، مشكل جامعه ماست. اگر كينه و نفرت وجود داشته باشد، ايران هم مثل برخي كشورها نظير سوريه و ليبي دچار جنگهاي داخلي ميشود.
ماندلا سينهاي بيكينه داشت
حجاريان با اشاره به درگذشت نلسون ماندلا رهبر آزاديخواهان آفريقاي جنوبي گفت: ماندلا سينهاي بيكينه داشت و به همين دليل توانست بر مردم آفريقا اثرگذار باشد. امروز ما مشاهده ميكنيم كه برخي مداحان كشور كه بر روي جوانان هم تأثيرگذارند، فحاشي ميكنند. حاكميت نبايد اجازه بروز چنين رفتارها و اظهارنظرهايي را به چنين افرادي بدهد.
نبايد اجازه داد كساني در جامعه بذر كينه، نفرت و نفاق بكارند
اين فعال سياسي بر لزوم تدوين قانوني عليه نفرت در جامعه تاكيد كرد و افزود: در حال حاضر قانوني درباره نفرت در مورد قوميتها و تفرقهافكني ميان آنها وجود دارد ولي چنين قانوني بطور عمومي براي كل جامعه وجود ندارد و اين يك نقص است. بايد چنين قانوني را براي كل جامعه وضع كرد و اجازه نداد كساني در جامعه بذر كينه، نفرت و نفاق بكارند.
وي همچنين تاكيد كرد: بايد جامعه را به سمت اخلاقي شدن پيش ببريم؛ آموزش و پرورش و آموزش عالي بايد گروههاي مرجع مناسبي براي تربيت فرزندان باشند ولي در حال حاضر عملاً تنها خانوادهها نقش گروه مرجع را ايفا ميكنند كه آنها هم درگير مشكلات زيادي نظير مشكلات اقتصادي هستند.
در دوران احمدينژاد جامعه قطبي شده بود اما اكنون متعادل است
اين تحليلگر مسائل سياسي در ادامه با بيان اينكه "در زمان رياستجمهوري احمدينژاد، جامعه قطبي شده بود اما اكنون جامعه متعادل است"، اظهار كرد: در سخنراني رييسجمهور در دانشگاه شهيد بهشتي ديديم كه نمايندههاي هر دو طيف سياسي در داخل سالن حضور داشتند و شعارهاي خود را نيز سر دادند و بعد از مراسم هم بدون درگيري هريك به دنبال كار خود رفتند، در حاليكه قبلاً اين اتفاق نميافتاد و حتماً درگيري بين طرفين پيش ميآمد.
وي افزود: در گذشته، يك طيف كاملاً موافق برقراري رابطه با آمريكا و ديگري مخالف اين رابطه بود اما اكنون، ديدگاهها به يكديگر نزديك شده و دو طرف به دنبال ايجاد رابطهاي معقول با آمريكا هستند. در واقع هشت سال گذشته مردم را پخته كرد و بعيد ميدانم برخي اتفاقات باز هم تكرار شود و ديگر درگيري و ترور در جامعه بوجود بيايد، مگر اينكه اوضاع اقتصادي كشور مشوش شود.
نان عدهاي در دعوا، تفرقه و كينهورزي است
حجاريان در پايان گفتوگوي خود اظهار كرد: در مورد كينهورزي، بحث هزينه و فايده مطرح ميشود. به طور مثال در سوريه كينهتوزي براي القاعده فايده زيادي دارد اما براي مردم سوريه هزينه دارد. در واقع نان عدهاي در دعوا، تفرقه و كينهورزي است و اين همان است كه ميگويند «تغاري بشكند، ماستي بريزد، جهان گردد به كام كاسهليسان». بايد هزينه كينهتوزي در جامعه را افزايش داد و تبعات اجتماعي و حقوقي براي كينهورزي ايجاد كرد تا شاهد تفرقهافكني و كينهورزي در جامعه نباشيم.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
حجاريان:ريلگذاري دولت صحيح است/رفع حصر منتظري كار روحاني بود/گزارش صدروزه سياهنمايي بود
حجاريان ريلگذاري دولت صحيح است رفع حصر منتظري كار روحاني بود گزارش صدروزه سياهنمايي بود سعيد حجاريان با بيان اينكه پايگاه اجتماعي دولت نسبت به زمان انتخابات گستردهتر شده است گفت در حال حاضر بديلي براي دولت روحاني وجود ندارد بايد شخصيتهايي كه در بين مردم اعتبار دارند مثحجاریان:ریلگذاری دولت صحیح است/رفع حصر منتظری کار روحانی بود/گزارش صدروزه سیاهنمایی بود
حجاریان ریلگذاری دولت صحیح است رفع حصر منتظری کار روحانی بود گزارش صدروزه سیاهنمایی بود سعید حجاریان با بیان اینکه " پایگاه اجتماعی دولت نسبت به زمان انتخابات گستردهتر شده است" گفت در حال حاضر بدیلی برای دولت روحانی وجود ندارد باید شخصیتهایی که در بین مردم اعتبارريلگذاري دولت صحيح است/ رفع حصر منتظري كار روحاني بود/ هزينه كينهتوزي را بايد افزايش داد
ريلگذاري دولت صحيح است رفع حصر منتظري كار روحاني بود هزينه كينهتوزي را بايد افزايش داد مشاور محمد خاتمي در دوران رياست جمهوري با اشاره به اينكه ريلگذاري و سمتگيري دولت صحيح است گفت دولت بايد شرايط سازماندهي جامعه مدني را فراهم كند و موانع را از ميان بردارد به گزارش گحجاريان:ريلگذاري دولت صحيح است/رفع حصر منتظري كار روحاني بود/گزارش صدروزه سياهنمايي بود
حجاريان ريلگذاري دولت صحيح است رفع حصر منتظري كار روحاني بود گزارش صدروزه سياهنمايي بود سعيد حجاريان با بيان اينكه پايگاه اجتماعي دولت نسبت به زمان انتخابات گستردهتر شده است گفت در حال حاضر بديلي براي دولت روحاني وجود ندارد بايد شخصيتهايي كه در بين مردم اعتبار دارند مثحجاریان:ریلگذاری دولت صحیح است/رفع حصر منتظری کار روحانی بود/گزارش صدروزه سیاهنمایی بود
حجاریان ریلگذاری دولت صحیح است رفع حصر منتظری کار روحانی بود گزارش صدروزه سیاهنمایی بود سعید حجاریان با بیان اینکه " پایگاه اجتماعی دولت نسبت به زمان انتخابات گستردهتر شده است" گفت در حال حاضر بدیلی برای دولت روحانی وجود ندارد باید شخصیتهایی که در بین مردم اعتبارريلگذاري دولت صحيح است/ رفع حصر منتظري كار روحاني بود/ هزينه كينهتوزي را بايد افزايش داد
ريلگذاري دولت صحيح است رفع حصر منتظري كار روحاني بود هزينه كينهتوزي را بايد افزايش داد مشاور محمد خاتمي در دوران رياست جمهوري با اشاره به اينكه ريلگذاري و سمتگيري دولت صحيح است گفت دولت بايد شرايط سازماندهي جامعه مدني را فراهم كند و موانع را از ميان بردارد به گزارش گ-
گوناگون
پربازدیدترینها