محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842186665
توضیحات درباره پرونده فساد 4000 میلیاردی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توضیحات درباره پرونده فساد 4000 میلیاردی
روز گذشته بازداشت مدیرعامل شرکت تولیدکننده ورمی کمپوست روی سایت رسمی فرمانداری ملارد قرار گرفت و روزنه امید را در دل مالباختگان این شرکت زنده کرد.
تابناک: روز گذشته بازداشت مدیرعامل شرکت تولیدکننده ورمی کمپوست روی سایت رسمی فرمانداری ملارد قرار گرفت و روزنه امید را در دل مالباختگان این شرکت زنده کرد.
روزنامه شرق نوشت: به گفته داوود کرمی، سرپرست فرمانداری ملارد «با پیگیری فرمانداری روز سهشنبه ساعت 11 صبح مورخ 19/9/92 آقای «م. ش» مسوول اصلی پروژه «ورمی کمپوست» در شهرستان ملارد شخصا با پای خود به فرمانداری ملارد مراجعه کرد و ضمن اعلام آمادگی برای پاسخگویی به علل به وجود آمدن مشکل در فعالیت شرکت یاد شده خواستار پیگیری و اعطای مهلت لازم به ایشان برای پرداخت مطالبات طلبکاران خود شدند.
با توجه به برخورد ملایم فرمانداری و مجموعه اعضای شورای تامین شهرستان ملارد جهت جلب اعتماد و ارزیابی میزان صداقت وی، برادر وی نیز پس از برقراری تماس تلفنی مجاب شد که به فرمانداری مراجعه کند که ساعت 19 همان روز در محل فرمانداری حاضرشد و آمادگی خود را برای وصول مطالبات طلبکاران اعلام کردند. اعتماد دو برادر مذکور و انتقال مطالب آنها به پدرشان آقای «الف. ش» و تماسهای اعتمادزای اینجانب وی را نیز مجاب کرد تا روز پنجشنبه 21/9/92 خود را به فرمانداری معرفی کند.
اقدامات قضایی از سوی آقای حسینزاده دادستان شهرستان درخصوص تفهیم اتهام، انجام بازجویی و صدور قرار مقتضی در محل دفتر فرماندار صورت گرفت، قبلا نیز قرار ممنوعالخروجی و توقیف اموالشان از سوی دادستان صادر شده بود.» وقتی رقم تخلف را میشنوید شوکه میشوید. حتی اگر این رقم را هم باور نداشته باشید بیشک این بزرگترین تخلف اقتصادی تاریخ ایران نام خواهد گرفت؛ رقمی که دو خبرگزاری«خانه ملت» و «ایسنا» اعلام کردهاند چهارهزارمیلیاردتومان است. این رقم معادل سرمایه اولیه دو بانک دولتی و هزارمیلیاردتومان بیشتر از تخلف معروف «مهآفرید خسروی» است. گرچه مدیرعامل این شرکت مدعی است که رقم این تخلف، تنها 140میلیاردتومان است که با احتساب سبدهای فروخته شده و تعداد شاکیان این رقم بسیار کمتر از حسابهای سرانگشتی است. با جستوجوی بیشتر درباره این پرونده با یک تراژدی مواجه میشوید که میتوان آن را بارها نوشت و خواند و هر دفعه تاسف خورد.
ایران یکی از معدود کشورهای واردکننده کود شیمیایی است که البته مافیای واردات این کود سود سرشاری را سالانه بابت وارد کردن این کود به جیب میزنند. سه سال پیش فردی با نام «ا. ش»، طرحی را به نام «ورمی کمپوست» به جهاد کشاورزی کرج (استان البرز) برده و مجوز لازم برای تولید «ورمی کمپوست» را میگیرد. «ورمی کمپوست» به تولید کود شیمیایی آلی از کرمهای مخصوص گفته میشود که در بسیاری از کشورها اجرا شده و آلودگی کود حیوانی را ندارد و از تمام تولیدات حتی فضلههای این کرمها میتوان در صنایع مختلف حتی صنایع هستهای هم استفاده کرد.
قبل از ارایه طرح «امیر. شریفی» این کود، روی خاک و زمینهای با مساحت بالا تولید میشد ولی او با تاسیس «شرکت سایهگستران زندگی ایرانیان» با بستهبندی و ریختن کرمها در داخل سبدهای مخصوص، تولید را منسجم کرده و به دلیل نیاز به منابع انسانی تصمیم گرفت برای تولید کود و نگهداری از کرمها از نیروی کار مردم عادی استفاده کند. شرکت او از سه سال پیش، فعالیت خود را با به امانتگذاشتن سبدهای حاوی کرم تولیدکننده کود یا به نوعی فروش آنها به قیمت 24هزارتومان به هر فرد آغاز کرد.
شرکت سبدهای فروختهشده را پس از دو ماه به قیمت 30هزار تومان از مشتریان میخرید، البته مشروط بر آنکه طی این دو ماه هفتکیلوگرم کود ارگانیک سالم در هر سبد تولید شده باشد. با توجه به سود قابل توجه و منظمی که شرکت به مردم میداد، آوازه فعالیت این شرکت در شهر کرج پیچید و عده زیادی از مردم برای خرید این سبدها به شرکت مراجعه کردند تا جایی که صفهای طولانی در مقابل این شرکت برای واریز پول و تحویل سبد تشکیل شد و پولهای میلیاردی به حساب مدیرعامل واریز شد. به گفته یکی از مالباختگان در سال اول، عده زیادی از مردم سود خود را طبق تعهدات شرکت دریافت کردند و فعالیت شرکت نیز طبق روال عادی ادامه داشت؛ همین باعث تقویت اعتماد مردم به شرکت شد.
سال گذشته با معرفی مدیرعامل بهعنوان «کارآفرین نمونه» توسط جهادکشاورزی به دلیل ایجاد شغل برای 12هزارنفر و همچنین حضور چندینباره او در رسانه ملی، هجوم مشتریان به شرکت افزایش و فعالیت آن هم گسترش یافت. اما از آغاز امسال، حباب این شرکت ترکید و پرداخت مبالغ تعهددادهشده به مشتریان به تعویق افتاد و در نهایت، مهرماه امسال «ا. ش» متواری شد و هزاراننفر از دارندگان «سبد» که به دفتر این شرکت در گلشهر کرج مراجعه میکردند با واقعیتی تلخ مواجه شدند: مدیرعامل شرکت حضور ندارد و پولی برای پرداخت سبدهای حاوی کود موجود نبود.
این بمب خبری در سراسر کرج پیچید و تنها در یک روز، هزارنفر هراسان و نگران در مقابل در بسته شرکت تجمع کردند. «سادین» نماینده منتخب مشتریان برای پیگیری این تخلف میگوید: «پس از چند روز عدهای که خود را نماینده یک نهاد معرفی کردند به میان تجمعکنندگان آمدند و با حمایت از این طرح اعلام کردند به دلیل اینکه تولید این کود برای مقابله با واردات بیرویه مورد حمایت دولت است و به خاطر اینکه مدیرعامل آغازکننده این طرح بوده؛ بنابراین شرکت «نصر» سهام این شرکت را خریده است و بهزودی شاهد ادامه فعالیت این شرکت خواهیم بود و پس از آن مدیرعامل هم در جمع معترضان حاضر شده و از حل قطعی مشکلات خبر داد ولی بعد از حضور دوهفتهای این افراد، وابستگی وعدهدهندگان به نهادی که مدعی نمایندگی آن بودند، تکذیب شد و حتی تکذیبیه شرکت «نصر» در سایت رسمی این شرکت منتشر شد.» به این ترتیب، تیر خلاص بر اموال مالباختگان زده شد. به گفته «سادین» در همان روز اول پس از این ماجرا 1200مورد شکایت از این شرکت در دادگستری کرج ثبت شد. پس از آن مالباختگان، مقابل فرمانداری اجتماع میکنند و «سادین» به نمایندگی از مالباختگان با فرمانداری و شورای تامین استان وارد مذاکره شد. او درمورد این جلسه میگوید: «ابتدا مذاکرات به سمتی پیش میرفت که اعلام کردند چطور وقتی سودهایتان را میگرفتید به فکر این روز نبودید.
ولی بعدها با اثبات اینکه ما برای تولید محصول و انجام کار سود دریافت میکردیم برخوردها عوض شده و قول مساعد از فرماندار برای پیگیری و دستگیری مدیرعامل گرفتیم.» خبر بهسرعت در کشور هم میپیچد و معلوم میشود شرکت در 18 استان فعالیت داشته و نزدیک به 35هزارنفر سبد از این شرکت خریداری کردهاند و این باعث هجوم بیشتر افراد سمت دفتر شرکت میشود که حتی باعث درگیری محافظهای مدیرعامل با مالباختگان میشود و بحران تشدید میشود. در آذرماه عده زیادی از مردم در مقابل مجلس تجمع میکنند.
نماینده مردم میگوید: «در جلسهای که با کمیسیون کشاورزی مجلس داشتیم موضوع را توضیح دادیم و آنها هم قول مساعد همکاری دادند.» بعد از آن شکایت مردم در سامانه ریاستجمهوری هم این ثبت شد. او درمورد ارقامی که افراد به حساب این شرکت واریز کردهاند میگوید: «بیشترین مبلغ دومیلیاردتومان و کمترین یک میلیون تومان بوده است.» نکته جالب این داستان آنجاست که فرد متواری سایتی با دامنه ir. ثبت کرده است و هر روز ویدیویی در این سایت قرار داده و با تکذیب رقم ادعایی اعلام میکند که به زودی تمام پول مردم را باز میگرداند و مردم شکایت خود را پس بگیرند.
جالبتر آنکه دو سازمان دولتی که در یکسال گذشته کاملا در حال بزرگکردن این آدم و تبلیغات برای او بودهاند شاهد تغییر جهت 180درجهای آنان بودیم؛ جهاد کشاورزی که در ابتدا کاملا از خود سلب مسوولیت کرده و اعلام کرد مجوز این شرکت یکونیمسال گذشته باطل شده ولی بعد از اینکه تاریخ باطلشدن آن مشخص شد معلوم شد که مربوط به چهارماه گذشته است و رسانه ملی که در طول سال گذشته بارها این فرد را در برنامههای مختلف شرکت داده بود و بهعنوان کارآفرین به او میبالید در گزارشهای اخیرش این فرد را متخلف و مالباختگان را افرادی سودجو معرفی میکند.
سادین در بخشهایی از گفتوگوهایش با «شرق» به این نکته اشاره میکند که «99درصد مالباختگان افراد طبقه ضعیف جامعه را تشکیل میدهند. خانمی را میشناسم که تحت حمایت کمیتهامداد است و دومیلیونتومان وامی که از این کمیته گرفته بود را برای خرید این سبدها گذاشت و الان برای بازپرداخت قسط 50هزارتومانی آن عاجز مانده یا کارگر قطعنخاعی که 24میلیون تمام دارایی خود را به مدیرعامل داد و پس از متواریشدن ایشان خودکشی کرد یا خانم سرپرست خانواری که تنها خانه و دارایی خود را 50میلیون فروخت و پس از شنیدن خبر سکته کرد و الان در بیمارستان است.»
درمورد رقم پرونده و تعداد افراد مالباخته رقمهای مختلفی گزارش شده ولی خود مدیرعامل رقم 140میلیاردتومان را که به حساب او در بانکهای کشاورزی و ملت واریز شده استناد میکند ولی مالباختگان مدعی هستند که بسیاری از آنها پولها را به حساب پسران او و یکی از اعضای شرکت واریز کردهاند یا حتی عدهای به صورت نقدی برای خرید سبد پول به کارمندان شرکت داده و رسید دریافت کردهاند یا حتی بهجای سود به تعداد سبدهایشان افزودهاند ولی به نظر میرسد با توجه به شکایتهای رسمی که در دادگستری کرج ثبت شده حداقل مبلغ1500میلیاردتومان قطعی باشد. با توجه به توقیف اموال این شرکت امیدی به بازگشت سرمایه مالباختگان ایجاد شد اما به گفته نماینده مالباختگان اموال این شرکت حتی جوابگوی 30 درصد از رقم پولی که تخلف شده نخواهد بود.
بهمن دادخواه، وکیل دعاوی هم در گفتوگو با «شرق» درمورد این پرونده اعلام کرد: «درمورد این پرونده چند موضوع وجود دارد؛ اولین موضوع مربوط به ادعای نزولخواری مالباختگان است که کاملا اشتباه بوده و با توجه به اینکه این افراد در مقابل کاری که انجام میدادند دستمزد دریافت میکردند بنابراین نمیتوان پول دریافتی آنها را ربا نامید. دومین مورد اینکه اگر این رقم درست باشد یا حتی همان رقم 140میلیاردی که مدیرعامل به آن معترف است هم میتوان آن را بزرگترین پرونده تخلف اقتصادی تاریخ ایران نامید.»
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]
صفحات پیشنهادی
بازخوانی پرونده فساد میلیاردی مدیران مناطق آزاد در دوران احمدینژاد/ مناطق تخلف آزاد
بازخوانی پرونده فساد میلیاردی مدیران مناطق آزاد در دوران احمدینژاد مناطق تخلف آزاد پرونده فساد مالی روسای مناطق آزاد در دولت محمود احمدینژاد جزو موارد چالشبرانگیز دولت قبلی با قوهقضاییه بود که بر خلاف دیگر پروندههای سوالبرانگیز در دولت سابق با برخورد قاطع قوهقضاییه مواجهاردوغان:تحقيقات درباره پرونده فساد اقدامي ناپاك عليه دولت است
اردوغان تحقيقات درباره پرونده فساد اقدامي ناپاك عليه دولت است رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه گفت پرونده فساد كه در جريان آن ده ها تن بازداشت شده اند جزئي از اقدام ناپاك عليه دولت اوست و اين پرونده را مرتبط با اعتراض هاي مخالفان در تابستان گذشته عليه دولت دانست به گزارش سرويابعاد مختلف پروندههای شهرام جزایری، فساد 3 هزار میلیاردی و بابک زنجانی
ابعاد مختلف پروندههای شهرام جزایری فساد 3 هزار میلیاردی و بابک زنجانی در مجلس نهم هم یک جمع مبارزه با فساد شکل گرفته ولی برای اینکه نمایندگان حساس نشوند و این گروه چابک بماند آن را علنی نکرده بودیم مرتب بحث و جلسه داریم عملکرد موفقی هم تاکنون داشتهایم به گزارش جام نیوز ا2 ديدار لاريجاني و شمخاني درباره كرسنت؛روايت زاكاني از حجم خسارت ها به ايران درصورت تعلل در پيگيري فساد پرونده
2 ديدار لاريجاني و شمخاني درباره كرسنت روايت زاكاني از حجم خسارت ها به ايران درصورت تعلل در پيگيري فساد پرونده كرسنتبخش داخلي الف 25 آذر 92 رئيس كميته پيگيري قراردادهاي نفتي مجلس با اشاره به موفقيت ايران در اثبات فساد در قرارداد كرسنت در دو گام اول داوري در ديوان بينالمللي لاهههمه چيز درباره پرونده فساد تركيه؛ ردپاي گولن در جنجال بزرگ/ همسر ابرو گوندش متهم اصلي ماجرا/ دردسر خودنمايي در
همه چيز درباره پرونده فساد تركيه ردپاي گولن در جنجال بزرگ همسر ابرو گوندش متهم اصلي ماجرا دردسر خودنمايي در فيسبوك تصاوير بر اساس برخي اطلاعات بابك زنجاني سرمايه دار جنجالي اين روزها طرف مالي رضا ضراب بوده است كه در تركيه بازداشت شد سال گذشته در تركيه عكسهايي ازتوضیحات وکیل «محمدرضا رحیمی» درباره پرونده موکلش
توضیحات وکیل محمدرضا رحیمی درباره پرونده موکلش وکیلمدافع محمدرضا رحیمی گفت قرار وثیقه صادره برای موکلم ربطی به پرونده بیمه ایران ندارد آفتاب نادری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اطلاعیه اخیر دادستانی تهران مبنی بر این که از آقای رحیمی تحقیق به عمل آمده و در حال حاضر بااظهارات رئيس اتحاديه وكلاي تركيه درباره پرونده فساد مالي
اظهارات رئيس اتحاديه وكلاي تركيه درباره پرونده فساد مالي خبرگزاري آريا- رئيس اتحاديه كانون هاي وكلاي تركيه گفت كه اين اتحاديه اجازه سر پوش گذاشتن بر پرونده فساد مالي گسترده را نخواهد داد به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پايگاه اينترنتي روزنامه مليت چاپ تركيه متين فيضي اوغلو درتوضیحات وزیر دادگستری درباره پرونده مهدی هاشمی
توضیحات وزیر دادگستری درباره پرونده مهدی هاشمیبه گزارش قدس آنلاین سیدحمیدرضا طباطبایینائینی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت٬ با یادآوری جزییات جلسه امروز سه شنبه 17 دیماه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس٬ گفت امروز وزیر دادگستری و رئیس سازمان بازرسی کل کشور مهمانخبرنگار اسكاي نيوز: هر ساعت شاهد تحول جديدي درباره پرونده فساد مالي درتركيه هستيم
خبرنگار اسكاي نيوز هر ساعت شاهد تحول جديدي درباره پرونده فساد مالي درتركيه هستيم تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 09 29 00 13 11 08 صبح امروز هشت نفر ديگر در تركيه در ارتباط با پرونده فساد مالي و رشوه بازداشت شدند مهران عيسي خبرنگار شبكه تلويزيوني اسكاي نيوز عربي در استانبولرويترز/ تحقيقات درباره پرونده فساد در تركيه مخفيانه پيگيري مي شود
رويترز تحقيقات درباره پرونده فساد در تركيه مخفيانه پيگيري مي شود تهران واحد مركزي خبر سياسي 1392 10 04 رويترز در گزارشي به قلم اورهان جاشكن نوشت به رغم اينكه رييس جمهور تركيه روز سه شنبه قول داد پرونده فساد مسئولان بلندپايه اين كشور را پنهان سازي نكند تحقيقات درباره اين پروتوضیحات وزیر درباره پرداخت یارانه نقدی
توضیحات وزیر درباره پرداخت یارانه نقدی علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت پرداختهای نقدی در جایگاه خودش همچنان ادامه خواهد داشت همچنین در مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانهها نیز پرداخت نقدی صورت میگیرد خبرگزاری فارس علی طیبنیا در نشست خبری پس از شورای گفتوگوی دوتوضیحات رادان درباره ماجرای تیراندازی یک مداح
توضیحات رادان درباره ماجرای تیراندازی یک مداح جانشین فرمانده ناجا درباره خبر تیراندازی توسط یکی از مداحان گفت سلاح در اختیار وی مجوز داشته است به گزارش نسیم سردار احمدرضا رادان در حاشیه دیدار مردمی خود در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت پرونده به مرجع قضایی ارجاع شده وتوضيحات دولت درباره بهكارگيري بازنشستگان
توضيحات دولت درباره بهكارگيري بازنشستگان جانشين معاونت توسعه مديريت و منابع انساني رئيس جمهور درباره بهكارگيري افراد بازنشسته در دولت توضيحاتي ارائه كرد و گفت طبق قانون بهكارگيري افراد بازنشسته در دولت جز در موارد خاصي كه بايد به تصويب هيئت دولت برسد ممنوع است مهر محمود ع-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها