واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
تشریح فعالیت های پژوهشی بنیاد پژوهش ها و سازمان کتابخانه های آستان قدس رضوی خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان کتابخانه ها و امور اسناد آستان قدس رضوی از انتشار219 مقاله تاکنون خبر داد و اظهار داشت: این مقالات علمی پژوهشی در نشریات مختلف منتشر شده است و53 طرح پژوهشی اتمام یافته است و 32 مقاله و پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز از حمایت های این سازمان بهره مند شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام علی اکبر الهی خراسانی، مدیر عامل بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی ظهر امروز 24 آذر در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، گفت: این بنیاد در ارایه فعالیت های پژوهشی و اثرگذار تاکنون نقش موثری را ایفا کرده است.
وی درادامه به بیان فعالیت های پژوهشی این نهاد در سال 92 و فعالیت صد و سی نفر پژوهشگر در این نهاد پرداخت و گفت: امسال صد و ده طرح پژوهشی ارایه شده است که ازمجموع این طرح ها، 80 طرح پژوهشی مورد تصویب قرار گرفته است که در بخش چاپ آثار نیز با توجه به چاپ 99 عنوان در سال جاری نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد وجود دارد. حجت الاسلام الهی خراسانی درادامه به بیان فعالیت های بنیاد در بخش های علمی، پژوهشی، چاپ و نشر، برگزاری نشست های تخصصی با سرفصل های مذهبی و پژوهشی پرداخت. محمد هادی زاهدی، رییس سازمان کتابخانه ها و امور اسناد آستان قدس رضوی نیز در ادامه این نشست به تشریح ظرفیت های پژوهشی سازمان اسناد و امور کتابخانه های آستان قدس پرداخت و اظهار داشت: در حوزه مرمت در واقع مجموعه ای از دانش های نوین و جدید امروزی در جهان در موزه آستان قدس وجود دارد که هر کدام ظرفیت پژوهشی و تحقیق بالایی را دارا است. وی افزود: در حوزه مرمت درواقع در کنار روش های مدرن و امروزی، احیای روش های سنتی نیز به عنوان یکی از دغدغه ها در بررسی آثار در این قسمت وجود دارد و بایستی از فنآوری های نوین در جهت شناسایی و نحوه کاربرد این آثار بهره برد. زاهدی تصریح کرد: سازمان کتابخانه های آستان قدس علاوه بر این که یک نهاد پژوهشی است از سویی بایستی دانش را در اختیار محققان و پژوهشگران قرار دهد و خودش نیز یک سازمان پژوهش محور و پژوهشگر است. وی ادامه داد: در سال 91 سازمان کتابخانه ها و اسناد آستان قدس رضوی در جایگاه تولید مقاله های پژوهشی در رتبه اول در بین موسسات آستان قدس قرار دارد و سازمان کتابخانه ها علاوه بر این که بیان گر تاریخ است ظرفیت پژوهش را نیز دارد و بهترین مسند برای جنبش نرم افزاری است که نمونه آن کتابخانه ابن سینا است که علاوه بر کارکرد آموزشی کارکرد پژوهشی آن نیز مورد توجه است. زاهدی درباره دیگر برنامه های سازمان کتابخانه ها و امورآستان قدس رضوی از انتشار 219 مقاله تاکنون خبر داد و اظهار داشت: این مقالات علمی پژوهشی در نشریات مختلف منتشر شده است و53 طرح پژوهشی اتمام یافته است و 32 مقاله و پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز از حمایت های این سازمان بهره مند شدند. وی ادامه داد: یکی از فعالیت های که در این چند سال در سازمان کتابخانه ها وامور اسناد آستان قدس رضوی صورت گرفته است همین حمایت از مقالات دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی است. وی در ادامه از انتشار نشریه در این سازمان خبرداد و تصریح کرد: نشریه کتابداری و اطلاع رسانی، نشریه پژوهشی مطالعات اسناد، گنجنامه رضوی و دو نشریه الکترونیکی شمسه در حوزه کتابداری و نشریه قرآن در حوزه علوم قرآنی نیز از دیگر نشریات سازمان کتابخانه ها و امور اسناد آستان قدس رضوی است./934/پ202/ب
۱۳۹۲/۹/۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]