واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فرهنگ كار و توليد به جاي مصرف در جامعه ترويج پيدا كند/كردستان امن ترين استان كشور
سنندج - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: فرهنگ كار، تلاش و توليد بايد به جاي مصرف گرايي در جامعه ترويج داده شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سيد محمد حسيني شاهرودي ظهر يكشنبه در جلسه شوراي برنامه ريزي استان كردستان اظهار داشت: نگاه ها بايد تغيير داده شود و مردم از سمت مصرف گرايي به توليد و كار هدايت شوند.
وي با اشاره اين مطلب كه اصلاح فرهنگ توليد و مصرف در كشور ضروري است، افزود: توليد كردن در رشد اقتصادي، توسعه همه جانبه و اشتغال پايدار نقش بسزايي دارد.
نماينده ولي فقيه در كردستان بيان كرد: با بهره گيري از تفكر و همت ايراني مي توان راه رشد و شكوفايي دربخش هاي مختلف از جمله كار و اقتصاد را طي كرد.
حجتالاسلام حسيني شاهرودي در ادامه سخنان خود يادآور شد: كار جوهره انسان است و در آيات قرآن كريم براي كار صحيح و عمل صالح تاكيد فراوان شده است.
وي ادامه داد: يكي از دستورات الهي اين است كه امانت را بايد دست اهلش داد و از آن در راستاي توسعه و رضايت خلق و خداوند استفاده كرد.
نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: فردي كه مسئول است بايد عادل، توانمند و ديندار باشد تا نظم و عدالت در جامعه برقرار شود.
حجتالاسلام حسيني شاهرودي اظهار داشت: در استان كردستان به ياري خداوند انتصاب استاندار با حجت شرعي بوده و انتصاب مدير توانمند مي تواند زمينه توسعه را فراهم كند.
وي افزود: مديريت يكي از ارگان اصلي توسعه است و در كنار آن استفاده درست از منابع موجود مي تواند زمينه هاي اشتغال و رشد را ايجاد كند.
نماينده ولي فقيه در استان كردستان بيان كرد: در حال حاضر كردستان منابع ويژه اي را در اختيار دارد كه از آن جمله مي توان به كشاورزي، گردشگري، معادن و دارا بودن مرز مشترك با كشور عراق، دارا بودن منابع انساني جوان و مستعد و داشتن امنيت بالا اشاره كرد كه البته با برنامه ريزي مناسب و مديريت درست بايد به سمت توسعه سوق داده شود.
كردستان به لحاظ شاخص امنيت يكي از استان هاي برتر كشور است
حجتالاسلام حسيني شاهرودي يادآور شد: خوشبختانه كردستان به لحاظ شاخص امنيت يكي از استان هاي برتر كشور است و اين امر مي تواند در جذب سرمايه گذران به اين استان موثر باشد.
وي ادامه داد: انتقال و آگاهي دادن به سرمايه گذران در بحث امنيت پايدار استان مي تواند در توسعه و اشتغال زايي استان موثر باشد و استاندار جديد بايد در اين راستا گام هاي اساسي بردارد.
نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: عدم در نظر گرفتن منافع شخصي و اجازه ندادن به افراد سودجو بايد يكي از اولويت هاي مديران استاني باشد چرا كه كردستان بايد در آينده نزديك به توسعه اي پايدار برسد.
بيكاري يكي از معضلات سرمايه انساني در كردستان است
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري كردستان نيز در اين جلسه طي سخناني گفت: متاسفانه در حال حاضر بيكاري بالا يكي از معضلات سرمايه انساني و جوانان در كردستان است.
آرش لهوني اظهار داشت: كردستان به لحاظ سرمايه انساني كه ارزشمند ترين سرمايه هر جامعه است، غني است ولي متاسفانه ميزان بيكاري در اين استان بالاست.
وي با اشاره به اين مطلب كه نيروي مستعد و جوان يكي از پتانسيل هاي بالايي استان است، افزود: فعال سازي بسياري از حوزه هاي كشاورزي، صنعتي و معدني و مبادلات اقتصادي راكد مانده در كنار نيروي انساني توانمند مي تواند توسعه همه جانبه را در استان به ارمغان آورد.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري كردستان بيان كرد: متاسفانه آمار بيكاران تحصيل كرده در استان به وضوح ديده مي شود و معضلي جدي است كه بايد با برنامه ريزي و در كمترين زمان ممكن حل شود.
لهوني با بيان اين مطلب كه صادر كردن دستور مجوز استخدامي در چند دستگاه دولتي به تنهايي نمي تواند مشكل بيكاري استان را حل كند، يادآور شد: برنامه ريزي و تزريق سرمايه درگردش و جذب سرمايه گذران توانمند مي تواند هم مشكل بيكاري را حل كند و هم توسعه پايدار ايجاد كند.
وي ادامه داد: تعامل و همكاري مسئولان و مديران اجرايي با استانداري مي تواند در راستاي اجرايي شدن راهبردهاي دولت يازدهم و مشي استاندار جديد موثر باشد.
كد خبر: 2196064
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۵:۴۷
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]