واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نيكومرام در گفتگو با فارس:درآمد فروش نفت و گاز به توليد ثروت و توسعه پايدار در كشور تبديل شود
رئيس دانشكده مديريت و اقتصاد واحد علوم و تحقيقات گفت: از درآمد ناشي از فروش نفت و گاز براي توليد ثروت در كشور همچون ساختن پالايشگاهها و توسعه صنايع بالادستي و پايين دستي و توليدات محصولات جايگزين نفت و غيره بهره برد.
هاشم نيكومرام رئيس دانشكده مديريت و اقتصاد واحد علوم و تحقيقات در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري فارس، ضمن اعلام اين خبر كه همايش ملي نفت و توسعه اقتصادي با همكاري واحد علوم و تحقيقات و دانشگاه هاي كشور برگزار مي شود، ادامه داد: همايش نفت و توسعه اقتصادي با همكاري دانشگاه هاي كشور همچون علامه طباطبايي، تربيت مدرس، تهران، شهيد بهشتي، اصفهان، بوعلي سينا همدان، دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات تهران، تهران مركز و شيراز و نيز مركز مطالعات نفت و توسعه اقتصادي و سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري كشور برگزار ميشود.
وي با بيان اين مطلب كه برگزاري 9 پيش نشست براي برگزاري همايش اصلي در نظر گرفته شده است، افزود: كمك به دولت و ارائه راهكارها و هدف گذاري براي پيش برد اهداف كلي كشور يكي از كاركردهاي دانشگاه در حوزه هاي مختلف سياسي، اقتصادي، اجتماعي و... است.
رئيس دانشكده مديريت و اقتصاد واحد علوم و تحقيقات اضافه كرد: بهترين منابع كشور براي توسعه اقتصادي، نفت و گاز است كه جزء منابع تجديدناپذير محسوب ميشوند.
وي با بيان اين مطلب كه امروزه اثر عوامل مهمي مانند سرمايه انساني، دانش، فناوري، مديريت و مانند اينها نيز به خوبي شناخته شده است، گفت: اگر اين عوامل با عوامل سنتي تركيب شوند انتظار مي رود پويايي هاي اقتصادي، افزايش يابد و روند رشد و توسعه اقتصادي صورت بگيرد.
نيكومرام با اشاره به اين مطلب كه يكي از منابع طبيعي بسيار مهم و با ارزش كشور ما نفت است كه بررسي ها نشان مي دهند اين منبع به خوبي در مسير رشد و توسعه قرار نگرفته است، ادامه داد: با توجه به اينكه نفت و گاز از منابع تجديدناپذير كشور هستند، بايد درآمد ناشي از آن براي توسعه پايدار و ماندگار كشور هزينه شود و در حقيقت از درآمد ناشي از فروش نفت و گاز براي توليد ثروت در كشور همچون ساختن پالايشگاه ها و توسعه صنايع بالادستي و پايين دستي و توليدات محصولات جايگزين نفت و...بهره برد.
وي افزود: ارائه راهكارهاي كارساز براي جايگيري نفت در راه توسعه اقتصادي كشور مي تواند بسترساز دگرگوني هاي سازنده در كشور باشد.
نيكومرام با بيان اين مطلب كه دانشكده مديريت و اقتصاد واحد علوم و تحقيقات به خصوص گروه اقتصاد اين دانشكده از مهرماه جاري همكاري خود را با اين همايش آغاز كرده است، تصريح كرد: همايش ملي نفت و توسعه اقتصادي در 10 محور توسعه صنايع پايين دستي و ارزش افزوده نفت، بودجه دولت و توسعه، توسعه ظرفيت هاي توليدي جايگزين نفت، بهبود نظام مالي و جايگزيني منابع مالي نفتي، مديريت درآمدهاي نفتي و توسعه، الزامات نهادي اقتصاد غيرمتكي به نفت، رويكردهاي اقتصادي به نفت، نفت و عدالت، بررسي اقتصاد نفت در ايران از ديدگاه اقتصاد اسلامي و ديگر موضوعات مرتبط، در 30 دي ماه جاري و با همكاري دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي كشور برگزار مي شود.
وي از برگزاري 6 پيش نشست مرتبط با همايش ملي نفت و توسعه اقتصادي در دانشگاه هاي شهيد بهشتي، تهران، علامه طباطبايي، دانشگاه آزاد واحد تهران مركز، تربيت مدرس و دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات خبر داد.
انتهاي پيام/
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]