واضح آرشیو وب فارسی:موج: به ميزباني دانشگاه پيام نور لرستان كميته فرهنگي پيشگيري از اعتياد استان لرستان برگزار شد خبرگزاري موج -
۲۴ آذر ۱۳۹۲ (۱۳:۴۲ب.ظ)
به ميزباني دانشگاه پيام نور لرستان
كميته فرهنگي پيشگيري از اعتياد استان لرستان برگزار شد
خبرگزاري موج - كميته فرهنگي پيشگيري از اعتياد استان لرستان ، با حضور رئيس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان ومدير كل بهزيستي استا ن لرستان و همچنين نمايندگان دانشگاهها ، سازمان ها و ادارات كل استان به ميزباني دانشگاه پيام نور لرستان تشكيل شد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، رئيس دانشگاه پيام نور لرستان ضمن عرض خير مقدم به مدعوين ، برگزاري چنين كميته هايي را مهم ارزيابي كرده و تصريح كرد : مصوبات جلسات نبايد در حد مصوبه و دستورالعمل باقي بماند بلكه بايد به مرحله عمل و اجرا درآيد.
دكتر محمد رضا جعفري در ادامه اظهار داشت : جايگاه خانواده در اجتماعات بشري و تحولات اجتماعي بسيار مهم و تأثيرگذار است و بايد به اين نكته توجه كرد كه با پوشش خانوادهها در برنامههاي پيشگيري از اعتياد، گامهاي مؤثر ميتوان برداشت.
وي براي بهبود حوزه پيشگيري پيشنهاد كرد با همكاري و مداخلات دانشگاه ها و گروه هاي علمي و صاحب نظران متخصص اين حوزه، يك اتاق فكر تشكيل دهند و همچنين بانك اطلاعاتي ايجاد شود تا آمار و ارقام صحيحي از تعداد متخصصان،جامعه هدف و.... به دست بيايد.
رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان : نيز در ادامه ضمن گزارشي از وضعيت اعتياد استان به اعضاي كميته گفت: استان لرستان جزء استانهاي اول مصرفكننده مواد مخدر است و در اين حيث در وضعيت قرمز وجود دارد كه با توجه به اين موضوع بايد همت و مسئوليت را در اين حوزه بيشتر كرد.
فراشي خاطر نشان كرد: اعتياد دارويي در استان ما به شدت شيوع پيدا كرده كه ميطلبد برنامههاي كميته پيشگيري را به سمت آموزش و آگاهيها در مورد اعتياد دارويي برده شود.
فراشي با اشاره به پايين آمدن زمان دسترسي به مواد مخدر در استان تصريح كرد: چرخه توليد، توزيع و مصرف مواد در استان لرستان بسيار پايين آمده و اين بدين معناست كه بايد با اطلاعرساني و پيشگيري به مقابله و درمان اعتياد بپردازيم.
وي تأكيد كرد: اكثر كودكان معتاد ماحصل زندگي پس از طلاق والدين آنهاست كه عدم مهارتهاي درست زندگي كردن و فرزندپروري به اين مسئله دامن ميزند و كميته فرهنگي و پيشگيري از اعتياد استان ضمن برنامههاي فرهنگي و آموزشي در مناطق آلوده بايد به اين مهم توجه ويژه داشته باشد.
وي هدف برگزاري اين جلسات گفت: هدف اين جلسات درمان معتادين و... نيست بلكه بحث ها و اقدامات در حوزه پيشگيري از مهترين اهداف اين كميته است.
شرفي خطاب به مديران دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گفت: براي سال 92 بايد برنامهها در راستاي سياستهاي ابلاغي يازدهگانه مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) تدوين و عملياتي شوند.
همچنين مديركل بهزيستي استان لرستان در اين جلسه گفت: راههاي مقابلهاي با اعتياد سالهاست كه جوابدهنده مبارزه با مواد مخدر و اعتياد نيست و ثابت شده كه بايد ظرفيتها را به سمت پيشگيري ببريم.
وي بيان داشت: آسيبهاي اجتماعي و در رأس آن اعتياد در عصر ما به يك چالش تبديل شده است كه حل آن بايد از طريق برنامههاي مدون و هدف دار صورت بگيرد و ميطلبد كه دستگاهها برنامههاي پيشگيري از اين آسيبها را به كميته فرهنگي و پيشگيري ارائه دهند تا مسير مبارزه با آن هموارتر شود.
عموديزاده در ادامه، آگاهي، آموزش و مشاوره را سه اصول مهم پيشگيري تلقي كرد و بيان داشت: آموزش، اطلاعرساني و مشاوره به جامعه هدف بايد در برنامههاي اين كميته قرار داده شوند، صدا و سيماي استان نيز ميتواند كمك شاياني به تحقق اين برنامهها داشته باشد و با به تصوير كشيدن سبكهاي مطلوب زندگي و آموزش دادن آن به خانوادهها جامعه را در برابر ناهنجارها آگاه كند
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]