تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829734148




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نایب رییس جبهه پیروان: برخی طرفداران امروز ناطق‌نوری، سال 76 او را دارای تفکر طالبانی می‌دانستند/ باهنر قدرت اجماع بین اصولگرایان را دارد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
نایب رییس جبهه پیروان: برخی طرفداران امروز ناطق‌نوری، سال 76 او را دارای تفکر طالبانی می‌دانستند/ باهنر قدرت اجماع بین اصولگرایان را دارد

نایب رییس جبهه پیروان: برخی طرفداران امروز ناطق‌نوری، سال 76 او را دارای تفکر طالبانی می‌دانستند/ باهنر قدرت اجماع بین اصولگرایان را دارد
نایب رییس جبهه پیروان معتقد است محمدرضا باهنر به عنوان دبیرکل جدید این جبهه قدرت اجماع بین اصولگرایان را دارد.
به گزارش نامه نیوز، جبهه پیروان خط امام و رهبری بعد از فوت حبیب الله عسگراولادی اولین گام تحولی را برداشت و در شرایطی که بسیاری منتظر پذیرش دعوت‌خواهی این جبهه از سوی ناطق نوری بودند او تن به اینخواسته نداد تا محمدرضا باهنر مرد دوم جریان راست سنتی به جایگاه دبیرکلی برسد. در همین راستا با مجسن کوهکن نایب رییس این جبهه به گفتگو نشستیم که در ادامه می خوانید؛

****



جبهه پیروان خط امام و رهبری در آخرین جلسه خود، محمدرضا باهنر را به عنوان دبیرکل جدید خود انتخاب کرد، با توجه به اینکه دبیر کل سابق این جبهه آقای عسگراولادی نقش ریش سفیدی جریان راست سنتی را در بدنه اصولگرایان برعهده داشتند، فکر می‌کنید دبیرکل جدید توان ایفای چنین نقشی دارد؟ برخی معتقدند حضور آقای ناطق نوری بیش از دیگر گزینه‌ها قدرت تاثیرگذاری راست‌گرایان سنتی در جریان اصولگرا را بازسازی می‌کرد؟

آقایان عسگراولادی و ناطق نوری بزرگانی از دایره راست سنتی هستند که هریک ویژگی‌های خاص خودشان را داشتند و دارند. ممکن است برخی ویژگی‌های آقای عسگراولادی یا ناطق در دبیر کل جدید وجود نداشته باشد اما آقای باهنر هم توانایی‌های خاص خودشان را دارند. جوانتر بودن، داشتن روحیه تشکیلاتی، اعتقاد به نظر جمعی و کار جمعی، قدرت بالای چانه زنی در مذاکرات و گفتگوها، توان بالای استدلالی، نظم و انضباط، پیگیر بودن، قدرت تعامل و گفتگو و تواضعی که ایشان دارند می تواند از او یک فرد مناسب برای دبیرکلی این جبهه بسازد. . آقای باهنر هرجا که لازم باشد و مصالح اقتضا کند به راحتی قدرت مانور دارند، روحیه خودمحوری و خودخواهی در ایشان وجود ندارد. و پیش بینی ما این است که در جایگاه دبیرکلی موفق شوند. و خوشبختانه ایشان نه با رای اکثریت بلکه به اتفاق آرا انتخاب شده است. البته شخصیت آقای عسگراولادی خاص و منحصر بفرد بودو هیچ جایگزینی در بین شخصیت‌های مکلا در اندازه و قواره ایشان نداریم اما می تواند تا حد زیادی خلا ایشان را پر کند.

اصولگرایان بعد از انتخابات مجلس هشتم موفق به اجماع و قرار گرفتن زیر چتر وحدت نشده‌اند، با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در مسیر خواست و تصمیم اصولگرایان قرار نگرفت، پیش بینی می کنید جبهه پیروان و در شکل کلی تر جریان راست سنتی بتواند در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس آینده این اجماع را در بدنه اصولگرایی ایجاد کنند؟

در انتخابات ریاست جمهوری چون اجماع روی یک نفر است، میزان و حوزه مانور کم است و اختلاف نظرها بیشتر بروز می‌کند اما در انتخابات مجلس و شوراها که معمولا به صورت جمعی است موضوع وحدت و همگرایی بیشتر مورد توجه است و نباید به سمت واگرایی رفت. این موضوع کمک خواهد کرد که در این نوع انتخابات همگرایی و انسجام بیشتری ایجاد شود.
با شناختی که از آقای باهنر دارم معتقدم ایشان از نظر توان راهبردی از قدرت بالایی برخوردار است و در مسیر ایجاد اجماع در بدنه اصولگرایی موفق می‌شود بخصوص اینکه توان استدلالی بالایی برای ایجاد همگرایی حداکثری بین جریانات اصولگرا را دارند و تحلیل هایشان در این حوزه همراه با استدلال و منطق است و دوستان اصولگرا با سلایق مختلف را می توانند گرد هم بیاورند.

یکی از آخرین تلاش های آقای عسگراولادی تاسیس حزب فراگیر بود، آقای باهنر نیز در مقاطعی این موضوع را مطرح کردند، جبهه پیروان در دوران جدید خود برنامه ای برای عملیاتی کردن این هدف دارد؟
بحث حزب فراگیر را برخی دوستان طرح موضوع کردند ولی هنوز به بحث جدی بین سلایق مختلف اصولگرایی تبدیل نشده است که بنشینند، صحبت کنند و روی آن تفاهم کنند.در وقاع بحث ها گفتمان چند نفری بوده است نه گفتمان بین همه سلایق اصولگرایی.

شاید یکی از دلایلی که موضوع حزب فراگیر مطرح شد نتایجی بود که بعد از انتخابات ریاست جمهوری و شوراها حاصل شد.  جریان اصولگرایی اگر بخواهد به همین صورت فعلی عمل کند، افراد براساس تشخیص خودشان خودتصمیم گیر وارد صحنه شوند یا عده‌ای مجموعه را به دنبال خودشان بکشند در نهایت یا در انتخابات نتیجه می‌گیرند یا نمی‌گیرند، اگر نتیجه گرفتند مثل دفعه قبل می‌گویند خودمان بودیم و ربطی به جریان اصولگرایی نداشت، رویه ای که دولت قبلی هم دنبال کرد اگر رای نیاورند هم فرافکنی می کنند و تقصیر را به گردن دیگران می اندازند.

اما اگر نخواهیم هیچ یک از این دو عارضه گریبان جریان اصولگرایی را بگیرد باید به نوعی عمل کنیم که افراد در جریان اصولگراییبراساس خرد جمعی گرد هم جمع شوند، در قالب و چارچوب مشخص و براساس مصالح جمع عمل کنند،
در چنین شرایطی است که امکان ارزیابی درست از موفقیت‌ها و شکست‌ها فراهم می‌شود. این مهم هم تحقق نمی‌یابد مگر اینکه سازوکارهای حزبی که افراد را مقید به تبعیت از تصمیمات جمع می‌کند فراهم شود. معتقدم هرچه به جلوتر برویم وجود یک حزب فراگیر با سازوکار مشخص محسوس می‌شود.

تصور نمی‌کنید اگر آقای ناطق نوری ریاست جریان راست سنتی را می‌پذیرفتند این جریان قدرت سال های قبل خود برای تاثیرگذاری در بدنه اصولگرایی را بدست می آورد؟ و شانس بیشتری برای گرد هم نشستن اصولگرایان زیر یک چتر فراهم می شد؟
از دو دهه گذشته اصطلاح‌هایی مانند راست سنتی مطرح شد که به نوعی دسته‌بندی را بین جریانات سیاسی ایجاد کنند. این دسته بندی ها هم خیلی مبتنی بر واقعیت نبود و نوعی دسته بندی خودساخته بود. اگر آنها را کنار بگذاریم و به افراد و نوع نگاهشان به مسائل مختلف نگاه کنیم دیگر مساله راست و چپ و سنتی و مدرن مطرح نخواهد شد. خود اشخاص و هویت های حقیقی و ویژگی هایشان ملاک خواهد بود.

در مورد آقای ناطق نوری هم اینگونه نیست که بگوییم ایشان در گذشته یک نگاهی داشتند و امروز نگاهی متفاوت دارند. ایشان از همان سال 76 که ما معتقد بودیم فرد اصلح برای انتخابات هستند همان نظراتی داشتند که امروز دارند. آن زمان عده ای که خداوند از سر تقصیراتشان نگذرد تبلیغات ناحقی را علیه ایشان به راه انداختند و ایشان را راست سنتی و دارای تفکر طالبانی معرفی کردند. جوسازی ها وفضاسازی های آن زمان با این هدف بود که از ناطق نوری ترسی را در دل مردم ایجاد کند. من با شناخت و ارادتی که به ایشان دارم معتقدم آقای ناطق نوری آن زمان و امروز و حتی سال 62 در یک خط منطقی و معتدل بوده است و همواره با اخلاق امور را دنبال کرده است. اگر دقت کنید طیف اصلاح طلبی که امروز هم دور ایشان جمع شده اند همان طیف معتدلین اصلاح طلب هستند. حتی برخی از آنها همان افرادی هستند که در سال 76 آن جفاها را به ایشان کردند و خط تخریب و خلاف واقع علیه ایشان را دنیال کردند.

دومین جفا را هم رییس دولت نهم و دهم در حق آقای ناطق نوری کرد. رییس دولتی که همه عمر سیاسی خودش را مدیون ایشان بود ولی بیشترین جفا را هم کرد.  علی رغم همه این محبت ها آقای احمدی نژاد در مناظره سال 88 به ناحق نام ایشان را مطرح کرد و جفای بزرگی در حق ایشان بود. من شهادت می دهم اگر ناطق نبود هیچگاه ریییس جمهور قبلی نه استاندار اردبیل و نه شهردار تهران نمی‌شد که بعد از زمینه برای رییس جمهوری اش فراهم شود. همه اینها را مدیون ناطق است، هرچند ایشان انتظار فردی به خاطر خدماتی که کردند ندارند و همه آنها انگیزه انقلابی داشته است.

بنابراین معتقدم ناطق نوری امروز متفاوت از ناطق نوری دهه 60 یا 70 نیست، افرادی که امروز حول ایشان قرار گرتفنه اند برخی دشمنان دیروزشان هستند که ایشان را طالبانی معرفی می کردند. بیشترین ظلم را در فضای رسانه ای کردند ولی ایشان همواره با منطق و اخلاق برخورد و حرکت کردند.

همان رویه ای که آقای عسگراولادی هم داشتند. اگر بخواهیم برند اعتدال را به کسی بدهیم، باید به آقای عسگراولادی و ناطق نوری بدهیم. در هر صورت ایشان به صلاح و مصلحت ندیدند که وارد شوند ولی اگر ریاست جبهه را می پذیرفتند حتی این زمینه بود که جبهه اساسنامه را اصلاح کند که فردی بیرون از جبهه هم بتواند رییس شود و در نهایت با اجماع ایشان را انتخاب می کردیم. دوستانی هم به انحای مختلف صحبت کردند اما ایشان به مصلحت ندیدند که وارد فضای تشکلاتی به این معنای تشکیلاتی خودشان شوند.






1392/9/24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن