واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
مدیر کل تحقیقات و امور پژوهشگران المصطفی تصریح کرد؛
حرکت جامعةالمصطفی به سمت مرجعیت علمی برای جهانیان خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تحقیقات و امور پژوهشگران المصطفی با بیان اینکه امروز جامعةالمصطفی به دنبال ترویج معارف ناب اسلام محمدی است، گفت: امروز هر اسلام شناسی که به دنبال اسلام ناب است باید به دنبال جامعةالمصطفی به عنوان یک مرجعیت علمی، حرکت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام حسن انصاری، مدیر کل تحقیقات و امور پژوهشگران المصطفی ظهر امروز در نشست نشست پژوهش و مرجعیت علمی جامعةالمصطفی العالمیه که در سالن قدس مجتمع آموزش عالی جامعةالمصطفی برگزار شد، با بیان اینکه بدون تحقیق، تفکر و فتح سرزمینهای علمی هیچ مذهبی نمیتواند در دنیا به برتری رسیده و برای خود جایی باز کند، گفت: یکی از مهمترین و بنیادیترین مسائل در عرصه علم، تحقیق و پژوهش است.
وی افزود: امروز جامعةالمصطفی به دنبال ترویج معارف ناب اسلام محمدی است و میکوشد تا در هر جای دنیا که پرچمی از شیعه و اسلام برافراشته میشود نقشی ایفا کند.
مدیر کل تحقیقات و امور پژوهشگران المصطفی با بیان اینکه جامعةالمصطفی به عنوان حوزه مدرن اسلامی به دستور رهبر معظم انقلاب یک حرکت عظیم علمی را آغاز کرده است، اظهار داشت: این حرکت عظیم علمی در حال ترویج اسلام در جهان است و به سمت مرجعیت علمی حرکت میکند.
حجتالاسلام انصاری خاطرنشان کرد: سپاه عظیم فکری و فرهنگی جامعآلمصطفی با حضور طلابی از ملیتهای گوناگون قادر است جریان بزرگی در عرصه تفکر اسلامی راه بیندازد.
وی با اشاره به سخن پیامبر گرامی اسلام(ص) که فرمود «نزدیکترین افراد به مقام نبوت اهل جهاد و علم هستند»، تصریح کرد: امروز دنیا نیازمند یک مبدأ علمی است تا راه را نشان دهد و تشنگان حقیقت را با علم و دانش نبوی سیراب کند و جامعةالمصطفی به عنوانی یک نهاد علمی تلاش بیوقفهای در این زمینه انجام میدهد.
مدیر کل تحقیقات و امور پژوهشگران المصطفی توجه به نیازهای روز را یکی از مهمترین شاخصههای موفقیت در پژوهش برشمرد و بیان داشت: باید نیازهای فکری و عقیدتی را در عرصه بینالمللی رصد کرده و پژوهشها را به این نقطه هدایت کنیم.
وی افزود: جامعةالمصطفی العالمیه با دارا بودن بیش از 15 هزار دانش پژوه و بیش از این تعداد فارغ التحصیل، بیش از سه هزار پژوهشگر، 90 انجمن علمی و پژوهشی، 60 مجله تخصصی و صد نمایندگی در داخل و خارج از کشور امروز به یک مرجعیت علمی تبدیل شده است.
حجت الاسلام انصاری ادامه داد: امروز هر اسلام شناسی که به دنبال اسلام ناب است باید به دنبال جامعةالمصطفی به عنوان یک مرجعیت علمی، حرکت کند.
وی آیندهنگری و نگاه به نیازهای آینده را یکی از عوامل ماندگاری فعالیتهای پژوهشی دانست و خاطرنشان کرد: دلیل ماندگاری آثار محققانی همچون شهید مطهری نیز همین مسأله است.
مدیر کل تحقیقات و امور پژوهشگران المصطفی در پایان با اشاره به انجمنهای علمی جامعةالمصطفی، گفت: امروز وضعیت انجمنهای علمی و مجلات ما بسیار قابل تقدیر است و در این انتخاب با مدارس علمی و اساتید مشورت شده تا دارای نقص کمتری باشد و بتواند قدمهای علمی بهتر و باکیفیتتری بردارد./907/پ202/ن
۱۳۹۲/۹/۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]