تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819956134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يك جراح قاعده جمجمه:جراحي روباتيك هنوز در مراكز درماني كشور غربيه است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك جراح قاعده جمجمه:جراحي روباتيك هنوز در مراكز درماني كشور غربيه است
يك جراح قاعده جمجمه با بيان اينكه روي كار آمدن تكنولوژي آندوسكوپ در عمل جراحي كف جمجمه، تكنولوژي ميكروسكوپي را كنار زد اما در بكارگيري از اين تكنولوژي جديد در كشور با كمبودها و محدوديتهاي جدي مواجه هستيم.


به گزارش خبرگزاري فارس، وزير نظام جراح قاعده جمجمه گفت: تهيه كردن برخي لوازم آندوسكوپ به دليل گراني آنها به يك معضل تبديل شده است.

وي ادامه داد: به عنوان مثال قيمت لنز صفر درجه 9 ميليون تومان است كه اين لنز در يك جراحي به دليل تعدد دفعات ورود به بيني هر لحظه امكان دارد آسيب ببيند. در حالي كه لنزهاي 30 و 45 درجه را نيز مي بايست استفاده كنيم.

وزير نظام به دستگاه مكان ياب به عنوان يكي ديگر از تكنولوژي هاي مورد نياز در جراحي كف جمجه اشاره و خاطر نشان كرد: استفاده از اين دستگاه گرانقيمت كه فعلاً در 3 مركز دانشگاهي خريداري شده براي در مراكز جراحي بسيار حياتي است چرا كه وجود آن سبب مي شود جراح راه را گم نكند.

وي ادامه داد: با وجود اهميت بالاي دستگاه مكان ياب 100 درصد مراكز خصوصي و 90 درصد مراكز دولتي امكان تهيه آن را ندارند.

وزير نظام گفت: روبايتك سرجري نيز يك تكنيك بسيار برجسته است كه روش هاي ميكروسكوپي جراحي را در ايران متحول كرد اما متأسفانه هنوز تكنولوژي آن وارد ايران نشده است.

مسعود شابه پور، جراح مغز و اعصاب گفت: تاكنون قريب به 250 مورد جراحي تومورهاي قاعده جمجمه كه اكثراً از نوع تومورهاي هيپوفيز بودند را با روش كار تيمي و مشترك بين متخصصان رشته هاي مختلف به انجام رسانده‌ايم.

وي با مثبت ارزيابي كردن نتايج كار گروهي بر روي عمل جراحي كف جمجمه افزود: در گذشته به منظور دسترسي پزشكان به ضايعات مغزي كه در عمق و كف جمجمه انباشت مي شوند، جراحان مغز و اعصاب مجبور مي شدند ضمن ايجاد دريچه هاي بزرگ استخواني، قسمت زيادي از مغز را جا به جا كنند كه اين امر، عوارض زيادي از جمله عوارض عصبي و همچنين مرگ و مير بالا را براي بيماران در پي داشت.

شابه پور ادامه داد: بعدها به اين نتيجه رسيديم كه بهتر است به منظور دسترسي ساده تر به ناحيه كف جمجمه از تجربه متخصصان چشم پزشك، گوش و حلق و بيني و ... استفاده كنيم كه اين مهم ضمن نهادينه كردن روحيه كار تيمي درصد احتمال كسب موفقيت در عمل جراحي را نيز تا حد زيادي افزايش داد. چرا كه جراح در اين روش ضمن عبور از مسيرهاي طبيعي جمجمه، هيچ كاري با مغز ندارد.

شابه پور با اشاره به اينكه محل قرارگيري عناصري چون ساقه مغز، هيپوفيز، عصب هاي بينايي و... در كف جمجمه قرار دارد خاطر نشان كرد: دسترسي به اين عناصر از طريق همكاري متخصصان در حين عمل اولين بار در كشور برزيل انجام شد و خوشبختانه امروز به مدد اين روش جراحي كف جمجمه بسيار ساده تر صورت مي پذيرد.

انتهاي پيام/

يکشنبه 24 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن