واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بعد از گذشت 3 سالانقلاب فراموش شده بحرين با وجود سركوب رژيم آلخليفه همچنان ادامه دارد +عكس
انقلاب فراموش شده مردم بحرين بعد از گذشت سه سال از شروع آن و تلاش نظام براي سركوب اين انقلاب همچنان راه خود را ادامه ميدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس، انقلاب مردم بحرين عليه نظام اين كشور از 14 فوريه 2011 شروع شد و با وجود سركوبهاي نظام و فراموشي آن در محافل بينالمللي همچنان به راه خود ادامه ميدهد.
همزمان با بالا گرفتن اوضاع سياسي در مصر و سقوط نظام «حسني مبارك» در اين كشور فعالان حقوق بشر بحرين روز دوشنبه 14 /2 /2011 را به عنوان روز غضب اعلام كردند كه اين روز مصادف با دهمين سالگرد تصويب منشور و قانون اساسي در بحرين بود.
همچنان كه گروهي از فعالان اين كشور در فيسبوك و توئيتر از مردم خواستند كه در همين روز تظاهراتي را براي درخواست اصلاح و مطالبه آزاديهاي بيشتر با شعار «يوم الغضب» برگزار كنند.
در رسانههاي اجتماعي اعلام شده بود كه تحصن اصلي در نزديكي ميدان مشهور «اللؤلؤة» واقع در منامه باشد، اين كار تلاشي بود تا اين ميدان را به عنوان نمادي براي اين جنبش مردم بحرين اعلام كنند.
بعد از اين كه نيروهاي بحريني به ميدان اللؤلؤة حمله كرده و اين مكان را تخريب كردند تظاهرات مردم بحرين بيشتر به صورت شبانه و در كوچههاي بيش از هفتاد منطقه اين كشور برگزار ميشود.
از خصوصيات تظاهرات در بحرين اين است كه تظاهرات كنندگان بارها بر مسالمت آميز بودن تظاهرات خود تاكيد كردهاند و امري كه در راهپيماييها به وضوح به چشم ميخورد.
مردم شعارهاي مختلفي را سر ميدادند كه مهمترين آنها راس نظام را در اين كشور هدف قرار داده بود و دو شعار «يسقط حمد- سرنگون باد حمد» و شعارهاي ديگري همچون «الشعب يريد اسقاط النظام- مردم خواستار سرنگوني نظام هستند» شعارهايي هستند كه تقريبا در كوچه پس كوچههاي بحرين هر شب به گوش ميرسد.
زنان در انقلاب بحرين
در كنار مردان بحرين زنان نيز در تظاهرات اين كشور مشاركت داشتهاند به گونهاي كه در راهپيماييهايي كه در مناطق مختلف روي داده زنان نيز حضور فعالي داشتهاند.
همچنين تصاوير زيادي از حمله به زنان در بحرين از سوي فعالان حقوق بشري منتشر شده است كه نظاميان بحرين با بمبهاي صوتي و گازهاي اشك آور اقدام به ترساندن زنان بحريني كردهاند.
خون جوانان در مقابله با ساچمه نظام
نظام بحرين در سركوب تظاهرات مسالمت آميز مردم اين كشور از گازهاي سمي و اشك آور و سلاحهاي ساچمهاي استفاده ميكند كه نتيجه آن بيش از 140 شهيد و دهها زخمي بوده است كه اكثر اين شهدا از بين جوانان هستند.
در اين زمينه تعداد زيادي از تصاوير ويدئويي وجود دارد كه در آنها نظاميان بحريني به صورت مستقيم با تفنگهاي ساچمهاي تظاهرات كنندگان را مورد هجوم قرار دادهاند.
همچنين تصاوير بسياري از افرادي كه در نتيجه اصابت ساچمه زخمي شدهاند از سوي فعالان انقلاب بحرين بر روي اينترنت منتشر شده است.
نيروهاي نظام با استفاده از خودروهاي نظامي در موارد بسياري، تعدادي از شهروندان بحريني را زير گرفتهاند.
خريد مزدور و سلاح از خارج براي سركوب تظاهرات
همچنين نظام بحرين براي سركوب تظاهرات مسالمت آميز مردم اين كشور از مزدوراني كه از ديگر كشورها وارد كرده است استفاده ميكند.
به گفته فعالان حقوقي حكومت بحرين قصد دارد تعداد يك ميليون گاز اشك آور وارد كشور كند.
در همين زمينه پايگاه خبري «صوت المنامه» گزارش داده بود كه واردات اسلحه بحرين از كانادا از سال 2011 و همزمان با شروع اعتراضها در اين كشور صد در صد افزايش يافته است.
همين پايگاه در گزارشي ديگر نوشته بود كه دولت بحرين تصميم دارد تا 1000 مزدور اردني را براي سركوب تظاهرات به اين كشور وارد كند.
در همين رابطه نيروهاي نظام بحرين در جهت ترساندن جوانان اين كشور هزاران خانه را در مناطق مختلف اين كشور مورد هجوم غير قانوني و همراه با خشونت قرار دادهاند.
اين گونه هجومها كه شبانه صورت ميگيرد با خشونت، شكستن در خانه، تخريب و سرقت لوازم خانوادهها همراه بوده است.
اين گونه تعرضهاي نظام بحرين به منزل شيخ عيسي قاسم رهبر شيعيان بحرين نيز رسيد، به گونهاي كه تعدادي از نيروهاي نظام به منزل وي حمله كرده و با شكستن در، اثاثيه منزل شيخ قاسم را تخريب كردند.
يكي ديگر از شيوههاي نظام بحرين براي مقابله با تظاهرات، دستگيري گسترده در صفوف جوانان و رهبران انقلاب اين كشور است كه حدود 3 هزار نفر در زندانهاي اين كشور در حبس به سر ميبرند و تعداد زيادي از رهبران انقلاب نيز در زندانهاي نظام بحرين هستند كه از آنها ميتوان به شخصيتهايي همچون عبد الوهاب حسن و عبد الهادي الخواجه اشاره كرد.
احكام سنگين براي معارضان و تبرئه نيروهاي نظام
از جمله اقدامات حكومت بحرين براي حمايت از مزدوران خود در جهت سركوب تظاهرات مردم اين كشور سياست رهانيدن نظاميان محكوم به قتل يا شكنجه از مجازات است.
در بسياري از موارد، مجازات نظاميان محكوم به قتل يا شكنجه شهروندان اين كشور 3 تا 8 سال زندان بوده است و يا از اتهامات خود تبرئه شدهاند.
به دليل اين كه نظام قضايي در بحرين در اختيار خاندان حاكم بر اين كشور قرار دارد اين مسئله شدت بيشتري يافته و دستگاه قضايي قانون شكنيهاي منتسبان نظام را ناديده ميگيرد.
دستگاه قضايي بحرين احكام سنگيني عليه تظاهرات كنندگان صادر كرده است كه در بسياري از موارد به 15 سال زندان و حبس ابد رسيده است.
رسانههاي اجتماعي در مقابله با انحصار رسانهاي آل خليفه
در شرايطي كه رسانهها اعم از ديداري و نوشتاري در حصر نظام حاكم در بحرين است فعالان اين كشور براي سازماندهي فعاليتهاي انقلابي از دو رسانه فيسبوك و توئيتر براي هماهنگي و تنظيم فعاليتها در اين كشور استفاده ميكنند.
به گونهاي كه تنها منفذ تنفس اين انقلاب و منبع رسانههاي خارج از بحرين براي پوشش اخبار اين كشور صفحات گروههاي انقلابي بحرين بر روي اين شبكهها است.
گفتوگوهاي ملي بحرين تلاش نظام براي «فرار به جلو »
بعد از اين كه قانون شكنيهاي نظام بحرين به حدي رسيد كه واكنشهايي را در سطح بينالملل به همراه داشت اين نظام براي تصحيح چهره خود به برخي از كارها روي آورد كه از جمله آنها ميتوان به راه انداختن گفتوگوهاي ملي با معارضان اين كشور اشاره كرد كه تاكنون به نتيجه نرسيده است.
معارضان بحريني معتقدند كه نظام بحرين با اين گفتوگوها سياست فرار به جلو را دنبال ميكند.
همچنين گروههاي ملي معارض اين گفتوگوها را تحريم كرده و ميگويند كه شرط بازگشت به ميز مذاكرات اين است كه نظام دست از قانون شكنيها در حق ملت بحرين بردارد.
مماشات جامعه بينالمللي با نظام بحرين
از ديگر مواردي كه در مورد انقلاب بحرين ميتوان به آن اشاره كرد مماشاتي است كه در سطح بينالمللي با اين نظام صورت ميگيرد.
اين مماشات تا جايي پيش رفت كه بعد از ورود نيروهاي عربستاني به بحرين براي كمك به نيروهاي اين كشور در جهت سركوب مردم، جامعه بينالمللي در برابر اين اقدام عربستان سكوت كرد.
در شرايطي كه كشور عربستان در سوريه از حملات تروريستي به مردم اين كشور حمايت سياسي ـ نظامي ميكند، در بحرين در كنار نظام اين كشور به سركوب مردم ميپردازد.
در شعارهاي تظاهرات كنندگان بحريني همچنين شعارهايي عليه خاندان آل سعود سر داده ميشود.
انتهاي پيام/ص
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]