تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802466986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۸ راهکار طلایی برای رسیدن به آرامش


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
۸ راهکار طلایی برای رسیدن به آرامش
بعضی ها فکر می کنند شادی و آرامش، یک امر ذاتی است که انسان با آن وضعیت متولد می شود البته ژنتیک را نمی توان نادیده گرفت ولی در حدود ۴۰ درصد از سطح شادمانی انسان تحت اراده خود اوست.   انسان ها در هنگام تصمیم گیری به دو دسته تقسیم می شوند: راحت اندیش ها یعنی کسانی که در مواقع بحرانی به سرعت تصمیم می گیرند و راحت به رضایت می رسند.


۱. با موضوعات سخت و عمیق شروع نکنید


اگر به تازگی قصد دارید برنامه ای برای رسیدن به آرامش درونی برای خود بریزید، این کار را با موضوعات سخت و دشوار آغاز نکنید و به جای اینکه همان ابتدای کار به سراغ پاسخ به سوالات مشکل و معنوی یا فلسفی بروید، اصول کلی و اولیه را رعایت کنید. اصولی مثل زود خوابیدن در شب و جلوگیری از غلبه گرسنگی شدید بر رفتار و اخلاق؛ یعنی نگذاریم بیش از حد گرسنه بمانیم. همین دو راهکار ساده تاثیر عمیقی بر روحیات ما دارند.


۲. گاهی هم ناراحتی را ابراز نکنیم


افراد زیادی هستند که فکر می کنند باید موضوعات ناراحت کننده را ابراز کنند تا از ذهن شان خارج شود و شب سر راحت زمین بگذارند. مطالعات نشان می دهد که بیان و ابراز عصبانیت در مورد موضوعات کم اهمیت، شدت ناراحتی را افزایش می دهد در حالی که ابراز نکردن آن کمک می کند تا آن را فراموش کنیم.


۳. به شادی وانمود کنید


احساسات از عملکرد و رفتار ما نشات می گیرد و تبعیت می کند. وقتی افسرده و ناراحت هستید، عمداً خود را شاد و سرحال نشان دهید، مطمئن باشید که بعد از مدتی واقعاً شاد می شوید. این شیوه واقعاض‌معجزه می کند.


۴. کارهای جدید ا نجام دهید و از شکست نهراسید


چالش و کارهای تازه دو کلید اصلی شادمانی هستند. مغز به وسیله شگفتی و غافلگیری تحریک می شود و موفقیت در انجام یک کار غیر منتظره و غیر معمول به انسان احساس رضایت می دهد. کسانی که کارهای تازه انجام می دهند شادتر از افرادی هستند که به همان کارهای همیشگی چسبیده اند. در این بین فراموش نکنید که از شکست ها همه لذت نبرید تا به هدف هایتان برسید.


۵. روی بهترین ها اصرار نکنید


انسان ها در هنگام تصمیم گیری به دو دسته تقسیم می شوند: راحت اندیش ها یعنی کسانی که در مواقع بحرانی به سرعت تصمیم می گیرند و راحت به رضایت می رسند. این دسته از افراد همین که مثلاً طعم غذا، مورد پسندشان باشد احساس خوشحالی می کنند. دسته دوم ایده آلیست ها هستند که همیشه سعی دارند ایده آل ترین و بهترین تصمیم را بگیرند. این افراد تا تک تک موضوعات را جداگانه مورد بررسی قرار ندهند و از ایده آل بودن آنها مطمئن نشوند احساس رضایتمندی نمی کنند. مسلماض راحت اندیش ها شادتر و پرآرامش تر از ایده آلیست ها هستند چون خیلی کمتر احساس دلواپسی و نگرانی دارند.


۶. کمی هم شادی بخرید


نیازهای اصلی روحی و معنوی ما در محبت، امنیت، احساس رضایت از شغل و همچنین احساس داشتن کنترل بر اوضاع خلاصه می شود و ظاهراً پول در این یان جایی ندارد ولی مسلماً می تواند به ما در رسیدن به این احساسات درونی کمک کند. ما می توانیم بخشی از پول خود را صرف نزدیکتر شدن به دوستان و خانواده، بهبود وضعیت سلامتی، رفع مشکلات ازدواج و کسب تجارت جدید کنیم و همین موضوعات به آرامش و شادی ما کمک زیادی می کنند.


۷. عمل کنید


بعضی ها فکر می کنند شادی و آرامش، یک امر ذاتی است که انسان با آن وضعیت متولد می شود البته ژنتیک را نمی توان نادیده گرفت ولی در حدود ۴۰ درصد از سطح شادمانی انسان تحت اراده خود اوست. بنابراین راهکارهای آرامش و شادی را یاد بگیرید و به آن عمل کنید و مطمئن باشید که تاثیر خواهد داشت.


۸. کمتر نق بزنید


همه می دانند نق زدن و غر زدن کار خوبی نیست و بسیاری از خانم ها فکر می کنند اگر غر نزنند، همسرشان کار نمی کند. این طور نیست! مطمئن باشید با قطع کردن این نقش زدن ها، شاید بیشتری را به خانواده هدیه می دهید. سر هر موضوعی بحث نکنید. به جای بحث کردن و نق زدن کارهای ساده تری انجام دهید مثلاً اگر می خواهید همسرتان لامپ اتاق را عوض کند، یک لامپ را دم دست او بگذارید. به خود یاد بدهید که همه چیز نباید طبق برنامه زمانبندی من پیش برود، همین که در نهایت کارها خوب انجام شده باشد کافیست.


منبع: آرامش




1392/9/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن