واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بسيجيان الگو و نمونه مبارزه عليه استكبار در زمان كنوني هستند
بوشهر - خبرگزاري مهر: نماينده مردم بوشهر، گناوه و ديلم در مجلس شوراي اسلامي گفت: بسيجيان الگو و نمونه مبارزه عليه استكبار در زمان كنوني هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالكريم جميري عصر شنبه در جمع بسيجيان گناوه به اهميت جايگاه بسيج اشاره كرد، و اظهار داشت: بسجيان عظيم القدر بيش از همگان واقف به اهميت جايگاه بسيج در نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده و هستند، گرچه نام و نشان بسيجيان امروز در همه عالم، نيكوترين و شاخص ترين نام و نشان است.
وي افزود: امروز در اين كره خاكي يك نظام در بين همه نظام هاي سياسي با تمام قدرت و استحكام در برابر نظام سلطه ايستاده و مقاومت مي كند و مستقل است و هيچ قدرتي نتوانسته ذره اي به استقلال سياسي نظام خدشه وارد كند و آن نظام، نظام مقدس جمهوري اسلامي است.
رئيس مجمع نمايندگان استان بوشهر ادامه داد: اين سرافرازي، سربلندي، استقامت، مقاومت و اين شكوه و عظمتي كه امروز نظام مقدس جمهوري اسلامي و امت اسلام در عالم دارد به پاس حضور بسيجيان جان بر كف در ميدان هاي مختلف دفاع از نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده و است.
جميري فلسفه شكل گيري بسيج توسط امام راحل و عظيم الشان را دوام و بقاء نظام عنوان كرد، و تصريح داشت: بسيجيان با صداقت تمام به وعده اي كه امام راحل دادند، بر همان پيمان و وفاداري به آن راه و هدف، به جانشين صالح و بي بديل و بي نظير آن مقام معظم رهبري در ميدان مانده اند و همان مسير دفاع از ارزش هاي الهي و بقا نظام اسلامي براي سربلندي اسلام و امت اسلامي را دنبال مي كنند.
نماينده مردم بوشهر، گناوه و ديلم در مجلس شوراي اسلامي جايگاه بسيج را ارزشمند دانست، و خاطرنشان كرد: چه كسي را مي توان يافت در عالم هستي كه جايگاهش مهمتر از جايگاه بسيجيان باشد؛ امروز قطعا همگان به اين معنا اعتراف دارند كه اگر كساني در مسير امام امت در پي تعالي اسلام و احياي اسلام و تبليغ آرمان ها و ارزش هاي ديني به عنوان منتظر امام واقعي امام عصر در ميدان حضور داشته باشند، جز بسيجيان عزيز كسي ديگر نيست.
تحركات سياسي كشور در برابر استكبار جهاني ناشي از ايثار بسيجيان است
رئيس مجمع نمايندگان استان گفت: قطعا اگر امروز صحنه، صحنه كربلا بود بسيجيان عزيز ما در ميدان در كنار امامشان و سرورشان ايستادگي و مبارزه مي كردند و اگر امروز امام عصر(عج) ظهور كند تنها كساني كه در ركاب امام عصر(عج) در ميدان خواهند ماند و از اسلام دفاع خواهند كرد، بسيجيان عزيز و عظيم القدر ما هستند.
جميري در ادامه بيان داشت: اگر مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا در برابر استكبار جهاني علي وار ايستاده است و با نداي بلند و رسا استكبار جهاني را به زانو در آورده است، به پشتوانه شما بسيجيان هميشه در صحنه است.
وي اضافه كرد: اين قدرت و توانمندي نظام مقدس جمهوري اسلامي به بركت حضور بسيجيان و شادابي اين شجره طيبه اي است كه مردم عظيم القدر ما در نظام مقدس جمهوري اسلامي شكل دادند و امروز اين درخت تن آور و اين شجره طيبه ثمراتش مربوط به نظام مقدس جمهوري اسلامي نيست بلكه در عالم امروز از ثمرات اين شجره بهره مند و برخورار هستند.
نماينده مردم بوشهر، گناوه و ديلم در مجلس شوراي اسلامي تحركات سياسي در برابر استكبار جهاني را به تاسي از، از خودگذشتگي بسيجيان عنوان كرد و اظهار داشت: امروز همه تحركات سياسي در برابر استكبار جهاني، بيداري اسلامي و همه تحولاتي كه در منطقه شما شاهد بوديد به تاسي از، از خود گذشتگي بسيجيان عزيز ما رخ مي دهد و تحقق پيدا مي كند.
وي افزود: بسيجيان عزيز ما الگو و نمونه مبارزه عليه استكبار در زمان كنوني هستند و تا اين بسيجيان در ميدان هستند قطعا دشمنان ما نااميد خواهند بود از اين كه بتوانند به نظام مقدس جمهوري اسلامي خدشه وارد كنند.
كد خبر: 2195437
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۷:۵۴
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]