واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نايب رئيس كميسيون گردشگري اتاق بازرگاني كرمان:كرمان براي گردشگران داخلي هم ناشناخته است
نايب رئيس كميسيون گردشگري اتاق بازرگاني كرمان گفت: استان كرمان با وجود ظرفيتهاي متنوع تاريخي و گردشگري هنوز در بين گردشگران داخلي هم شناخته نشده است.
مسعود دهقاني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرمان با بيان اينكه صنعت گردشگري كرمان در سالهاي گذشته دچار ركود و بيبرنامگي شده است، اظهار داشت: به دليل نبود برنامه و عدم ثبات مديريت در بخش دولتي صنعت گردشگري، بخش خصوصي مرتبط با اين صنعت نيز دچار روزمرگي و سردرگمي است.
وي با بيان اينكه اداره كل ميراث فرهنگي استان كرمان متولي رسيدگي به مسائل و مشكلات بخش خصوصي صنعت گردشگري است، افزود: عدم ثبات مديريت، نبود برنامه مدون و مشخص و بياطلاع بودن مديران ميراث فرهنگي استان از وضعيت موجود، ضربههاي جبرانناپذيري به پيكره گردشگري كرمان وارد كرده است.
دهقاني با تاكيد بر اينكه گردشگري نيازمند تبليغات است، تصريح كرد: استان كرمان با وجود ظرفيتهاي متنوع تاريخي و گردشگري هنوز در بين گردشگران داخلي هم شناخته نشده است.
وي عدم حضور استان كرمان در نمايشگاههاي داخلي و خارجي را يكي از دلايل ناشناخته ماندن اين خطه دانست و گفت: اگر در معدود نمايشگاههايي نيز نمايندهاي از استان كرمان وجود داشته يا از بخش خصوصي حمايت شده و يا بخش دولتي بسيار كمرنگ ظاهر شده است.
نايب رئيس كميسيون گردشگري اتاق بازرگاني كرمان برگزاري همايشها و جشنوارههاي گردشگري را يكي از راههاي معرفي استان برشمرد و ابراز داشت: حداقل طي دو سال گذشته جشنوارهاي در سطح ملي در استان برگزار نشده است.
دهقاني با انتقاد از نبود ثبات مديريت در ميراث فرهنگي كرمان عنوان كرد: از سال 89 به غير از يك دوره كوتاه يك ساله، اداره كل ميراث فرهنگي استان كرمان توسط سرپرست مديريت شده كه اين بيثباتيها ضربههاي بسياري به گردشگري كرمان وارد ساخته است.
وي با تاكيد بر اينكه در حال حاضر بسياري از دستاندركاران صنعت گردشگري كرمان در حال تغيير شغل هستند، خاطرنشان كرد: اگر هتلهاي كرمان توانستهاند چراغ خود را روشن نگه دارند، نه از وجود گردشگر، بلكه به واسطه اجاره سالنها براي مراسم عقد و عروسي بوده است.
وي با اشاره به اينكه صنعت گردشگري كولهباري از مشكلات لاينحل را به دوش ميكشد، گفت: كرمان به سبب قرار گرفتن در منطقه جنوب شرق كشور در بنبست هوايي قرار دارد و بايد هر چه سريعتر از اين مسئله رهايي يابد.
دهقاني با بيان اينكه در سالهاي اخير با حمايت اتاق بازرگاني و تعدادي از مديران آژانسها، تعدادي پرواز از مقصد كرمان به شهرهاي شيراز، مشهد، كيش و بندرعباس راهاندازي شده است، افزود: بايد با حمايت اداره كل ميراث فرهنگي كرمان به عنوان متولي اصلي صنعت گردشگري خطوط پروازي جديدي براي استان تعريف و برقرار شود.
وي كرمان را جزو پنج استان برتر كشور به لحاظ برخورداري از جاذبههاي تاريخي و گردشگري عنوان و تصريح كرد: با همه اين اوصاف كرمان جزو 10 استان آخر كشور در جذب درآمدهاي گردشگري است.
نايب رئيس كميسيون گردشگري اتاق بازرگاني كرمان وجود اين ناهماهنگي را در نداشتن برنامه و انگيزه در ميان مديران دولتي بخش گردشگري دانست و خاطرنشان كرد: بخش خصوصي صنعت گردشگري كرمان اميدوار است با تغيير در مديريت اجرايي استان شاهد انتصاب مديري شايسته و آشنا به مسائل و مشكلات اين صنعت در اداره كل ميراث فرهنگي استان كرمان باشند.
انتهاي پيام/2446/ش30
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]