تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804319939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

يك پژوهشگر:پژوهش تنها گزينه دستيابي به توسعه پايدار است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك پژوهشگر:پژوهش تنها گزينه دستيابي به توسعه پايدار است
يك پژوهشگر و استاد دانشگاه گفت: پژوهش تنها گزينه دستيابي اصولي و هدفمند به توسعه موزون و پايدار است كه بايد بيش از پيش مورد توجه مسئولان در سطوح مختلف جامعه قرار گيرد.


به گزارش خبرگزاري فارس از آبيك، محمد فلاح‌صفري ظهر امروز در همايش تجليل از پژوهشگران برتر شهرستان آبيك كه در سالن آمفي تئاتر شهيد آويني مجتمع فرهنگي و هنري باران شهر آبيك برگزار شد، با اشاره به جايگاه پژوهش در قرآن كريم اظهار داشت: جست‌و‌جوي حقيقت، پژوهشگري و پرسشگري در فطرت و ذات انسان و نيز به عنوان قوه عقل و انديشه در ذهن انسان نهاده شده است.

وي نوع و سطح فعاليت‌هاي پژوهشي را يكي از شاخص‌هاي اصلي توسعه و پيشرفت ذكر كرد و افزود: پژوهش، شاهراه ورود به توسعه، استقلال و خودكفايي و نيز از محورهاي مهمي است كه ضامن پيشرفت و توسعه پايدار در كشور است.

اين پژوهشگر پژوهش را ضرورت تغييرناپذير در حوزه زندگي دانست و ادامه داد: اگر در جامعه پژوهش نشود، دانش بشري افزايش نمي‌يابد.

اين استاد دانشگاه اضافه كرد: يك پژوهشگر بايد خود را متعهد بداند كه كاري را كه انجام مي‌دهد خود و جامعه هدف از نتايج حاصل از پژوهش او بهره مي‌برند بنابر اين مسئوليت بسيار خطيري را بر عهده دارد.

فلاح‌صفري با بيان اينكه به طور قطع پژوهش زيربناي توسعه در جامعه است، خاطرنشان كرد: دانشي كه امروز در اختيار داريم مرهون تلاش‌ها و زحمات افرادي است كه درست فكر كردند و از ثمره تفكر آنان ما بهره برده‌ايم.

وي جلوگيري از بسياري از دوباره‌كاري‌ها و توقف اتلاف وقت، بودجه و نيروي انساني را از آثار پژوهش برشمرد و بيان كرد: براي رسيدن به خوشبختي و سعادت ناگزير هستيم در همه عرصه‌ها تحقيق و پژوهش كنيم چراكه تحقيقات و پژوهش‌ها در اوج گرفتاري‌ها به داد انسان مي‌رسد.

اين پژوهشگر با اشاره به سوره مباركه العصر افزود: با توجه به اينكه انسان همواره در خطا و زيان است، هر لحظه در رفتارهايش به بازنگري و تشخيص سره از ناسره و درست از نادرست نياز دارد.

فلاح‌صفري عوامل سخت‌افزاري، نرم‌افزاري و نيروي انساني را از عوامل توسعه پژوهش در كشور بيان كرد و گفت: گسترش رويكرد پژوهش‌مدار در آموزش كشور از سطح آموزش ابتدايي تا پايان تحصيلات دانشگاهي ضروري است چراكه در مديريت هدفمند فرآيند پژوهش زياد توان عمل نكرده‌ايم.

وي استقرار نظام پيش‌دانشگاهي، آزمون استخدام ادواري و معافيت فرزندان طلاق را از نمونه اقدامات انجام شده بدون تحقيق در سطح كلان كشور عنوان كرد و گفت: نبايد مشكل را به گردن اين و آن بيندازيم بلكه بايد در پي يافتن راهي براي برون‌رفت از مشكلات باشيم كه حداقل اين است كه كاري نكنيم كه آيندگان ما را به دلايلي از اين قبيل سرزنش كنند بلكه بايد با افتخار خدمت كنيم تا با افتخار در اذهان جاودانه بمانيم.

اين مسئول با تأكيد بر احصا و شناسايي مشكلات و تنگناهاي موجود در جامعه و شناخت علل ايجادكننده آن‌ها گفت: اعتقاد، باور و ايمان به پژوهش بايد در مديران و دست‌اندركاران نهادينه شود چراكه تا باور نكنيم كه راه موجود پژوهش، انسان را به خير و صلاح و خوشبختي مي‌رساند، پا در اين عرصه نمي‌گذاريم.

اين استاد دانشگاه نقش پژوهش در توانمندسازي دولت‌ها را مؤثر خواند و افزود: براي اينكه در زندگي فردي، اجتماعي و در همه عرصه‌ها بتوانيم موفق عمل كنيم بايد با پژوهش راهي براي برون‌رفت از آنچه كه پيش روي ما قرار دارد پيدا كنيم كه اين امر مستلزم آگاهي و شناخت است.

فلاح‌صفري يادآور شد: فعاليت در عرصه پژوهش كار بسيار سخت و طاقت‌فرسايي است كه علاقه اصل مهم براي گام نهادن در اين مقوله است گرچه نتايج و ثمرات شيريني به همراه دارد.

انتهاي پيام/77006/ي30

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن